bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 heueue içime fake kaçtı :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bLackchaos bole gormus bole etmis bisi diyemeyiz...ama yani diktiredebilir caresi var yani...bisi diyemiyicem...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 erkek adımın şanıdır mı? ooooooooooooooooooooooooooooof git kendini göm ya cidden hadi[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki: erkekten bakir olmayı beklemek saçma erkek adamın şanıdır.Yapıcak yapmayan erkek olmaz zaten bunu sonra gordum....sorry...kizdan bakirelik bekliyosun erkek yapar diyosun...pek adil degil...ayrica iste bu yuzden kiz sayisi azalmaktan nese... :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: twistedemo, 11 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: erkek adımın şanıdır mı? ooooooooooooooooooooooooooooof git kendini göm ya cidden hadi +1[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki: heueue içime fake kaçtı :P [signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Çok emin konuşma bakir olmayan erkekte vardır. Hay allam sanki erkeklik her kızla beraber olmayla oluyor... Zaten erkeklerin genel düşüncesi; ''Tüm kız arkadaşlarım versin,karım bakire olsun...''[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya allahaşkına şöyle topicler açmayın. 10 kere konuşuldu bu hala neyi konuşuyoruz.Bunun konuşulması asıl cahillik göstergesidir. benim evleneceğim kadının zaten geçmişte nasıl bi tip olduğunu rahatça anlarım hal ve hareketleri.Evlenmem eğer sevgi 0.3mm bi zardan geçiyorsa yemişim öyle evliliği... Kız ya tecavüze uğramışssa bunun hesabını kimseyle evlenemeyerek mi vericek. bakın beni hasta etmeyin şöyle topicler açıp 2 saat konuşturtmayın adamı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 etmez demiim gıcık olurum.üzülürüm kıskancımdan ağlarım ama.... kıskandığımdan ağladığım kadar sevdiğim birini bırakmam. aslında neden kıskanıyorsun die sorulmalı.erkekler erkek gibi düşünebilir.güsel bir bayan gördüğünde ona nasıl bakıldığını içindeki hormonların kıpırtısını duyabilir. düşünün eski bi arkadaşınız sevgilisinden ayrıldı.sonra siz çıkmaya başladınız ve çok sevdiniz.ayrılamıyorsunuz. evlendiniz ve bi gece o eski arkadaşınızla karşılaştınız.(ayrıca karınız bakire deildi)o insana nasıl bakarsınız.ben kızarırım yani bişe yapamam. düşünün aklınızdan ne geçer.bu adam zamanında sevdiğim ayrılamadığım kopamadığım insana nasıl... kişiliğim bu napayım :D keşke zar olmasaydı.bazen bilmemek daha ii olabilir... edit:umarım başıma gelmez :D [signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz [Bu mesaj Cirit tarafından 11 Eylül 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şahsen benim için ufak bi zar parçasından çok ruhunun bakirelii önemli =) vay be ne cümle kurmuşm[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Horrible, 11 Eylül 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Çok emin konuşma bakir olmayan erkekte vardır. Var benim ev arkadaşım adam nişanlanıcak bir türlü kafasına giremedim olm gel tecrübe olur diyorum nuh diyor peygamber demiyor.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Cermy, 11 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: şahsen benim için ufak bi zar parçasından çok ruhunun bakirelii önemli =) vay be ne cümle kurmuşm zar patladımı ruh'ta patlıyor otomatikman.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cahil mavi senın yaptığın rezilliklere ne demeli ulan hiçmi acımadın o kızlara ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mavi, 11 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki: said: Cermy, 11 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: şahsen benim için ufak bi zar parçasından çok ruhunun bakirelii önemli =) vay be ne cümle kurmuşm zar patladımı ruh'ta patlıyor otomatikman. dimi ruhu patlamadan zarını da patlattırmaz zaten allah be of konuya bak ıyk allahım ya[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: cahil mavi senın yaptığın rezilliklere ne demeli ulan hiçmi acımadın o kızlara ? ahahaha cehaletle ne alakası var anlayamadım ama imzalık laf :)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: cahil mavi senın yaptığın rezilliklere ne demeli ulan hiçmi acımadın o kızlara ? arz talep eküeküeküe[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mavi, 11 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: cahil mavi senın yaptığın rezilliklere ne demeli ulan hiçmi acımadın o kızlara ? arz talep eküeküeküe cok iyidi ya :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Mavi, 11 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: cahil mavi senın yaptığın rezilliklere ne demeli ulan hiçmi acımadın o kızlara ? arz talep eküeküeküe Rüstem amcanın oğluna naptın o da mı arz talepti insanlıktan nasibini almamışssın sen rezil ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sen bakır sen bakıre kız bak degılsen sorun yok bence (kadın erkek esıtlıgı gıbı )[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Netcafe, 11 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ama yani gercekten seversen oda severse ilersi dusunulurse... Yani kiz yatilacak (hatta s ile baslayan argo tabiri kullanicaktim burada da) kizdan evlenilecek kiza terfi ederse mi? Ikiz yüzlü Türk erkeklerine hastayim valla. Ne mutlu bana ki böyle manyak bir toplumda erkek dogmusum.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sadece şunu söyleyeyim benim için önemi yok. (biliyorum ki karşıt görüştekileri ikna etmek İMKANSIZ. adamlar takmışlar zara mara..ne diyim ki. gereksiz)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 blackchaos iyi eglenmis..ayrica neden her yil bu soruya cevap veriyoruz anlamadim karakedi mi actiriyo acaba böyle konulari tekrar tekrar istatistik hesabi ;) yoksa yoksa ben kobay miyim!!!??[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 [vazgectim -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 12 Eylül 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar