Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk mı ? Para mı ? diye düşünenler size cevap

Mavi

Öne çıkan mesajlar

yirtik_kedi; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İstanbul
Zamanında çok maddi sıkıntı çektim. Evlilik sonrasında da böyle bir sıkıntı çekmek gözümü korkutuyor. Sırf bu yüzden sevgilimi terk etmeyi düşünüyorum. Saçma sapan bahanelerle kavga çıkartıyorum. Ama adam beni çok seviyor. Zamk gibi yapıştı! Ben de onu sevmiyor değilim ama... Aşkım seni çok seviyorum ama paran yok, napiyim!

İtiraf.com'dan alıntı.

Hep tartışırız ya aşk mı para mı diye ablam direkt cevap vermiş.

Vay be diyesim geldi gece gece.[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

para rulz..

para'yla aşkı rahat yaparsın zaten yani aşka gerek kalmıyo.. aşkın önemi senin aşık olman.. karşındaki ister paran için gelsin ister aşkı için sonuçta geliyo yani :D para abi[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

topic'in sonucu belii %86 para çıkcak[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız mutlaka okuyun bunu

said:
yirtik_kedi; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İstanbul Kendini beğenmiş bir yapım var. Öyle ki, ikamet ettiğim semtte; bana göre çok aşağı tabakalarda insanların bulunduğunu düşünüyor, onların alışveriş yaptığı yerlerden alışveriş yapmış olmamak için hiçbir mağazaya gitmiyorum. Hatta, dikkatimi çektiği düşünülmesin diye, dönüp mağazalara bakmıyorum bile! Biliyorum salağım.

yorum yapamıyorum yani cidden bu *hanım* o *hanım*.. aynı *hanım*...

yorum yapmaktan ziyade ona katılacağım bir cümlesinde.
biliyoruz, salaksın.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 28 Ağustos 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Para tabiki, parasiz saadet olmaz.
O canim cicim zamanlarinda birkac ay yemek yemek yerine sevisilerek gecistirilebiliyor belki parasizlik, ama sonra kesinlikle huzur bozuyor : )

Para > Ask kisaca[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...