ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yıldız Teknik Üniversitesi Yayınlarını satan bir yerler arıyorum. Netten olabilir ya da izmirde bir yerler olabilir. Portre Fotoğrafçılığı üzerine bir kitap var onu arıyorum. Stüdyoda Portre Prof. Nilgün Sim SÜLDÜR Nasıl bulurum bu kitabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Okula gitsen, alsan?[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gönül isterdi ki gidip alabileyim ama maalesef bana biraz uzak kaçıyor. Yaklaşık 500-600km kadar Ben izmirdeyim o bakımdan. u yüzden o kitabı bulmanın yolunu arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben Beşiktaş'a geçtiğimde bakayım, eğer varsa haberleşiriz. Pazartesi/Salı günü içinde gitmeyi düşünüyorum.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Valla eğer o taraflarda işin olursa bir bakarsan sevinirim gerçekten. Eğer olur da bulursan Buradan bana mesaj atarsan süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Olur olur, sorun değil... Yalnız Pazar günü bana hatırlatırsan çok sevinirim. Kesin bu mesaj diplere göçer, ben de unuturum.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hatırlatma Beeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep.............Beeeeeeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Unutuldum Unutuuuldum. Nay nana nay.....na.nay.nanay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aklımda olsaydı gitmişken alırdım eheheh ^^ bi dahaki gidişimde unutmazsam alırım bende :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bazı kitabevleri var, sipariş üzerine kitap getirten. mesela amazon-d kitabevi var, göztepe tansaş'ın yakınlarında, geçen sene birçok kitabı oradan almıştım. söylüyordum bu bu kitap diye, adımı soyadımı, telefon numaramı alıyorlardı, 3-4 güne geliyordu genelde. bir dene istersen ama zor bi olasılık gibi, yine de yardımcı olabilirsem sevinirim.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eyvah eyvah, çok çok çok özür dilerim... Hemen yarın telefon edip yayınlar hakkında bilgi alırım görevlilerden... Kusura bakma lütfen, aşırı kalabalık başımdan uçmuş gitmiş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar