Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: CaNNi, 04 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki: Ne demiş konyalı hemşerilerimiz. Penisinize pamuk tıkıcaksınız. Anüse de tıkayıverin:-) harbi konyalılar mı demiş:D[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 2 üstte yazılan mesajı bir daha oku istersen.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 çok ayıp etmişler. harbiden cort oldu bu muhabbet , yither. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Pessimist, 04 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: said: CaNNi, 04 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki: Ne demiş konyalı hemşerilerimiz. Penisinize pamuk tıkıcaksınız. Anüse de tıkayıverin:-) harbi konyalılar mı demiş:D Sevmiyorum seni : ([signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 WOAHAHAHAH o ne lan konu başlığı bile koparttı[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: helena, 04 Eylül 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 2 üstte yazılan mesajı bir daha oku istersen. pardon yaa o msjı okumadan attım mesajımı.herkesten özür dilerim[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Artık diyecek hiç bişey bulamıyorum ve bu topici ivedi olarak terkediyorum. Size başarılar. Ne diyim...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bence dalga gecmeyelim elbet onlarda istemeyerek bi hastalıktan dolayı takıolardır[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Lonely, 04 Eylül 2005 18:23 tarihinde demiş ki: @bLackcha0s: Sen bu yollardan daha yeni gidiyosun. Biz gittik, geri dönüyoruz. LoL eywallah abi. Bize siz öğreticeksiniz adam olmayı zaten volta atmayı nasıl yapıcam beceremiyorum pm atsana ? rahatsızmısın kardeşim ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 askerliğinizi piyade olarak yaparsanız muhtemelen sizde kullanacaksınız o tarz pedlerden ... ilk aldıgınız zaman potinlerinizi vuracak ama hayvan gibi eğitimlerinize (yat kalk surun -10 derecede parmaklarınız donmusken atıs talımı vs...) devam edecegınız ıcın ayaklarınızın arkasına (topukla ayakkabı arası) koyacaksınız ... yoksa topunuzun derısını potınden kazırsınız ... ne amacla yapılan nıce seyler ne ıslere yarıyor :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Belden aşağı muhabbetler paticiği bozuo. Bu kadın pedide olsa aynı çorapta olsa. Belden aşağı indimi sapıtıo burda millet.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Prostattır kullanır ama ii emmio pedler ya Prima kullansn daha iyi[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: bLackcha0s, 04 Eylül 2005 20:45 tarihinde demiş ki: LoL eywallah abi. Bize siz öğreticeksiniz adam olmayı zaten volta atmayı nasıl yapıcam beceremiyorum pm atsana ? rahatsızmısın kardeşim ? 1. Ben "adam olmayı öğretirim" gibi bişi dememiştim. Nereden çıkarttın? 2. Volta atmakla, yazdığım şeylerin ne alakası var? 3. Askerliği berabermi yaptık? Nedir bu "kardeşim" muhabbeti? 4. Daha çok şey yazarım ama tartışma çıkartmayı sevmiyorum...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bana akıl verecek kadar kendını samimi hisettin ya benimde kanım kaynadı sana birden. bana abuk abuk "ben bu yollardan geçtim siz daha çömezsiniz" tavırlarıyla gelme. daha da konuşturma.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Herhangi birine neden akıl vereyimki? Akıl denilen şeyi Allah vermemişse ben nasıl vericem?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hööyt.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 8 yaşındaki çocuklar gibi "ben senden daha uzağa işerim" muhabbettinden farksız yane ettiğiniz muhabbet. Yazdıklarınızı artık hangi sinirle okumadan yazıosanız. (Hem bu sinir nedir onuda anlamadım) Yukarı doğru bi yazdıklarınızı okuyun eğer kendinize yakıştırıosanız bişey demiyorum.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Lonely kendi beynin çelişiyor herhalde kendi içinde ? Kurguladığın cümleye bak söylediğin lafa bak neyse dırdır etmeyi bırakta şikayet butonu var rahatsız olduysan şikayet et pm at. Kasma boşuna.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 allah beee kavga kızışıyor *mutfaktan cipsini alıp izlemeye başlar*[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 @bLackcha0s: Önce biraz saygılı olmayı öğren, sonrada bazı yazılara muhalefet olmadan önce "ya bu adam bunu yazmış ama acaba neden yazmış? ne demek istiyor?" yada "bu lafları banamı yazmış" diye bi daha düşün.. @Xaero: Kim daha uzağa zıplayacak muhabbeti yapmak istememiştim, yaptığımıda zannetmiyorum ama öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. Konu başlığı, içeriği ve atılan postlarla ilgili tüm söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım diyerekten sizleri topicinizle başbaşa bırakıyorum.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 saygıyı hakeden alır. neyse uzamasın daha fazla. Rahatsız olan Şikayet Butonunu kullanır boşuna yapılmadı o oraya.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya burda dalga geçen ve küfreden insan toplulukları sizin kendinizi nerde sandığınızı sorabilirmiyim ? Ettiği küfürü savunanlar var kardeşim bu nedir ya ne biçim bir saygısızlık bu . Cidden birazcık kendinize gelin burası evinizin salonu değil dilinize üslubunuza hakim olun olmayacaksanız da insanların göz zevklerini bozmayıverin gidin başka bi yerde yapın insan uzvu tartışmalarınızı . Yakışmıyorsunuz böyle bir community'e çok ciddiyim . Yetemiyorsunuz hiç .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 küfür eden kim ya ? göremedim ben.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 agziniza (internet oldugu icin elinizede olur) yapistiricam simdi libresleri...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Rockere, 04 Eylül 2005 21:12 tarihinde demiş ki: cips deme ya yiyen var yiyemeyen var rejimdeyiz kardeşim ahh şöle bi ruffles olcaktı... ruffles yiyordum zaten. bitti ama:([signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar