EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 forumun amacı sadece düşünceleri değil bu tür şeyleride paylaşmaktır.mesela internet bölümüne uğra, topiclerin çoğunluğu link paylaşımından ibaret. yazıya gelince, muhahahhahaha.başka yoruma gerek yok yani lol ya.kaşıkçı elmasını çalmak isteyen neo nazi satanist türkler. (riehne hitaben yazmıştım ben okurken bi ton msg girmiş araya :P) [Bu mesaj EagleEye tarafından 06 Eylül 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :) yorumsuz abijim :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 satanizm en iyi seda sayan ele almıştır..tek geçerim kendisini.. (5 bininci mesajım abarey...)(mutluyum lan cidden..)[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ''Satanistlerin ortak özelliği giyimlerinde siyah ve kırmızı renkleri tercih ederler. '' güldüm buna bayaa :) bi de satanist=metalci nedir yaa :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bir moda bir akım gibi haberlerin baş köşesinde yer edindiler sonrada gene gözden kayboldular. Bir acayip tabi.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
kturumtay Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 metal muzikle ne alakasi var onu anliyamadim
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 metal muzigin isyan ve memnuniyetsizlik temalarini barindirdigini dusunursen, yazinin basindaki satan kelimesinin anlamlariyla benzestigini goreceksin. bu yuzden baglanti kuruluyor.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 06 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hmm Bnen metal müzik çalan yerlere takılıyorum Cradle of fitlh hayranıyım günde 8 saat cof dinliyorum siyah giyiniyorum takı takmayı seviyorum.. metalciyim... Şimdi ben satanistmiyim? Hayır değilim satanist =(değildir) her siyah giyinip takı takan,metal dinleyen..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyi ama boyle denmiyo zaten. yani su an kimse bu tanimlara gore giyinen insanlara satanist demiyor ki. dense bile cahil cuhela insanlar soyluyodur bunu. onlari ciddiye almak yanlis. bizden onceki nesillerin arasinda boyle bi sorun yokken, bizim icimizde olmasi, onlari tabii ki korkutuyo. bilmedikleri bi sey sonucta. bi sekilde de korkuyolar cunku olen insanlar var. eh insanlar ayirt etmek istiyo. korunmak istiyo sonucta. ayrica psikolojik arastirmalara gore siyah giyinen insanlarin depresif oldugu acik. kimse her siyah giyinen depresiftir demiyor ya da satanisttir demiyor. ama bu insanlarin muhtemelen siyah giyindigini metal muzik dinlediklerini soyluyor. bence saygi duymaniz lazim. ayrica insanlar sizi anlamiyorsa, bence kendinizi ifade etme seklinizi degistirerek bi daha denemek en mantiklisi...[signature][hline]Tulahr
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bağlantı yok... satanistler metal dinletebilir...her metalci satanistlikle bağlantılı değildir...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 senin içine lusifır girmiş , daha belli etmez kendini. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yazılanlara bakılırsa heryer satanist kaynıyor yahu... bir dur diyecek yok mu... özellikle yaz kış bot giyen kutuplara yakın ülkeler bir satanizm cenneti... grönland, izlanda, norveç, isveç vs.. ayrıca asla ekvatora yakın yerlerde satanistler yaşayamaz kutsal ruhun bulunduğu bot satılmaz oralarda çünkü... üstelik orada metal müzik marketide yoktur... mesela bizim karadeniz bölgesi bi satanism cennetidir adeta.. her tıl tüm satanist türkler kuzey kıyılarımıza göç ederler... kemençe eşliğinde 3 ay headbang yaptıktan sonra yurdun çeşitli yerlerine dağılım yüklendikleri misyonu(!) tüm cahil halka yedirirler... özellikle üklemizde cahil 5 yaş altı çocuklarda göülür bu gibi satanist eğilimleri.. minik bi lolipopa satanist oluveriri bu sübyanlar... izmir polisini kutluyorum.. en yakın zamanda dünya statüsünde bir güvenlik teşkilatı olmaları için tüm adımları atmışlar... gün sayıyoruz..
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 metal dinleyen vs satanisttir demiyor satanistler oyledir diyor adamlar siz neyden bahsediyorsunuz .
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: m-joy, 06 Eylül 2005 19:28 tarihinde demiş ki: yazılanlara bakılırsa heryer satanist kaynıyor yahu... bir dur diyecek yok mu... özellikle yaz kış bot giyen kutuplara yakın ülkeler bir satanizm cenneti... grönland, izlanda, norveç, isveç vs.. ayrıca asla ekvatora yakın yerlerde satanistler yaşayamaz kutsal ruhun bulunduğu bot satılmaz oralarda çünkü... üstelik orada metal müzik marketide yoktur... mesela bizim karadeniz bölgesi bi satanism cennetidir adeta.. her tıl tüm satanist türkler kuzey kıyılarımıza göç ederler... kemençe eşliğinde 3 ay headbang yaptıktan sonra yurdun çeşitli yerlerine dağılım yüklendikleri misyonu(!) tüm cahil halka yedirirler... özellikle üklemizde cahil 5 yaş altı çocuklarda göülür bu gibi satanist eğilimleri.. minik bi lolipopa satanist oluveriri bu sübyanlar... izmir polisini kutluyorum.. en yakın zamanda dünya statüsünde bir güvenlik teşkilatı olmaları için tüm adımları atmışlar... gün sayıyoruz.. :tup:[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 akabinde "pop dinleyen satanist olsaydı nolurdu?" sorusunu akla getiriyor...
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saçmalamayın deri pantolon ve yaz kış bot vs. giyenlerin hepsi satanist denmiyor ki , satanistler böyle yapar diyor(ki doğru -genellikle-).. yazılanları yanlış anlayıp yorum yapmakta üstünüze yok he.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 satnıst nere metal nere..[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Algılama farkı desek daha iyi olur.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hemen satanist olucam :D said: BeIlow, 06 Eylül 2005 17:38 tarihinde demiş ki: böyle şeyler yasaktı sanırım küçük patiler var görüp özenirler filan :P ama benim en uyuz olduğum olay satanist = metalci olayıdır yaa :D vurcam hepsini [signature][hline]Grandmaster Sosisçi
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Türkiye de satanizm hakettiği yere gelemedi bi türlü[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: tellos, 06 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: satnıst nere metal nere.. said: metal muzigin isyan ve memnuniyetsizlik temalarini barindirdigini dusunursen, yazinin basindaki satan kelimesinin anlamlariyla benzestigini goreceksin. bu yuzden baglanti kuruluyor. dinledigimiz seyin ne oldugunu bilerek dinleyelim.[signature][hline]Tulahr
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Popcularu doverler lan ..SIyah tısortde bı pentagram ısaretı bıde arkasında gulsen falan :D Puahua ..Ortadan kaldırın dıye bır yer okudum ben sımdı dıkıne gıtsem benı ortadan nasıl kaldırıcak merak edıyorum..Onların hepsını kacı uyguluyor acaba ...Bıde bunlar ne dınlıyor yaw Cradle falan mı hangı grubu dınlıyorlar?:)Mezarlıga hoparloru nasıl goturuyorlar bekcı yokmu orda?[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İddialara göre Pink Floyd'a tapıyorlarmı$. Doğru mu acep[signature][hline]Gerekli $eyler
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ortaçağ'da engizisyon mahkemeleri, satanistleri çarmıha gerip diri diri yakarmış.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk
tBF Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Beni az çevirmediler zati şu polisler siyah giyip geziyom keçi sakalım var diye ama ben hiç sallamadım.Gerçi olay iş bulmaya gelince takım elbise giyipte sakalıda kesince birden bi garip oldum.Meyer alışmşım milletin bana tip tip bakıp benden kaçmasından.Dolmuşta milletin ayakta durupta yanıma oturmadığını bilirim:) Dış görünüşe önem verenlere uyuzzzzz oluyorum ya. Lisede bir tarih dersinde satanist konusu açılmıştıda herkez dönüp bana bakmıştı hiç unutmam hocamın dediğini; ''Niye bakıyonuz çocuğa'' ''Hocam onlar kedi kesiyo'' ''sanane sende koç kesiyosun'' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Yani diğeceğim şudurki salaayin kimsenin ne yaptığı kimseyi bağlamaz.
Öne çıkan mesajlar