Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı bilinmeyen ama sevdiginiz grup/kisiler

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

kimse Türk yazmamıs ben yazıyım
ya şimdi unlu oldu ama
cuneyt tek diye bi şarkıcı eskiden radyoda program yapardı hiç kacırmazdım..ozaman kimse bilmezdi..simdi unlu oldu tabe :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 10 Eylül 2005 09:39 tarihinde demiş ki:
kimse Türk yazmamıs ben yazıyım
ya şimdi unlu oldu ama
cuneyt tek diye bi şarkıcı eskiden radyoda program yapardı hiç kacırmazdım..ozaman kimse bilmezdi..simdi unlu oldu tabe :D

Benim yazdığım gruplar (Soul Sacrifice ve Catafalque) Türk gruplarıdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

emery reel var
experimental muzik yapiyorlar..
expolosion in the sky tarzinda.
bilinmedik bir grup sadece bir parcalarina ulasabildim .dc++ hublarinda 6-7 kiside ciksada port olmadigi icin hala cekmeyi basaramadigim bir albumleri var.
elinde bunlarin mp3 u olan bana msg atsin hatta :)

http://www.emeryreel.com/

[Bu mesaj GEd tarafından 10 Eylül 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla türk gruplarından söyleyeyim,
Rashit: Gerçi çoğu kişi biliyordur; fakat yinede fazla meşhur olmadıkları için yazayım dedim.

Pin-up: Bunlarıda yazayım, çünkü bildiğim kadarıyla henüz albümleri yok.[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

ahh ahh okuldayken ne güzel

enya
apocalyptica takılıyordum kendi kendime :D okulda dinliyenler lan bu ne dinlenir mi diyordu nedense şimdi hepsi bi apoca fanı olmuş :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

bright eyes oellikle haligh, haligh, a lie, haligh sarkisini tavsiye ederim ilk dinlediginizde cok begenmiyebilirsnniz ama he dinlediginizde birazdaha seviceksiniz

adam aglayarak vokal yapiyo resmen ask acisi cekiyosaniz beraber agliycak bi arkadas bile olur size bu sarki[signature][hline]mandoo neden banlandi???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 11 Eylül 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
bright eyes oellikle haligh, haligh, a lie, haligh sarkisini tavsiye ederim ilk dinlediginizde cok begenmiyebilirsnniz ama he dinlediginizde birazdaha seviceksiniz

adam aglayarak vokal yapiyo resmen ask acisi cekiyosaniz beraber agliycak bi arkadas bile olur size bu sarki

a twistedemo yazmis olsun dinleyin harikadir[signature][hline]mandoo neden banlandi???
Sosyal ağlarda paylaş

Lagwagon(punk-rock),
Pennywise(punk-rock,bilinir aslında ama..),
The Ataris(punk-rock),
Sublime(walla ilginc bir tarz,bilinio olabilr...)

iste bunlar...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...