Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aşağıda göreceğiniz liste benim tarafımdan hazırlanmıştır , eklemede bulunmak isteyen bulunabilir ama öncelikle listeyi hazırlarken uyduğum bazı kuralları yazayım ki liste sonradan bozulmasın : 1- Bu listenin hazırlanmasının esas amacı izleyicilerin bu orjinal isimlerden hareketle az izleyebildikleri Anime'lere farklı yollardan ( trade , DVD siparişi , TV yayını isteği vs ) ulaşmalarını sağlamaktır.Bu nedenle Türkiye'deki adlarıyla değil Japonca yada İngilizce'deki adlarıyla yazılacaklardır. 2- Bu listeye Anime çizgileriyle hazırlanmış Amerikan animasyonları ( Thundercats , veya Transformers gibi ) veya yönetmeni Japon olamayanlar bu listeye dahil edilmeyecektir.Ancak... eğer yönetmeni Japon olup da hazırlayan ülke farklı olduğu halde Anime şeklinde ( "Les Demons D'acier" gibi ) olan yahut daha önce mevcut bir Anime serisinin remake'si şeklindeyse ( RoboTech yada Voltron gibi ) bu listeye eklenebilecektir. 3- Listeyi çok baymamak babından masal yada hikaye uyarlamalarının tamamını listeye eklemedim. 4- Listedekilerin tamamına yakınını izledim yada direkt güvendiğim bir kaynaktan yayınlandığını konfirme edebiliyorum.Eğer sizin de eklemek istediğiniz Anime'ler varsa ya birinden konfirme etmiş olun yada www.anidb.com , www.animenfo.com , www.animenewsnetwork.com , www.public.iastate.edu/~rllew/anitv.html ve www.planete-jeunesse.com sitelerindeki arama kısmından tam ismini konfirme edip edemeyeceğinize bir bakın. SİMDİYE KADAR TURK TV'LERİNDE YAYINLANAN ANİMELER - .:Beta:. V.01 TRT : Kimagure Orange Road Voltron : Defenders of Universe ( 1981 tarihli "Golion" 'ın uyarlaması ) RoboTech : Macross Saga ( 1982 tarihli "Super Dimensional Fortress Macross" 'un uyarlaması ) RoboTech II : Sentinels Movie Nadia : Secrets of Blue Water Future Boy Conan Muu no Hakugei ( "White Whale from Mu" ) Venus Wars Laserion Goshogun Choudenji Robo Combattler V Fightning King Deimos Space Cruiser Yamato Baldios ( a.k.a. "Space Warriors Baldios" ) Gatchaman ( a.k.a. "G Force" ) Gorilla Force Ace o Narae ( a.k.a. "Aim for Ace!" ) Hajime Ningen Giatrus ( a.k.a. "First Human Giatrus" ) Juuichinin Iru! ( a.k.a. "They Were Eleven" ) El Hazard : The Wanderers Watashi no Ashina ga Ojisan ( a.k.a. "Daddy - Long - Legs" ) Robotan Esteban : Mystery of Gold Cities Kimba the White Lion Valley of Windaria Wedding Peach SailorMoon Lost Universe I love you bu bu cha cha Go Go Five Twins Puchi Puri Yushi Chitcha na Yukitsukai Sugar ( a.k.a. "A Snow Fairy Named Sugar" ) Show TV : Dedective Conan SlamDunk Magic Knight Rayearth Space Adventure Cobra Kanal D : Rurouni Kenshin Captain Tsubasa Captain Tsubasa 2002 : Road to World Cup Digimon / Digimon Zero 2 Digimon Tamers Yu-Gi-Oh! Monster Rancher Kyoryu Bouken Jura Tripper Hello Kitty Candy Candy Red Baron Hamtaro Ninja Kabuto ATV : RoboTech : New Generation Sailor Moon Dragon Ball Pokemon Power Stones Beyblade Duel Masters Star TV : Strikers ( a.k.a. Get My Goal ) Card Captor Sakura Yu-Gi-Oh! One Piece Dragon Ball Kimba the White Lion Coo : It Came From The Sea Kamikaze Kaitou Jeanne Magical Do Re Mi Rockman EXE Kanal 6 / Tele On : Saber Rider & Star Sheriffs Gorilla Force Speed Racer / Racer X Ganbare Genki Rose of Versailles Crystal Triangles Hime-chan No Ribbon Three Muskeleteers STV : Saber Rider & Star Sheriffs Ashita-he Free Kick Kimba the White Lion HBB : Saber Rider & Star Sheriffs Legend of Galactic Heroes Speed Racer / Racer X Dolbuk TGRT : Choudenji Robo Combattler V Kyoryu Bouken Jura Tripper Mesaj TV : Bio Armour Booster : Guyver Esteban : Mystery of Gold Cities Brt: Dedective Conan You're Under Arrest Magic Knight Rayearth Rose of Versailles Dr. Slump TV8: Yu-Gi-Oh! CINE 5 / Maxi Tv : RoboTech : Macross Saga Rurouni Kenshin Goshogun Movie Les Demons D'acier ( log : Yönetmeni Toshihiro Hirano olmasına ve tüm ekibin Japon olmasına karşın yönetmenin filmografisinde ve Anime listeleme sitelerinin arşivlerinde yeralmıyor , bende kişisel insiyatifimi kullanıp listeye ekleyeyim dedim ) KanalTürk : Bio Armour Booster : Guyver FOX Kids : Shaman King Sonic X DigiTürk (JoJo - Kanal 66) Tokyo Mew Mew Yu Gi Oh! DigiTürk (MovieMax) Metropolis __________________________________________ DİĞERLERİ : Şurada yazacaklarım ise farklı zamanlardan 3-4 TV kanalı tarafından yayınlanmış olanlar (Kanalların yayın sırasını tam hatırlamadığımdan buraya yazacağım) -Candy Candy -Anne Of Green Gables -Alps no Shojo Heidi -Remy -Little Women -Lady Georgie -Maya The Honey Listeyi hazırlayan : Akuma_Blade ( [email protected] ) [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 21 Ağustos 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tebrik etmek istiyorum. gerçekten harika bir çalışma olmuş. gözüm özellikle space adventure cobra'yı aradı ayrıca ;)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hakikaten helal olsun ya inanılmaz bir çalışma. Tam bir "arşivci" mantığıyla yapılmış, hiçbir kolaya kaçma belirtisi olmaması çok iyi. Kutlarım ben de.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 harika. okurken icimden "su da vardi buda vardi, acaba onu da eklemismi" diye listeyi okudum, hepsini eklemissin yaw :D helal olsun. insallah daha cok yayinlasinlarda listemiz cogalsin :)[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 helal çok güzel olmuş.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: StRencher, 21 Ağustos 2005 17:27 tarihinde demiş ki: tebrik etmek istiyorum. gerçekten harika bir çalışma olmuş. gözüm özellikle space adventure cobra'yı aradı ayrıca ;) aynen :) voltron star'da diye hatırlıyorum ama ne farkeder? heyoo Nadia : Secrets of Blue Water, "Mavi Su" mu yoksa bu? :) stiki olsun bence[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 21 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahh Dolbuk ah...benim bugun anime manyagi olmamin temel nedeni. :) bigun oylesine zap yaparken varliindan bihaber olduhum hbb'yi her Allah'in gunu izler olmustum.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kobra nın serisini nerden bulabilrim acaba? eğer elinde olup trade etmek isteyen varsa da olur[signature][hline]Eternity for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Eraqrest, 21 Ağustos 2005 22:29 tarihinde demiş ki: said: StRencher, 21 Ağustos 2005 17:27 tarihinde demiş ki: tebrik etmek istiyorum. gerçekten harika bir çalışma olmuş. gözüm özellikle space adventure cobra'yı aradı ayrıca ;) aynen :) voltron star'da diye hatırlıyorum ama ne farkeder? heyoo Nadia : Secrets of Blue Water, "Mavi Su" mu yoksa bu? :) stiki olsun bence 1- harddiskteki Orjinal metinden kopyala yapıştır yaparken unutulmuş sanırım.Yoksa o da Star 'da yayınlanmıştı.Sorry. 2- " Denizler Altında 20 000 Fersah " adıyla yayınlanmış idi , zaten Hideoki Anno senaryoyu yazarken ondan esinlenmiş idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 moviemax cowboy bebop yayınlamıştı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ah be iyi olmuş bu çalışma aslında hatırlayanlar bunların türkiyedeki yayınlanma adlarını da yazsa güzel olabilir aslında bi de cine-5 te tsubasa vari ama ana karakteri benjamin olan bi anime vardı galiba[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Dingaer, 22 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: ah be iyi olmuş bu çalışma aslında hatırlayanlar bunların türkiyedeki yayınlanma adlarını da yazsa güzel olabilir aslında bi de cine-5 te tsubasa vari ama ana karakteri benjamin olan bi anime vardı galiba Benjamin diye bir seri yoktur , gerçek adı " L'ecole des Champions " dur.Gözünüzün yağını yiyim , Benjamin demeyin şuna! Çizimleri Anime gibi ama sonuç olarak Fransız ÇF'si idi. Tsubasa ile de karıştırmayınız. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 22 Ağustos 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 1992 yılında japon-fransız ortaklığının sonucu olarak çıkmış 49 bölümden oluşan (fransa'da ekstra 3 bölüm daha gösterilmiş), nippon animation tarafından piyasaya sürülen süper çizgi film. orjinal ismi için (bkz: l'école des champions) (bkz: school of the champions) japonya'da moero topstriker olarak bilinir. orjinal ismi: Moero! Top Striker yapım yılı : October 10, 1991-September 24, 1992 Studio :Nippon Animation Yönetmen: Ryo Yasumura Bölüm sayısı:49 (52 Fransada) Alternatif isimler: L'École des champions , Gol! (Spanish), Burn! Top Striker internet adresleri http://www.gloum.net/da_champion.php?page=champion http://videosmangas.free.fr/ecole%20des%20champions.html seslendirenler: Adrien Antoine Benjamin Nathalie Mazéas Anna Jackie Berger Eric, Lucas Valérie De Vulpian Catherine Bernard Soufflet Césare Jean-Pierre Delage Mr Robson Henri Poirier Mr Bertini Dolly Vanden Roberto, Mario Francette Vernillat Georgio Jean-Claude Montalban Commentateur Martine Reigner voix féminines Thierry Bourdon voix masculines DORIIMU SUTORAIKAA Dream Striker Lyricist = Taguchi Shun Composer = Sugi Mari Singer = Shimazaki Wakako *Kick! my dream Mayotte 'ta kinou ni wa sayonara shite Kick! your dream Shinjite 'ta gooru made kakedasou Kanashimi no kaze wo kitte Niji-iro no obi wo hiite Tonde yuku atsui yume kimi to Oikaketai Kick! my dream Chippoke na chansu demo sore wa kitto Kick! your dream Eikou no gooru e to tsuzuite 'ru Hareishon wo hikisaite Eien no negai komete Tsukisaru atsui yume kimi to Tashikametai Namida no ato ni mo Wow someday Itsu ka afureru egao Hareishon wo hikisaite Eien no negai komete Tsukisaru atsui yume kimi to tashikametai *kurikaeshi[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Plawres Sanshiro eksik listede. Çok ayıp etmişsiniz çook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi yuh yaf ne ara yayınlandı bu kadar sey benım warlıgından haberdar olduklarım saılor moon,pokemon,red baron,tsubasa,slum dunk....we bunun gıbı bı kac sey knal d de kenshın yuh! n zman yaf bu arada bı kac sey sorcam saymıssın buyuk ıhtımalle saymadıysan yaz ama ısımlerını bılmıorm kucuktum o zmaanlar tarıf etcem; bı cızgı fılm wardı kaplandan robotlar wardı en sonunda bırlesıp buyuk bı robot oluolardı... bide bi tane cocuk wardı bole her sporu yapmıstı serı boyunca,bole kızalrın ıc camasırlarına bakıp rengıne gore guzel falan dıyodu.... hatta son bolumunde bı tane stadıumda ıc camasırı dagıtmıslardı helıkopterden cocuk sewındırık olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Robotlar ve birleşiyorlar öyle mi? VOLTRAN :D:D:D:D İç çamaşırı işini bilmiyorum:D [Bu mesaj Redeagle tarafından 25 Ağustos 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Nukem_Verite, 22 Ağustos 2005 13:16 tarihinde demiş ki: moviemax cowboy bebop yayınlamıştı galba Gold Max Cowboy Bebop The Movie yi yayınladı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Kleo, 21 Ağustos 2005 20:13 tarihinde demiş ki: harika. okurken icimden "su da vardi buda vardi, acaba onu da eklemismi" diye listeyi okudum, hepsini eklemissin yaw :D [signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gelecek aydan itibaren F Zero ve Panda Z gibi birkaç seri daha eklenecek JoJo Tv kanalına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 JoJo da bugun carmen in peşinde vardı çocukluğumu hatırladım JoJo güzel çizgi filmler gösteriyor animeler dışında...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar