Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erotik Görüntüler Kör Ediyor!

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

said:
Lonely, 12 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
bende ancelina culii nin güzelliğinden kör oluyorum sanıodum.
:-p

yazık yazık. bak bi de kalp var adının altında. cık cık cık. hem angelina beniiim :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

goye bilim adamlari halka oncelik edicek ya cikardiklari habere bak... yalan yurt disindaki bilim adamlarimi arastirmis oda yalan!!!

bariz colpa haber...

bence bunu yazan biraz cocgunun boyle resimlere bakmasindan sikilmis olan bir baba,yada sevgilisinin gozunu korkutmak amaciyla yazmis olan bir es...

resimden nasil bisey olabilirki yaa...televizyonlarda bile ne kadar manken erotik pozlar veriyolar dergiler gazteler allah askian sacmaliga bak ozmn e be milliyet niye son sayfanda erotik resimler veriyosun ?

haksizmiyim arkadaslarim ya =)

neyse cok yazdim iyi gunler[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

iyice saçmaladı bu amerikalı bilim adamları zaten.O zaman sex daha zararlı hem bakıyosun hemde işlev var o zaman felç olalım hep birlikte.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Eylül 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
Ayrıntıları görcez diye kör olacaz, daha büyük resimler görüntüler istiyoruz.

hakkatten ayıp, 480-320 çözünürlük videolardan bu görme bozuklukları hep.. sitelere dava açıcam görme yetim bozulmaya başlarsa[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...