HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 osie bitirir.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Buarada giyim tarzlarıyla, müzik tarzlarıyla ilgili bilgi verilmesi kötü yani.Halkımız acaip cahil.Her siyah giyinen, bide metal dinleyen adama satanist muamelesi yapıcaklar yani Siyahı severim koyu renklerin genelini severim açık renkler bana saçma gelir.Ayrıca siyah ince gösterir:D Metalin her türlüsünüde severim gıcık kaptığım herşeye karşı bir isyandır benim için Ama bunlar bi arada olunca cahil kesim tarafından satanist damgası yiyebilirsiniz yani:D Şahsen gördüğüm kadarıyla siyah giyimli birine insanlar korka korka bakıyolar :D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 satanıst yayınlar kısmında Şebek dergisini gorunce hüzünlendım bak. zamanında hiç bir sayısını kaçırmazdım. : (( ayrıca satanıst gruplarından saydıgı satanıc verses ehrımen ve diğerleri şuan piyasada yok bile. : /[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 paticik'in t-shirt'ü de siyah. yoksa bilinçsizce bir satanik ağına mı dolanıyoz acabaa. satanik o fak.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben satanistim ama kedilere kıyamıomk esmeye :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi bu paticigin t-shirtunu banada yollasin karakedi parayi yollarim ona baskuymıs felamn :) amna pati turuncu olcak :d[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tam olarak okumadım. oturup okumamda. hiç mi hiç ilgimi çekmiyor, çekmesinde. bu tip abuk subuk şeylere hiç bulaşmamak en iyisi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya metalci değilim ama metal müzik dinlerim satanist değilim ama.. ya kardeşim size ne insanların inançlarından isteyen istediğine tapmakta özgür değilmi? he adam keserse suç işlerse uygula yaptırımını. şeytana tapmak ceza oluyor da neden başka bir şeye tapmak ceza olmuyor? inanç özgürlüğü yokmu? metalci=satanist konusuna değinmicem bile o tarz beyinlere laf söylemeye gerek yok benim derdim inanç özgürlüğü.adam bir suç işlemdikçe sırf inancı yüzünden suçlu sayılmakta.he şöyle diyebilirsiniz satanizme teşvik ediyorlar falan e peki sorarım yahudiler museviliğe müslümanlar islama teşvik etmiyorlar mı? ediyorlar.bu gayet normal bir şey. kısacası insanların inancı kimseyi ilgilendirmez. şimdi bana ama onlar kedi kesiyor tecavüz ediyor zart zurt medya şişirmeleriyle cvp vermeyin sakın.bir suç işlenirse o suçtan dolayı cezası verilsin ama yine tekrarlıyorum inanç özgürlüğüne karışılmasın. geçmişte paganlara da yapıldı bunlar.cadı diye yakıldılar dünyanın dört bir yanında.ama tek suçları hristiyanlığı kabul etmemeleriydi.şimdi herkes o yakılmalara insanlık dışı diyor. şimdi bu yapılan da modern insanlık dışı bi hareket bence.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @misanthrope bazı seylerde cok haklısın ama hangi camide uyusturucu alınıp ayin yapıyoruz diye hayvanlar gibi insanların ilişkiye girdiğini gordun?[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya tmm ozaman uyuşturucudan içeri atsınlar grup seks ten atsınlar benim derdim bu. ayrıca ben hiç bir yain görmedim ama sen medya ayinleri! dışında nerde grup seks yapılan ve uyuşturucu alınan ayin gördün? ayrıca hepimiz biliriz ki bazı müslüman tarikatlar var afyon çekip canlı bomba olayına giren peki o zaman tüm müzlümanlığın suçu mu? tabi ki hayır. eskiden paganların yakılmasının sebeplerinden biri de hayvan kurban etmeleriydi. ama çoğu dinde var bu. yani kardeş ben derdimi anlatamadım sanırım.kendine satanist diyen biri ayinde uyuşturucu aldıysa, satanizm, en çok kendine müslüman diyen birinin terör olayı yaratıp bu konuda müslümanlığın suçlu olması kadar suçludur. bi hoca dini ayinde kadınlara afedersiniz ama şeyini öptürüodu peki bunda inanç mı suçlu yoksa inancı kullanıp kendi emellerine alet eden mi? bu açıdan bakın. yani hepimiz hemfikiriz müslümanlığın bu terörüzm konusuyla alakası yok, peki satanizm konusunda neden böyle düşünemiyoruz? inanç özgürlüğüne karışılmamalı.ama suça giren (dediğin uyuşturucu vs.) şeylere cezası verilmeli[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hep merak etmişimdir satanistlerin amblemi bu değil demi ? okumadım valla başta yazan uzuncana yazıyı yamuluyorsam düzeltin :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yanlış biliyorsun o 5 köşeli yıldız paganizmin simgesi.olayıda insanı ve doğayı temsil etmesi çok uzun şimdi nasıl temsil ettiği falan ama istersen anlatırım. satanistler ise bu yıldızın tersini kullanmaktalar.yani baş köşesi aşağı gelmiş şekilde anlmıda doğayı ve insanı temsil eden bu simgenin ters çevrilerek simgelediği şeyi ters çevirme isteği yani gidişatı değiştirme gibi birşey.deiğim gibi bu konuda sayfalarca döküman bulabilirsin.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ateş, toprak, hava, su ve ruhu temsil ediyorlar diye hatırlıyorum pentagramın köşeleri. ucun yere doğru olması, ruhun anlamını ve amacının yer yüzünde olduğuna inanmak, yukarı doğru olmasınında ruhun amaç ve anlamının inançta, tanrıda olduğuna inanmak gibi bir şeydi.[signature][hline]Cevap 42... birşeyler..
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ruh ucunun yukarıda olması benim bildiğim kadarıyla hayatı ve canlı herşeyi,(özellikle büyük doğa ananın ruhunu) yüceltmek içindi ama tabiki bu konuda yüzlerce farklı şey var araştırırsan hangisi tam doğru bilemzsin.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
trapt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Walla Türk polisinin objektif olduğuna şaşırdım.. Güzel bi konu.Bizlerin dediği gibi aa hepsi adam kesiyo sevap için mantığı yok... Paylaşım için teşekkürler[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yazı tam bir komedi. Zaten polis teşkilatının sitesinden alınmış..Şimdi Satanistler neden müzik marketlerde buluşsun. Yapılan ayinlere denk gelmişlermi. Olmuş da mı yazmışlar yoksa kulaktan dolma mı? Kan içip grup seks yapmak nedir ya. En büyük klişe..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Rank 32 iyimiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Zephyros, 07 Eylül 2005 23:57 tarihinde demiş ki: @misanthrope bazı seylerde cok haklısın ama hangi camide uyusturucu alınıp ayin yapıyoruz diye hayvanlar gibi insanların ilişkiye girdiğini gordun? Bircok pagan dininde vardir cinsellikle tapinmanin birlestirilmesi, satanizm de pagan kökenli zaten.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Jester Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "Bazen de Black Metal veya Death Metal müziği eşliğinde toplu ve bir arada seks yapılır" kaziklu bey devil's son chosen one ıaaah geliyorum! "KARANLIĞIN EFENDİSİ! BEN HAZIRIM, SENİN GÜCÜNÜ HİSEDİYORUM, BEN ŞEYTANIN SAHİPLENDİKLERİNDEN BİRİSİYİM, SELAM ŞEYTAN" slm asl? bu ne ya.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 08 Eylül 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Satanizmin derin bir felsefesi vardır. Dışardan bakıldığında belki size -medyanın pompalamaları doğrultusunda- çok saçma ve iğrenç gelebilir ama oturup ciddi manada incelediğinizde ve ilkeleri özümsediğinizde Satanist bir insanın rahat yaşayan bir insan olacağını görürsünüz. Satanizmin kökeni Paganizmdir. Paganizm ise derin bir geçmişi olan değerli bir dindir. Satanizmde bu değerli din üzerine inşa edilmiştir. Yani düşündüğünüz gibi boş bir "kan içelim, kedi keselim nıhaa" geyiği değildir. Bir dindir. İnsanların dinine laf etmek, insanların diniyle dalga geçmek kötüdür, ayıptır, ahlak kurallarına aykırıdır. "Hocam onlar kedi kesiyor" diyen çocuğa nede güzel söylemiş tarih öğretmeni: "Sizde koç kesiyorsunuz".[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şu ilkeler hoşuma gidiyor.! :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kedimi kesiyorum mutluyum karışmasınlar mutluyuz biz kedilerimizle[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
riglous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Eshevar, 08 Eylül 2005 00:15 tarihinde demiş ki: ateş, toprak, hava, su ve ruhu temsil ediyorlar diye hatırlıyorum pentagramın köşeleri. ucun yere doğru olması, ruhun anlamını ve amacının yer yüzünde olduğuna inanmak, yukarı doğru olmasınında ruhun amaç ve anlamının inançta, tanrıda olduğuna inanmak gibi bir şeydi. yanlis biliyosun o 5. element tahta...[signature][hline]Tulahr
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya su salak sacma sapan sapık seyle bir de islami karsilastirma . kocla kedi arasindaki farki anlayamiyor musun sen ?
blackxR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 auzauhauhahAUZHauZHAZUH =))[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR
Öne çıkan mesajlar