Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Libress kullanan erkek oldu mu aranızda =)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Anelor, 04 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
belki adam isal olmus tamponu tikasa dotune kotu olur oda ped kullanmis

said:
CaNNi, 04 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
Tötünü tutamıyosa pamuk tıkasın. Ne demiş konyalı hemşerilerimiz. Penisinize pamuk tıkıcaksınız

said:
NeroWarden, 04 Eylül 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
Kaderde varsa dözilmak,neye yarar üzülmek.Başımıza gelirsede paşalar gibi çekeriz k.çımıza libress imizi orkidimizi ogh.Sen rahat ben rahat.
[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Küfürlü kelimeleri kıvırtıp söylemek onların anlamını yitirmesine neden olmaz blackchaos arkadaşım . Topic açmışsın eyvallah dalga geçmeniz yanlış ama olabilir , benim anlayamadığım konu niye topiği evladın gibi savunuyorsun . Küfür edildi ama ben sana söylemedim küfür ettiler diye sen direk göğsünü siper edercesine saldırdın . Anlam veremedim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 04 Eylül 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
Küfürlü kelimeleri kıvırtıp söylemek onların anlamını yitirmesine neden olmaz blackchaos arkadaşım . Topic açmışsın eyvallah dalga geçmeniz yanlış ama olabilir , benim anlayamadığım konu niye topiği evladın gibi savunuyorsun . Küfür edildi ama ben sana söylemedim küfür ettiler diye sen direk göğsünü siper edercesine saldırdın . Anlam veremedim .

La havle
işim gücüm yok topic mi savunucam.Benim kızdığım nokta
Orada şikayet butonu varken gelip bıdı bıdı ötmek.
Anüs,penis gibi kelimeleride küfürden saymanızda garip.
Adamlar küfür etmiş tabi.Rezillik ben küfürleri görmedim.
Ben topicte şu ana kadar şunun dışında senle muhattap olduğumu hatırlamıyorum?
Dalga geçtiğim şeyin yanlış olup olmaması bana kalmış birşey.O görüntüyü görseniz sizde kalkıp "arkadaşlar gülmeyelim" diye yaklaşazdınız olaya.
Neyse
dediğim gibi rahatsız olan şikayet eder.Kilitlenir silinir cezalar verilir.
bıdı bıdı tartışmanın bi alemi yok.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben burdan değdirerek söyledim . Şikayet edicem kimin ettiğini ne olduğunu anlamadan gidecekler . Bu forumda ağzını tutmayı bilmeyenler olduğu gibi insanları uyaran duyarlı adamlar da var . Her zora kaçan ''ÇİKAYET PUTONU'' diye geliyor çünkü başkalarından gelen lafları kaldıramıyorlar . Benim görüşüm budur ne şimdi ne de bundan sonra kimseye ağzının payını vermeden şikayet butonunu kullanmayacağım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 04 Eylül 2005 23:44 tarihinde demiş ki:

Tepkimize tepki vermeden önce, bizim neye tepki verdiğimizi iyice bir anla o zaman.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 05 Eylül 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bana saldırmak yerine küfür edenlere saldır.
Her ayar verme peşinde koşanda kimin nasıl davrandığını bilmeden oraya buraya saldırmasın değil mi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 05 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 04 Eylül 2005 23:44 tarihinde demiş ki:

Tepkimize tepki vermeden önce, bizim neye tepki verdiğimizi iyice bir anla o zaman.

bak güzel kardeşim.Tepki zurnanın son deliğine verilmez.
Neye sinirlendiysen ona yapana vericeksin.
Ben topic açmışım adam gelmiş küfür etmiş.
Banane ? benmi tutucam adamın ağzını milleti ehilleştirecek halim yok.
Küfür edenle gir polemiğe rahatla.
Neyin ne olduğunu kimin nasıl davrandığını bilmeden okumadan etmeden zıplamayalım ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim diyosunda yaşın kaç?
Ben "belliki adamın bir rahatsızlığı var, o yüzden ped kullanıyor neden dalga geçer gibi başlık açıyorsunuz" dedim, "topiği açan küfrediyor" mu dedim? [signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg

[Bu mesaj Lonely tarafından 05 Eylül 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sanane yahu yaşımdan. merak ettiysen 13 yaşım.

Yahu birbirimizi kandırmayalım o görüntüyü gören herkes kalkar dalga geçer.Altına kaçıranla hiçmi dalga geçmediniz.
Ayrıca ben geçiyorum.Çok komik bağsurda olsa cartda olsa curtda olsa komik.

itiraz ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Yanınızdan birisi sevgilinizin çantasını alarak koşmaya başlıyor. Koşmaya başlıyorsunuz ve yetişip yere yatırıyorsunuz. Şu noktadan sonra iki seçeneğiniz var:
1) Adamı öldüresiye dövüceksiniz çantayı alıcaksınız ve adamı polise götüreceksiniz.
2) Adamdan sadece çantayı alıp adamı polise götürmeye çalışıcaksınız. Ki bu arada kaçıcak bu adam.

Hepiniz 1. seçeneği uygularsınız. Ama kapkaççı size ne der? NE DÖVÜYOSUN BE! ŞİKAYET ETSENE POLİSE! DÖVMEK NERDEN ÇIKTI!!

...[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ya ben haksızım.
off laf kavgasına girmekten nefret ediyorum zaten.
tamam haksızım ben.

forumlarda bel altı konuşmak, kelimleri değiştirerek küfretmek filan hepsi serbest aslında. ben yanlış biliyormuşum. kusura bakmayın...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 05 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
o zaman bana saldırmak yerine küfür edenlere saldır.
Her ayar verme peşinde koşanda kimin nasıl davrandığını bilmeden oraya buraya saldırmasın değil mi ?

Ayar verme peşinde olsaydım oynardı burası . Sana saldırmıyorum dikkat et . Ben küfür edildi diye bir kurşun attım ileri sende ''NERDE BEN GÖREMİYOMPH'' diye önüne atladın kitlenin . Yedin kurşunu . Üzgünüm . Kendi düşen ağlaman .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Lonely ayrı ayrı şeylerden bahsediyoruz.
Forumda küfüre herkes gibi karşıyım.
Ben sana diyorum ki benimle bıdı bıdı yapıcağına git küfür edenlerle muhattap ol.
Sen hala diyorsun "küfür ediyorlar sende savunuyorsun" ben küfür edilmesini savunmuyorum ki.
Topici açan ben olup küfürleri sanki edende benmişim gibi gösterilmemi önlemeye çalışıyorum.
Siz hala neyi kasıyorsunuz anlamadım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 05 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Ayar verme peşinde olsaydım oynardı burası . Sana saldırmıyorum dikkat et . Ben küfür edildi diye bir kurşun attım ileri sende ''NERDE BEN GÖREMİYOMPH'' diye önüne atladın kitlenin . Yedin kurşunu . Üzgünüm . Kendi düşen ağlaman .

İşte sorun her cümlenin altında bi cinlik aramanız.
Ben o cümleyi yazarken gerçekten göremediğimden bahsetmiştim.Topic çok uzadı baktım hızlı hızlı göremedim küfür edildiğini o yüzden sordum.
Ama insan tabi kendini böyle kanalize edince tüm lafları istediği gibi anlar.
ben sana küfür edenleri kınıyorum diye mesajda atsaydım sanırım sonuç değişmeyecekti.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

@bLackcha0s:
Ya ilk bana bıdı bıdı yapan sendin. Ben senin için küfredenleri savunuyosun diye nerede dedim?
Sadece benimle abuk subuk konuştuğun için tepki verdim.
27 yaşındayım ama her zaman herkesle aynı yaşta olabilirim. Herkesle her tür muhabbete girebilirim. Ama böylesine ciddi bir konuda konuşurken gelipte "kardeşim, bıdı bıdı yapma, adam ol" tarzında sözler söylersen bende sana tepki gösteririm.
Benim sana olan tek tepkim, böyle bir konuda başlık açmanla ilgiliydi.
"Ben bu tür başlık açarım, adam rahatsız bile olsa dalga geçerim" gibi bişey bile yazsaydın bende senin düşüncene saygı duyup "peki sen bilirsin" derdim.

Bu sefer anlatabildimmi?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 04 Eylül 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
belki adam isal olmus tamponu tikasa dotune kotu olur oda ped kullanmis

Sevmiyorum seni

said:
CaNNi, 04 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
Tötünü tutamıyosa pamuk tıkasın. Ne demiş konyalı hemşerilerimiz. Penisinize pamuk tıkıcaksınız

Öl hep .

said:
NeroWarden, 04 Eylül 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
Kaderde varsa dözilmak,neye yarar üzülmek.Başımıza gelirsede paşalar gibi çekeriz k.çımıza libress imizi orkidimizi ogh.Sen rahat ben rahat.

Seni de sevmiyorum

Gereken kişilerle muhattap olmuş bulunuyorum . Anneciğime saygılar .[signature]

[hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...

[Bu mesaj Xaenin tarafından 05 Eylül 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...