Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı bilinmeyen ama sevdiginiz grup/kisiler

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

gus gus
slowblow
vitaminsforyou
heater nova
jj72 (bunu bilenler vardır yani dierlerinide bilenler vardırda bunu daha çoktur : )
--
jj72 like placebo
gus gus, slowblow, vitaminsforyou like sigur ros
heate rnove like tori amos[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ceremonial Oath (swedish death metal [ek bilgi: bu grubun küllerinden In Flames doğdu.])
Luminary (swedish death metal)
Withering Surface (swedish death metal)
Souldrainer (swedish death metal)
Mourning Caress (swedish death metal)
Into Eternity (progressive/swedish death metal)
Pain (industrial/techno metal [ek bilgi: Hypocrisy frontman'i Peter Tagtgren'in yan projesi.])[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

metallica diye bi grup duymuştum baya güzeldi. :lol:[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi fikir bu. konuyu saptırmadan doğru düzgün devam edin bi zahmet. bir de gruplar hakkında bilgi de verebilirsiniz.ya da nerden duyduğunuzu, en sevdiğiniz şarkısını falan. türlerini de yazarsanız hiç fena olmaz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İlkay akkaya
Grup yorum

ps: bilmeyen ölsün =)
valla ölsun

YONA- tunus,fas ezgileri.sozler fransızca..oldukca cesitli sessler kullanıolar,sitardan fil sesine kadar... ayrıca hatunlar cok guzell[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

Anglagard. İsveçli grubun türü progressive rock. Grup 1992'de Hybris, 1994'te Epilog, 1996'da Buried Alive olmak üzere üç albüm çıkardı. Şu anda ise aktif değiller. Gameshow'da Zebani "mutlak dinleyin" diye bir kutu hazırlardı, "Jordrök" adlı parçasını yazmıştı oraya, o sayede haberim oldu bu gruptan. Yani aslında öyle "aşırı bilinmeyen" bir grup değil fakat "Türkiye'de aşırı bilinmiyor." denilebilir belki. Aşağıdaki linkten Zebani'nin "inanılmaz" diye nitelediği parçayı indirebilirsiniz.

http://www.progarchives.com/mp3/Anglagard%20-%20Hybris%20-%2001%20-%20Jordrok.mp3

Bu arada albümler Türkiye'de bulunmuyor. "amazon.com"da Buried Alive satılıyordu bir ara ama orada da kargo bedeli patlaması devam ediyor sanırım...

Edit: Linkte sorun vardı...

[Bu mesaj sezzz87 tarafından 10 Eylül 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
ya bişi dicem ben her grubu biliyom mu :P
Dorsia, Ben Harper'ı bilmeyen yoktur dicem aynı şekilde Dave Matthews Band'ide ama bilmeyenler var demek.
kahretsin ya muzik bilgim ne kadar geniş :P

Turkiyede bir tane bile Dave Matthews Band CD si bulamayan tek kisi benmiyim (1 seneden fazla oldu TR ye ugramayali, muzik cdsi aramayali da 2 sene olmustur)
Ben Harper i kac kisi biliyor burada gercekten merak ettim...
TAbi muzik bilginin genis olmasi harikulade...
Bir de bu topike bakanlardan ir rica...
guitar Pro tam surumu oolup da bana msn vs. exre sini yollayabilecek var mi? (cok illegal ama cok da gerekli)[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...