circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla katılıyorum sana..Bıde oyle gozukmeye calısanlar vardır ya..Ben farklıyım...Sen asdassın ne farkı lam..Fake :=)..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hoca malmıs galba :D said: tBF, 06 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Beni az çevirmediler zati şu polisler siyah giyip geziyom keçi sakalım var diye ama ben hiç sallamadım.Gerçi olay iş bulmaya gelince takım elbise giyipte sakalıda kesince birden bi garip oldum.Meyer alışmşım milletin bana tip tip bakıp benden kaçmasından.Dolmuşta milletin ayakta durupta yanıma oturmadığını bilirim:) Dış görünüşe önem verenlere uyuzzzzz oluyorum ya. Lisede bir tarih dersinde satanist konusu açılmıştıda herkez dönüp bana bakmıştı hiç unutmam hocamın dediğini; ''Niye bakıyonuz çocuğa'' ''Hocam onlar kedi kesiyo'' ''sanane sende koç kesiyosun'' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Yani diğeceğim şudurki salaayin kimsenin ne yaptığı kimseyi bağlamaz. [signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu satanic bibleı kadıköy carrefourdaki megavizyonda görmüştüm bi kere. İngilizceydi tabii. Ama garip olan üzerinde etiketi falan vardı. barkod markod..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
tBF Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sevgili hotdog bu mallık değil kardeşim zevk meselesi buna basıyomu bilemem!
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: tBF, 06 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Beni az çevirmediler zati şu polisler siyah giyip geziyom keçi sakalım var diye ama ben hiç sallamadım.Gerçi olay iş bulmaya gelince takım elbise giyipte sakalıda kesince birden bi garip oldum.Meyer alışmşım milletin bana tip tip bakıp benden kaçmasından.Dolmuşta milletin ayakta durupta yanıma oturmadığını bilirim:) Dış görünüşe önem verenlere uyuzzzzz oluyorum ya. Lisede bir tarih dersinde satanist konusu açılmıştıda herkez dönüp bana bakmıştı hiç unutmam hocamın dediğini; ''Niye bakıyonuz çocuğa'' ''Hocam onlar kedi kesiyo'' ''sanane sende koç kesiyosun'' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Yani diğeceğim şudurki salaayin kimsenin ne yaptığı kimseyi bağlamaz. cevap çok iyi oturmuş yanii.. diyecek bir şey bırakmıyor.. neden orada değildim?? ):
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Türkiyede Satanizm mi var? Özentizm olabilir =([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kardeşim sana bişi demedim hocanin lafina diom said: tBF, 06 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Sevgili hotdog bu mallık değil kardeşim zevk meselesi buna basıyomu bilemem! [signature][hline]Grandmaster Sosisçi
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Ferrero, 06 Eylül 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Türkiyede Satanizm mi var? Özentizm olabilir =( +1[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 araç satanizm ya da özentizm olabilir ancak amaç aynıdır, şeytana tapmak... amacına ulaştığına göre sorun yoktur.. isimler değişebilir o yüzden araç değil amaç önemlidir... [Bu mesaj m-joy tarafından 06 Eylül 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Satanistmiş hah[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
cenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 SATANİZM? auhauhuhuahuahauhauhauhauıhauhuahuahuahuahuahuahua huahuahuahuahuahuhuahuahuhuahuahuahuahuahuahuahau hauhauhahauhauahuahuahuahuahauhauhauahuahauhauhau huahuahauhauhauahuahuahauhauahuahuahauhauahuahuah uahauhauahuahuahuahauhauhauahuahuahuahauhauahuahu ahauhauahuahauhauhauahuahauhauhauahuahauhauhauahuahauhauhauahuahau........................................... Bank bende çok komik bir tane biliyorum bir gün bir ingiliz bir fransız bir de Temel.... edit:sayfa düzeni [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 06 Eylül 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lol herifler her şeyin başlangıcı ozentizm dir. sigara içki giysilerin kupe surdugun parfum sonucta olmak istediğin bir adam yada kadın vardır ve onun gibi olmak için ugrasırsın yanlız bu dediklerime karakter girmez ona gore yorum yapın.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gardeş özentizm demiyelim trend diyelim moda diyelim.. yoksa piyasa yürümez vallaha.. mallar elimizde kalır ziyan olur...
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Zephyros, 06 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki: lol herifler her şeyin başlangıcı ozentizm dir. sigara içki giysilerin kupe surdugun parfum sonucta olmak istediğin bir adam yada kadın vardır ve onun gibi olmak için ugrasırsın yanlız bu dediklerime karakter girmez ona gore yorum yapın. Ne alaka ya parfum fln? Mesela ben parfümeriy gidiorum,bi sürü koku kokluyorum en beğendiğimi alıyorum.Kime özendim şimdi? O zmn dünyada ki herkez birbinin özentisi...Bi ilk baslatan yok?[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Din ve vicdan özgürlüğü diye bişey var isteyen satanist olur isteyen ateist olur. Yani Satanistler şöyle insanları kurban etmek gibi kötü bi alışkanlığa sahip olmasalar öyle derdim.Ama ne yazıkki var:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mix Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Horrible, 06 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ne alaka ya parfum fln? Mesela ben parfümeriy gidiorum,bi sürü koku kokluyorum en beğendiğimi alıyorum.Kime özendim şimdi? kendine özendin sen. özenti :-p Zephyros'a özentilikle ilgili olarak sadece sigaraya başlamak konusunda katılıyorum. alkol, giyim, küpe, parfüm, don gömlek. özentilik degildir osurmak da degildir[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yakin arkadaslarimdan birisi LaVey satanisti ve senin tariflerine uymuyor ya ne kadar garip AAaAa Bu arada LaVey ilkelerini yanlis bulmuyorum, onlara uyan bir insan rahat ve mutlu bir yasam sürer, ki satanist degilim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bu arada sacma sapan trend moda diyenler olmus, evet sacma sapan özenti (ki dinin özenimi mi olur?) insanlar var, ama genelleme yapmayin. Zira satanizm de bir dindir ve insanlarin inanclariyla dalga gecmek hos birsey degil.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Şeytana inanan biri Tanrıya'da inanıyo demektir ve baştan kaybetmeye mahkumdur :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bill Gates diye bir adam var diye ufak software firmalari kurulamaz mi :) Veya, gün gelir de böyle ufak bir sirket büyüyüp güclenip Microsoft'u batiramaz mi ;)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Penthesilea yavaş bundan bi önce dediğine katılıyorum ama bu dediğin yukarda işlemez Lucifer sadece kendine gunahkar toplar o kadar ama iddayı kazanacağını hiç zannetmiyorum.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Saka yapiyorum ben de zaten : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
duende Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biz satanistler albumculerde takiliriz azuhahahaha:D:D:D asagida hellhoundun bi resmi var onu tiklayin[signature][hline]
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 "metaaaaal" "osie osborne.." "evet, 'heavy metal' akımıymış bu, 'ağır maden' yani.." of, of, of, oyf, uhaha.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla ilginç elemanlar indirdim satanic bible ı okuyorum arada bir enteresan[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Öne çıkan mesajlar