Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya aresi Açtım müzik Fln indiriyom Can sıkıntısından siz nabıyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben evdeyim.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :D bende :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kazaa yla inmiYo bi Halt bende Evdeim Bu arada Slmlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ok ben de :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben çalışıyorum pc başında :( + Konu yanlış yerde [signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. [Bu mesaj Densiz tarafından 11 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hastayım yaa... ıhlamur içiyom.... ama hala serverin açılmasını bekliyom... :D:D:D:D:D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Lucifer, 11 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Ya aresi Açtım müzik Fln indiriyom Can sıkıntısından siz nabıyonuz :D bu açtığın konu'nun KO ile alakası ne yeri burası degilki kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Geçmiş olSun Nane limon Flnda yap iyi Gelir :D nie deilKi Kardeş KO giremeyenlere Nabıyonuz die soruyom gidip Starwars bölümüne Mi yazim ::) [Bu mesaj Lucifer tarafından 11 Eylül 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o kadar bagamlısı olduk ki.artık leptobu boynuma asıp yürürken oynucam valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 saol kardeş.... yaw onu millet oyuna giremediği için fıttırdı.... fazla takma boşwer[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pati ko liseceleri msn de çet yapıos bisde napak :D korkuolarmış dedim nolcak ya 1 e kadar oynayın die gittiler :D ben kaldım burada okulun(amkayıpayıp)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ko ile ilgili konu kalmadı ki :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Japkodan oynama eylemi içerisindeyim ama japkoyu ingilizce yapmaya çalışıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ama adamlar işi biliyo kardeşim taa kaç ay önce indirdiğimiz sürümü kurdum yinede uskoda çıkan en son parchtan ileride ve ozaman k.o oynamıştık onda ortalam 45 sn dlden sonra oyundaysım lag yok bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=131045&page=12 Volcanic Rockı görmeyenler Göz atsın zaman geçirirsiniz :D [Bu mesaj Lucifer tarafından 11 Eylül 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 La one öle :D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 worm Den +8 Çıktığını Duyan gelmiş Buda nolardan biri mauahuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cafede ke nin gelmesini bekliyorum :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar