Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site adminliğinden esnaflığa...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

diorum inanmıosunuz karakedi yatırımcı adsense den aldıgı parayla paraya para demio yatırım yapıo iş adamı oluo en sonunda microsoftu satın olacak o bakı nvarın görün siz aga buraya yazıom :D[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 10 Eylül 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
antalyadada Karakedi VCD Center var bizde çekip koyalım mı şimdi.
ama hoş

evet bahçeli tarafında
ben çok gördüm
hatta düşünmedim değil karakedinin mi lan burası diye
içeri girdim ama alakası yok kediyle
bi kadın oturuyodu gittiğimde[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh
evet biliyorum burasını doğal olarakta bilmem gerekli bi Eskişehir'li olarak. Köprübaşında döviz bürolarının arasında, Hamamyolunun başında yer alır, Eskişehir'in en ii bozasını yaparlar kendileri ben kış mevsiminde sık sık ziyaret ederim bu şubeyi. 1 şubesi daha var adamların 2 yıl oldu açılalı. Ama bööle olacağı aklıma gelmemişti hiç buraya konu olacağı yanee, ama dynun ii düşünmüş yada aklına gelmş harika,
yarın da diğer şube fotoğrafını ben eklemeye çalışırım[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş.Bak canım çekti ama.Karakedi rica etsem... tamam vazgeçtim:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
haha :)
kedi ticarete atladı galiba. eskişehir'de bir dükkan galiba, ılıgaz diyor. hiç gözüme çarpmadı eskişehir'e gittiğimde bu dükkan. yeni mi açtı ne yaptı kedi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
reyou, 10 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
said:
turambarturin, 10 Eylül 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
eskişehir mi???
ben karakedi istanbulda oturuyo zannediyodum

imza yapılınabilecek bi cevap :D

Aklımdan geçmedi değil ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...