unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kimse Türk yazmamıs ben yazıyım ya şimdi unlu oldu ama cuneyt tek diye bi şarkıcı eskiden radyoda program yapardı hiç kacırmazdım..ozaman kimse bilmezdi..simdi unlu oldu tabe :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Almora'yı ya kımse bılmıyor yada herkes bıldıgınden kımse yazmamış. www.almora.net[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 danzig türkiyede pek bilinmiyor sanırım.bilmeyenlere şiddetle tavsiye ederim, meme uçlarından elektrik veririm gerekirse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bunuda bilen bilir false in truth :rock:[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Femme Fatale. Rebel adında çok çok güzel bir şarkısı vardır.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Önceden bir konu açmıştım bu grupla ilgili, ondan tekrar söylüyorum: Wuthering Heights[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 b plani var turk olarak. acil servisten once cikiyolar; ben daha cok onlari dinleyip acil servis cikarken terkediyorum mekani...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: unac, 10 Eylül 2005 09:39 tarihinde demiş ki: kimse Türk yazmamıs ben yazıyım ya şimdi unlu oldu ama cuneyt tek diye bi şarkıcı eskiden radyoda program yapardı hiç kacırmazdım..ozaman kimse bilmezdi..simdi unlu oldu tabe :D Benim yazdığım gruplar (Soul Sacrifice ve Catafalque) Türk gruplarıdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 emery reel var experimental muzik yapiyorlar.. expolosion in the sky tarzinda. bilinmedik bir grup sadece bir parcalarina ulasabildim .dc++ hublarinda 6-7 kiside ciksada port olmadigi icin hala cekmeyi basaramadigim bir albumleri var. elinde bunlarin mp3 u olan bana msg atsin hatta :) http://www.emeryreel.com/ [Bu mesaj GEd tarafından 10 Eylül 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Valla türk gruplarından söyleyeyim, Rashit: Gerçi çoğu kişi biliyordur; fakat yinede fazla meşhur olmadıkları için yazayım dedim. Pin-up: Bunlarıda yazayım, çünkü bildiğim kadarıyla henüz albümleri yok.[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bright eyes demediniz mi efem ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahh ahh okuldayken ne güzel enya apocalyptica takılıyordum kendi kendime :D okulda dinliyenler lan bu ne dinlenir mi diyordu nedense şimdi hepsi bi apoca fanı olmuş :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Distillers[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Buradan Mükemmeller.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bright Eyes,Beyond Twilight,Perfect Element,Andromeda,Chroma Key,,(mp3lerime baktım bunları bende pek bilmiyorum :) )[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Andromeda çok iyidir, kesin dinleyin. Bu arada Bright Eyes diye grup mu var yoksa BG'nin şarkısı olan mıdır o?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bright eyes oellikle haligh, haligh, a lie, haligh sarkisini tavsiye ederim ilk dinlediginizde cok begenmiyebilirsnniz ama he dinlediginizde birazdaha seviceksiniz adam aglayarak vokal yapiyo resmen ask acisi cekiyosaniz beraber agliycak bi arkadas bile olur size bu sarki[signature][hline]mandoo neden banlandi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: duende, 11 Eylül 2005 16:47 tarihinde demiş ki: bright eyes oellikle haligh, haligh, a lie, haligh sarkisini tavsiye ederim ilk dinlediginizde cok begenmiyebilirsnniz ama he dinlediginizde birazdaha seviceksiniz adam aglayarak vokal yapiyo resmen ask acisi cekiyosaniz beraber agliycak bi arkadas bile olur size bu sarki a twistedemo yazmis olsun dinleyin harikadir[signature][hline]mandoo neden banlandi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Elis.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Lagwagon(punk-rock), Pennywise(punk-rock,bilinir aslında ama..), The Ataris(punk-rock), Sublime(walla ilginc bir tarz,bilinio olabilr...) iste bunlar...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BeIlow, 11 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki: enya Enya yı Türkiye de çoğu kişi May it be ile tanımaya başladı ama Avrupa da 80 li yıllardan beri biliniyormuş.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fall out boy. tam bir emokid grubu.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hed Kandi[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar