m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 burda insanlar oyunun kapatıldıgından soz edıyolar bu buyuk bı kayıp olur bence lvl 47 oldum gece gunduz yaptım makına basında ölen cocuk yuzunden iptal etceklermıs dıye bı se vardı zaten amına koyım oturmasadı okadar bok var demı okadar oturcak ailesını sıkıyım onun sora dava acar lar turk gm senden bı cevap beklıyoz herkes makına basında gırmeyı beklıyor neden bır bılgı vermıyonuz a.g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaynak?[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ahh nerde o günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abıı haklısın aslındada bende lvl 60 mage var cyoerda bıde gıold üyeligim var daha 19 gun oyuna giremıom.sen gene 47 kalmısınn.buna şükrett.o gider yerine baska bi oyun gelir kafana takma bu arada jküfürde etme kardess burası arena deıl ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bilgi su : lotto ile jewely itemleri eklenıyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oy oy M___K abim yok olmaz öyle bir şey ben PaLadin oy oy Power kardeşim oynamıyorum bi kaç gündür klan ne alemde :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Büyük harflerle başlık açmak yasak bea.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hasanhüseyin demiş bunu...[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 orkun bu 3. :) AttentioN clanı cok iyi millet cyperda macro yapıo hele orcların hepsi macrocu bılıyosun bızım durumumuzu 98765 var bi tane daha türedi bi asasin ha bu arada bi berserkıng hero var isim vermiom reklam olur adam czde elmoradların girişinden bi girio teee arka kapıdan cıkıyoo dunya kadar magee nowa atıo herkez kesıo ve ustunede kule ok atıyoo adam yatmıoo oyun bu hale geldı ısteee bu bugun ollan bi olay ben şaşırdım kaldımm anlayın artıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Boşver sonercim yaaa basarsan 200$ gm ler sanada yapar immortal oalyı :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 paladın kardes oynayamıyoz burda muhabbet edıyoz kaldım makına basında bılıyon bu arada clan ıyı ama oynasak bıde senın alt clan noldu ya haber cıkmadı onemle duyurulur ?????? istersen msn verıyım ordan yazalım kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: _PoWeR_TURK_, 11 Eylül 2005 21:09 tarihinde demiş ki: orkun bu 3. :) AttentioN clanı cok iyi millet cyperda macro yapıo hele orcların hepsi macrocu bılıyosun bızım durumumuzu 98765 var bi tane daha türedi bi asasin ha bu arada bi berserkıng hero var isim vermiom reklam olur adam czde elmoradların girişinden bi girio teee arka kapıdan cıkıyoo dunya kadar magee nowa atıo herkez kesıo ve ustunede kule ok atıyoo adam yatmıoo oyun bu hale geldı ısteee bu bugun ollan bi olay ben şaşırdım kaldımm anlayın artıkk sen klan ne alemde onu söyle :) ben giremiyorum kaç gündür, bi kaç gün de giremeyeceğim ama benim arkadaş online olur benim yerime herhalde , nasıl gidiyor ???(Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bana sen iptal olacan gibi geliyor :P[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben soner deılım abısıyım serdar sonerın ayrı nıckı :D bu arada 200 dolar ıı para bu oyun ıcın degmez veren harbı kekmıs yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yapan var yaaa +8 scrollleri +9 sheller.... oyun olduğunu unutuo bazı çiçek böcekler...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 clan harika işte pelerini aldık abii geneee ama oyun cok berbatlastıı.eski tat tuz yok anlıycagan sen nerelerdesın yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: m____k, 11 Eylül 2005 21:11 tarihinde demiş ki: paladın kardes oynayamıyoz burda muhabbet edıyoz kaldım makına basında bılıyon bu arada clan ıyı ama oynasak bıde senın alt clan noldu ya haber cıkmadı onemle duyurulur ?????? istersen msn verıyım ordan yazalım kardes baba ben İstanbuldayım , üniversitenin açılmasını bekliyorum ,şu ders kayıtları hallolsun dönücem oyuna tekrar, o zman ilgilenicem herkesle herşeyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: _PoWeR_TURK_, 11 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: clan harika işte pelerini aldık abii geneee ama oyun cok berbatlastıı.eski tat tuz yok anlıycagan sen nerelerdesın yaaa eh bu gidişle cape questini en çok yapan klan rekorunu kırıcaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ıydır ama gıremıyoz gırsek ne tam lag gırıyo yetmezmıs gıbı harpyy yatırıyo sorada arkasından dc oluyoz ıyımı lvl 47 kaldım sen nıye gıremıcen bu arada ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuhahaha aynen abıı olacagı o.bu pelerın gorevi biraz uzun sürdü ama ben diyorumkı orclar 1. olur cyperda cunku macro var hepsindee yatmıolarr ve yatmıcaklarda dun bı asasın vardı 10 kere adamı yedım.o benı 3 kere kestıı bugun aynı asasın town basıo ve yatmıo kestıkce kesıo 30 kısı dalıo öldüremedik sayko alırmı o herıfı bılmem ama el moradların işini bitircekler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 insallah halledersın alcanız demı attentıona demı ok clandakı arkada lara selam bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :) wallaha kanka ben bı tane asasın actım _EXCALIBUR_ 33 lvl daha artık onu kascam bu _PoWeR_TURK_ soner kasıo.ben AttentıonA sokamadım benımkını ama senın sansın daha cok lvl 55+ alıolar sırf bu yuzden kaynana_semrayla kapıstım su anda benle konusmuo bile inşallah alırlar kardess bende kekur yuzuk cıkarmaya calısıyom 2 tane kecoonlardayım butun gun ama bi girse oyun süper olcak. bıktım artık bıktımm bu oyun benı bitirdi abii yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Cyper'ın durumu vahim , hileci cenneti oldu server ama şimdi bütün KOL patch ve buglara yönelmiş durumda o yüzden bekliyorum , işleri bitince umarım serverı ,macrocuları ve dupe itemleri bi elden geçirirler ,bugün bi video izledim adamalr macro ile Forgetten'ı bitiriyorlar rahatlıkla , muhtemelen çıkan kutuyu da dupeliyorlar ,çünkü bu ara millette Dark vane+7+8 ler , enuion bowlar falana fistan var ama bakıcaz inşallah düzelir düzelmezse , Usko'yu bırakıcam ve yeni bir server açılması durumunda Myko'ya geçicem.....Şimdilik izlemedeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benımde var okcu bı tane lvl 35 kasmaya calısıyom ama harıta berbat defansları artmıs hayvanların slazencer nıckı bu arada ok cıkaramadım mılet artı 8 cıkarıyo ben butun kestım cıkmadı bı tek artı 6 bufer tokmagı cıktı cıv cıvlerın elındekıler yanıyo hak mı bu yaws benım ıcım yanıyo burda ben artı 4 yapcam dıye o kadar kagıt aldım yaws bıde magelerde mana dayanmıyo arkadas nolcak bu ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abı sana yemın ederım ben bu charı kasarken gecemı gunduzumu bır ettım soner gunduz kastı ben gece kastım anca 60 olduk 27 gunumuzu aldı ve ben glacer+lıght magedım heryerde party buluodum apos deru harpy bu macro benım emegıme saygısızlıktır resmen kınıyorum.inşallah duzelırde hepsini keserim gene. bizim clan cok saglam bi saykomuz yeter butun orclara ama macro bitmeli artık önüne geçmelilerr yoksa oyun gidio artık can çekişiyoo bi tekmede ben koycam yakında KE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar