Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk göz ağrısı

schwarz_engel

Öne çıkan mesajlar

said:
Ferrero, 09 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
Benim 10 yaşındayken gözüme çocuk yumruk atmıştı gözüm ağrımıştı.

Huehahuaeeuaheauehaueh :D :D :D abi bu neeeee ueheheheh :D

Nese benim ilk göz ağrım yuvadayken müzik öğretmeniydi bacakları fln süperdi (yannış hatırlamyıosam) ona aşıktım :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

cocukken soyle soylerdim (ki nispeten gercek) " benim ilk göz agrım yok güzel ilk göz agrısı olması muhtemel kız listem var" derdim listede soyleydi " 1. nil (mavi gözlü sarışın bebek yüzlü tam "hayalindeki" kız tipinin cocuk hali) 2. zeynep (kumral beline kadar saçları olan cok güzel bi kızdı) 3. u unuttum ama 5 e kadar gidiyodu sanırım :) ahhh ne günlermiş be
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi yapalım edelim Kayalıklara tırmanalım ağaçlara tırmanalım evden kaçalım derdim o da hep tmm derdi fazla konuşmazdı hep elimden tut derdi küçüktüm o zmn tabi ne anlardım aşktan ah ah şimdi daha rahat anlıyorum onun değerini nerelerde acaba[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

5 yasindaydim komsunun torunu vardi onu istemistim babasindan ama asik felan oldum mu bilmiyorum
ilk defa bu yaz asik oldum ama ingilterdeykn bir ispanyola asik oldum su an hala konusuyoruz ama... seneya ya ben gidecegim oraya yada bu hikaye bitecek offff offff....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

ilk okul 1de seda diye bir kız vardı,her tenefüs gider kızın yanaklarını sıkar kıpkırmızı yapardım,çok tatlı bi kızdı :-p

bir gün hiç unutmam,veliler toplantısına veliler le öğrenciler birlikte gelmişti,kızı sıkıştırdım köşeye sıktım yanaklarını gitti anneanneme şikayet etti,işte o zaman yıkılmıştım :lol:[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chagy, 11 Eylül 2005 05:33 tarihinde demiş ki:
ilk okul 1de seda diye bir kız vardı,her tenefüs gider kızın yanaklarını sıkar kıpkırmızı yapardım,çok tatlı bi kızdı :-p

bir gün hiç unutmam,veliler toplantısına veliler le öğrenciler birlikte gelmişti,kızı sıkıştırdım köşeye sıktım yanaklarını gitti anneanneme şikayet etti,işte o zaman yıkılmıştım :lol:

zuhzuhz süpermiş
Sende tecavüz gürüşimleri filan yok demi :D
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokul üçte birbirimize mektup yazardık çok utangaçtık çoook..ortaokula gelince çaktırmadan sarılmaya oynaşmaya başladık..mevzuniyette öpüştük...hazırlıkta görüşemedik...lise1de tekrar konuşmaya başladık...o yaz hep asıldık..lise2 başı çıknaya başladık...üniversiteye ikimizde özellikle aynı şehirde başlıyoruz eh 2 yıldırda birlikteyiz ilk göz ağrım atıl efendi ile =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa ilkokul 2 de aşık oldum,ilk defa lise 2 de aşık olduğum biriyle çıktım,bundan once biz birbirimize aşığız diyen insanlar kolpalıyo sanırdım,hakkaten sevdiğin biride seni sevebiliyomus, iyiymiş[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 09 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
Benim 10 yaşındayken gözüme çocuk yumruk atmıştı gözüm ağrımıştı.

Koptum yahu akşam akşam :D[signature][hline]Give me the drink of the fluid
That disintegrates
And lend me the sweet balm and blessing
Of forgetfulness, empty and strong
Lethe
Oh, lethe

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...