Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Ferrero, 09 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: Benim 10 yaşındayken gözüme çocuk yumruk atmıştı gözüm ağrımıştı. Huehahuaeeuaheauehaueh :D :D :D abi bu neeeee ueheheheh :D Nese benim ilk göz ağrım yuvadayken müzik öğretmeniydi bacakları fln süperdi (yannış hatırlamyıosam) ona aşıktım :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 4. sınıfta bi kızı sveiodum 3 arkadaş kavga edioduk hepimiz onu sevioduk :D snra ortaokulda ayrı sınıflara düşmüştük :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cocukken soyle soylerdim (ki nispeten gercek) " benim ilk göz agrım yok güzel ilk göz agrısı olması muhtemel kız listem var" derdim listede soyleydi " 1. nil (mavi gözlü sarışın bebek yüzlü tam "hayalindeki" kız tipinin cocuk hali) 2. zeynep (kumral beline kadar saçları olan cok güzel bi kızdı) 3. u unuttum ama 5 e kadar gidiyodu sanırım :) ahhh ne günlermiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 adı bende saklı :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kre$teydim Işıl mı Işık mı öle bi ismi vardı...Tek hatrladığım anımız birlikte lego toplamamızdı ahh ne romantiqti..:) heuehe Kız : Kırmızı parçayı unutma.. Ben : Tabi canım.. muehuehe lol[signature][hline]Where is the hareket There is the bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ilk gözağrımı hatırlatmayın bana onu hâlâ seviyorum ve hala %0,0000000001 şansım war:((((([signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 seçil diye bir kızdı çok mutluyduk hep birlikte zaman geçirirdik ehehe ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Heyy bea..! Ne günlerdi. İlk göz ağırısı.. Beraber okumuştuk. İlkokuldaydık. :([signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 6 yıl aşık kaldım ona , ve 6-7 yaşındayken değildi.. ne mi oldu? bi pok olmadı :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hadi yapalım edelim Kayalıklara tırmanalım ağaçlara tırmanalım evden kaçalım derdim o da hep tmm derdi fazla konuşmazdı hep elimden tut derdi küçüktüm o zmn tabi ne anlardım aşktan ah ah şimdi daha rahat anlıyorum onun değerini nerelerde acaba[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 işde bende sewmişdim ya çokk ama ilkler hiç bi saman unutulmuoda sonuncu dediklerimisn arkası gelio beaa:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ayça, nerdesin ya ühüeaa..ilkokul 4teydim. ilkokul 5'i bitirdim, sonra da bidaha raslamadım. uff uf.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 5 yasindaydim komsunun torunu vardi onu istemistim babasindan ama asik felan oldum mu bilmiyorum ilk defa bu yaz asik oldum ama ingilterdeykn bir ispanyola asik oldum su an hala konusuyoruz ama... seneya ya ben gidecegim oraya yada bu hikaye bitecek offff offff....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bende bizim apartmanda oturan bir kızı seviyordum.5-8 arası onu sevmiştim sonrasında aklıma daha başka biri giememişti ama bunlar sevgiden sayılmaz tabi :D beyza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilk okul 1de seda diye bir kız vardı,her tenefüs gider kızın yanaklarını sıkar kıpkırmızı yapardım,çok tatlı bi kızdı :-p bir gün hiç unutmam,veliler toplantısına veliler le öğrenciler birlikte gelmişti,kızı sıkıştırdım köşeye sıktım yanaklarını gitti anneanneme şikayet etti,işte o zaman yıkılmıştım :lol:[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: chagy, 11 Eylül 2005 05:33 tarihinde demiş ki: ilk okul 1de seda diye bir kız vardı,her tenefüs gider kızın yanaklarını sıkar kıpkırmızı yapardım,çok tatlı bi kızdı :-p bir gün hiç unutmam,veliler toplantısına veliler le öğrenciler birlikte gelmişti,kızı sıkıştırdım köşeye sıktım yanaklarını gitti anneanneme şikayet etti,işte o zaman yıkılmıştım :lol: zuhzuhz süpermiş Sende tecavüz gürüşimleri filan yok demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilkokul üçte birbirimize mektup yazardık çok utangaçtık çoook..ortaokula gelince çaktırmadan sarılmaya oynaşmaya başladık..mevzuniyette öpüştük...hazırlıkta görüşemedik...lise1de tekrar konuşmaya başladık...o yaz hep asıldık..lise2 başı çıknaya başladık...üniversiteye ikimizde özellikle aynı şehirde başlıyoruz eh 2 yıldırda birlikteyiz ilk göz ağrım atıl efendi ile =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilk defa ilkokul 2 de aşık oldum,ilk defa lise 2 de aşık olduğum biriyle çıktım,bundan once biz birbirimize aşığız diyen insanlar kolpalıyo sanırdım,hakkaten sevdiğin biride seni sevebiliyomus, iyiymiş[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Ferrero, 09 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: Benim 10 yaşındayken gözüme çocuk yumruk atmıştı gözüm ağrımıştı. Koptum yahu akşam akşam :D[signature][hline]Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar