Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 :-) Buyrun! :-) http://www.lordoftheringsshop.com/lotrshop/weapons.asp[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 aşmış ya silahlar pffffff[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 çok başarılı param olsa alabildiğim kadarını alırdım :) Edit: ama daha önce mücevheratı başka bi sitede görmüştüm. daha ucuzdu orda aynı ürünler galiba... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 09 July 2003 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bende ne diyorum bunlar resimlerini cekmislermi yapmislarmi, Sonradan gordumkun satiyolar, eyer yeni bir TrailerProject cekilirse ve adam gibi sponsorlari olursa Eminim bu kiliclar dan alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bunları bu siteden mi satın alabiliyoz bi tanıdık var bu işelere hasta olur alabilir belki kendisi biraz zengin sayılır belki para biyerine batarda bunlardan alır[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 gerçekten kesen silahlar. güzel yapılmış silahlar. ankaraya gelebilen silahlar. arıyorum ben de. Evde kocaman et bıçakları var. Feci kesiyor. Ama onun biraz daha büyüğünü (kılıç) yapan hiç görmedim. Kılıç (özellikle katanası çok moda) görsem görsem o da süs kılıı oluyor çıldırcam. Bıçağı bu kadar rahat alabiliyorsak, niye kılıcı alamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 oha elven bow......... atıyodur dimi? yaptırcaksın marangoza bi quiver arrow.....hatta adam gm fln olcak exceptional :) terör estirceksin sonra nıhhahaha![hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bu tip çalışmalar satan birçok site var sadece Lotr ile sınırlı diil yani bunlar. Efsanevi/tarihi/dinsel içerikli silahların satıldığı siteler de var yani. Buna ek olarak bu tip eserlerle ilgilenenlerin ziyaret edebileceği bir dükkan Kadıköy ara sokaklarında var bildiğim kadarıyla. Hiç girmedim ama bilen bilir orayı.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olay delici kesici alet olmasında bitmiyo. kalite ve estetik önemli olan.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bunlar iyi güzelde hani Legolas'ın kısa kılıçları? Ben asıl onlara bitmiştim filmi izlerken.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 arweninkiynen idare etcen artık :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 elven bow da pek guzelmis.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Estetik olarak en başarılısı Arwen'in cicisi. Ama anlam ve önem derseniz Narsil heralde silip atar.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 shord sworda hastayımya para kasip alicam ne kadara order yapiolardır?[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Peki bu aletler gümrükten geçer mi acaba? O kadar para verip birde gümrükte takılmasın sonra. Yassah kardeşim diyen bir gümrükçü çıkarsa karşıma karnına saplarım o kılıcı. Bi araştırmak lazım.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 valla kimse dememiş ama sword of the ringwraiths de süper böyle ince 53 inch diyor hani hmm 132.5 cm iyi be 275 $ da iyi para tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Baalzebul, 15 July 2003 17:49 tarihinde demiş ki: Peki bu aletler gümrükten geçer mi acaba? O kadar para verip birde gümrükte takılmasın sonra. Yassah kardeşim diyen bir gümrükçü çıkarsa karşıma karnına saplarım o kılıcı. Bi araştırmak lazım.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz muahahaahah koptum ya :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar