AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Baya tanırım eski olupta post sayısı az olan.! Ama onlardan sayıca fazla olup 2-3 günde 1234125123 msj atan kişiler çoğunlukta :) Post kasmak ayrı bişi,çok msj yazmak ayrı bişi. Öyle gün hatırlarım ki 5o-1oo msj atmışımdır. Paticik.com forumları ilgi alanım olan herşeye hitap ettiği için gördükçe yazarım. 2oo4 Üyesiyim 2oo3 sonlarında keşfettim siteyi heh JarJar saolsun :) O tarihten bu tarihe toplam 7oooKüsür msj atmışımdır. İlk acc. banlandı onla beraber tabi :) O tarihten bu tarihe post kasmak suçundan 1 kere ceza aldım o da eski acc. di 1 hafta garbıça attılar beni :) Birisi bi konu açmıştı hadi quote yapalım diye. Bende yapmıştım 2-3 tane "leyynn post kasıyosun yürü garbıça" dediler. Her ne kadar 1-2 çocuk post kasıyosun desede kasmadım kasmamda.! Yeni gelenler bölümü'nede buraya üye olduğumdan beri yazarım. Madalya ile alakası yok. Zaten bilen bilir yeni gelenler için ne kadar çalıştığımı. Kedi'ye burdan bi çift lafım var ; Kediiii c/p yapmayı özledim yafs :) Dediğim gibi karıştırmayalım (=[signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bak sütçüm misal ben =) bende bi ara böyleydim eziktim sonra dedim madalyaları takıyım 1 sene önce 1k yı takmıştım şimdi 10k yı takıcam az kaldı macro yapamıyorum ya kedi yakalıyor. ayrıca sütçü sana dediğim gibi herzaman sen eziksin kaçarı yok bunun =) hohohohoy[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 black senin post kastığını cümle alem bilio ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Erutan [ Sorj ] hala kasıyo. Bende garbıçta kasacammmm..![signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sorj zaten anlayamadığım bi tip ve sevmiyorumda...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 garbıça bekleriz..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Anaaa malik burda :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 post sayımdan çok memnunum valla.iyi gidio benimki..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bende o tarihlerden beri üyeyim :) sürekli okuyup, yazıyorum. galiba sen daha çok okumayı tercih etmişsin :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok elderon böyleydi küçüklüğünüde bilirim bunun biraz pasif (her anlamda) konulara yorum yapamaz.korkar. Çiftçilik yapıor şimdi =) /özledim lan gay[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi bence madalya lar acc.lara bir ambiyans katıyorsa veya kattırılıyorsa saçma sapan yerlede post kasma işine bi son verilmesi gerekir.Mesela yeni gelenler bölümüne baktıgımda adamın biri 10 tane kişiye "Hoş geldin" msj atmış fakat ben girip okudugumda konuyu açan adam farklı bişeyler diyor yani hatta benimde başıma geldi bu olay ben Yeni Gelenler bölümüne bi konu açmıştım adıda "Baya Kişi Geliyormuş" ben bu konuyu yaklaşık 100-200 msj ım varken atmıştım ve içerisine yazdığımım "aa bende yen geldım slmlar nasılsınız" tarzı bişey deildi,adamlar benım yazdığımı okumadan ne anlatıldıgnıa bakmadan sıkıp sallamış "hoş geldinx".bence madalya adamın egosunu tatmın edıyorsa yada başka bi işe yarıyorsa saçma sapan yerlerde bunu gibi kayıtlı msj atımına izin verilmemesi gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: _mamut_, 11 Eylül 2005 08:06 tarihinde demiş ki: post kastıgımızda nerden bakıyoz ne kadar postumuz olduguna???))) AHAHUAHUA tam imzalık![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya benim de fazla mesajım yok. Zaten madalya marifet değil ki?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 analiz ediyorum hemen[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 praw boyun devrilsin![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bak prawler gibi post kassaydın sende de olurdu o parlak parlak hedelerden[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence çok efendi takılmışsın.. tamam her seye atlamamak güzel ama hiçbir şeye de atlamamak kötü bea.. bak ben herseye atlamam.. benden sonra uye olam adam madalya aldı ben daha 500 etmedim :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben aylardır doğru düzgün yazı yazmıyorum. Ama zamanında deliler gibi kasıyordum =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi gece sabaha kadar sadece bi topice 112 tane post attığını saymıştım Praw benimde 98 de kalmıştı dayanamayıp uyumuştum sonra[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bak bide övünülcek şeymıs gibi anlatıyorlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 @blackchaos lan dün sabah 8'e kadar bekledim seni msn'de kıracam kafanı... Valla ne diyim seneye kadar 1000 olurum herhalde :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar