innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 oyunda yeniyimde pek bilmiyorum nedir bu serverın sorunu veya sorun bende midir? dün gece 2300 küsür ping vardı dogla olarak oynayamadım, çıktım. bugün ise serverı online olarak gorebilmeme rağmen giriş yapamıyorum, connected diyor ve kalıyor. sadece bende mi bu sorun var yoksa genel bir saçmalama mıdır söz konusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Serverların genelinde bi sorun var. 1-2 saate düzelir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hmm tüh ya tamda gaza gelmiş oynayacaktım, neyse bekleyecegiz, buarada diger serverlara da giremiyorum. skullcrusher adlı serverda da pvp hunterim var :P ne güzel adam kesiodum tuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 eh halen düzelmiş değil görünüşe göre.. :hmm:[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 :) [Bu mesaj yevaud tarafından 12 Eylül 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yahu kedi baskasi olsa laf ederiz :) http://forum.paticik.com/view.php?id=143397[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tüm serverlara girmede sorun yaşanıyor[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 "Blizzard'a kafam girsin" Desem?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Telekom değil miydi o :-)[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Farketmez. ikisinede yeterim ben.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar