Gordios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Arden, 11 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: ABI YETKILI HER KIMSE SILSIN KILITLESIN BU TOPIGI LANET OLSUN BU YAZIYI OTURUP YAZANDA KABAHAT ZATEN BEN NIYE BOŞ ZAMAN HARCIYORUMKI AL İŞTE ADAMIN SEVIYESSI BELLI. HARBI PATICIK YALAN OLMUŞ OKE BAP KRALSIN YANLIŞ ADAMA SATAŞIYORUM EVET HATTA ADRESIMI VERIYM GEL DÖV SNRM KARAKTERIN ÖYLE BIR INSAN YAPISINA SAHIP. BUNDAN SONRA PATICIK BENIM ICIN BITMISTIR BANA YARDIM EDER IYI MUAHBBETTIM OLAN INSANLARA SAYGILAR VE TEŞEKKÜRLER Not : Capsle yazdım işallah insanlar adam gibi düzgün okur size hayatta başarılar Bak şimdi böyle insanlar senin gitmeni istedikleri için böyle yapıorlar peki sen neden yenilgiyi kabul ediyorsun? Bırak onlar gitsin[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ne Desem Boşş Ne Deseler Bosşş Boşverin Olan Olmus.. [signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. [Bu mesaj Netcafe tarafından 11 Eylül 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 of amma büyüdü jaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pff... bana ne... kime ne....[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gamze Özçelik'e yazık oldu.Yalnız adamıda tebrik etmek istiyorum nasıl iki yüzlü bir şerefsizmiş kızı uyutup sonra...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya saçmalamayın reklam bunlar ya of[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zaten serseri dizisinin bi bölümünde gamze özcelige içki verip uyutup sonra s......... lardı ordan esinlenmiş bunlar yine[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tek isim tanırım gerçekten mağdur olan. o da Ebru Şimşektir. Adnan hocacılardan lekesini silmek için hala mahkemelerde koşturuyor kız.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki: ya ben bişeyi anlamıyorum. İnsan bakire değil diye her önüne gelenle sevişmelimi ? Allah allah sevişeceğiniz adamı iyi tanısınlar.Barda içip içip "hadi aşkım bize gidelim" muhabbetı yapınca değil cep telefonuyla çekilmesi Sinemada oynasa yeridir yaptığı rezaletin. Rezaletle alakası ne ki bunun? Bu da onun hayat tarzı demek ki (Bahsi geçen kişi böyle biri mi bilmiyorum, yani diyelim ki öyle biriyse diye konuşuyorum). Böyle yaşamaktan hoşlanıyor. Onaylamayabilirsin ama "rezalet" diye eleştirmek sana bana düşmez. Evet, bakire olmayan biri her önüne gelenle sevişmek zorunda değil. Ya da haftada bir biriyle sevişmek zorunda değil vs. Ama böyle yapan birini de eleştirmek bize düşmez. Ha, yaptığı şey ne bileyim evliyken böyle bir şey yapmak olur, evli adamı ayartmak olur ya da ne bileyim böyle "kötü" bir amaca hizmet eden bir şey olur o zaman haklısın. Ama şu andaki durumunda bence bir şey yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Eleştirmek tabiki bize düşmez.Kim nasıl yaşıyorsa yaşasın.Farketmez. Ama Kalkıpta bu kötü yaşam standartının getireceklerini kestirebilen biri daha sonra başına geldimi ağlayıp sızlamayacak. Kimse salak değil herkesin en azından kafası basıyor.Hele bu devirde millet hangi ortamlara girip girmeyeceğini çok iyi öğrendi. Ektiğini biçersin başka yolu yok bunun. Ayrıca susuyor? Neden konuşmuyor.Çünkü olaylar dahada uzasın insanlar dahada merak etsin.Siz inanıyormusunuz evde oturmuş hüngür hüngür ağlıyor? Sanki daha önceden bilmiyorduk bakire olmadığını. çok şaşırdık öğrenince.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tamam eğer dediğin "kendi düştü ağlamaya hakkı yok"sa bunda haklısın bir yerde. Evet olaylarda kendisinin "aranmış" olmasının da büyük payı var, kendisinde de çok suç var. Ama bu demek değil ki tek suçlu o. Hani Nasreddin Hoca'nın bi fıkrası vardı "E hırsızın hiç mi suçu yok, ahali!" diye biten. O hesap. Yani tutup da GS-FB derbisinde FB tribününe oturup GS gol atınca "GoooLL!" diye bağırırsan da linç edilir öldürülürsün muhtemelen. Ama bu seni öldüren kişiyi suçsuz göstermez di mi? Kendin aranmışsın evet, ama bu tek suçlu sensin anlamına gelmez. Ha ben kadın olsam da gamzenin başına gelen benim başıma gelse napardım..? Heralde susardım yine, sessiz kalır ortalığın yatışmasını beklerdim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Eylül 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: RamsesII, 11 Eylül 2005 11:35 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik'e yazık oldu.Yalnız adamıda tebrik etmek istiyorum nasıl iki yüzlü bir şerefsizmiş kızı uyutup sonra... Hehe şu mesajı yeni gördüm. Bu konuda Ramses'i bile kızdırdıysa adam hakkaten çok suçlu :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kızdım ama gamze özçelik'te çok güzel be kardeşim...NEyleyim paris hilton'u gamze varken[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bende okumaya kastım baya[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Gordios, 11 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik Oturmasını kalkmasını Haraketlerini düzgün yapsa böyle şeyler olmaz neydi o dizinin Adı Savcının Karısı'nda Az mı öpüştüğünü gördük.Neyse iyi olmuş. OHA OHA OHA YA ÇÜŞ YUH! PES YA! GÜNÜMÜZE GEL BE ADAM![signature][hline] selam : ) [Bu mesaj elaidi tarafından 11 Eylül 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Her öpüşene tecavüz etme hakkımız varsa tutmayın beni geliyorum! :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o da şöyle yapmasaydı böyle yapmasaydı oturmasını kalkmasını bilseydi vs. diyenlere bir sözüm var sadece. vay ayı vay![signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o tahrik edici bi etkende günümüzün erkekleride o derece atlamıolar dimi olaylara..?ozman gamze bu konuda suçlanamaz.. gamze olayı hakkında yorumum yok..[signature][hline]zebani..
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Gordios, 11 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik Oturmasını kalkmasını Haraketlerini düzgün yapsa böyle şeyler olmaz neydi o dizinin Adı Savcının Karısı'nda Az mı öpüştüğünü gördük.Neyse iyi olmuş. Hakkaten oha ya. Birilerinin bu cahilliha bi son vermesi lazım. Nedir bu ya.![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 insan değil yemin ederim böle biri insan olamaz. sen kaç yılında yaşıyosun gordios kalmadı evladım artık öle şeyler günümüze dönsene evladım la havle acaip sinirlendim bu ne ya[signature][hline] selam : )
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Rewendor, 11 Eylül 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Tamam eğer dediğin "kendi düştü ağlamaya hakkı yok"sa bunda haklısın bir yerde. Evet olaylarda kendisinin "aranmış" olmasının da büyük payı var, kendisinde de çok suç var. Ama bu demek değil ki tek suçlu o. Hani Nasreddin Hoca'nın bi fıkrası vardı "E hırsızın hiç mi suçu yok, ahali!" diye biten. O hesap. Yani tutup da GS-FB derbisinde FB tribününe oturup GS gol atınca "GoooLL!" diye bağırırsan da linç edilir öldürülürsün muhtemelen. Ama bu seni öldüren kişiyi suçsuz göstermez di mi? Kendin aranmışsın evet, ama bu tek suçlu sensin anlamına gelmez. Ha ben kadın olsam da gamzenin başına gelen benim başıma gelse napardım..? Heralde susardım yine, sessiz kalır ortalığın yatışmasını beklerdim. ben zaten adamı katmıyorum bile. Tabiki adam suçlu daha ötesi yok. Gamze Özçelik tarafına bakıyorum ben =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eheu gordion haklı bi kerede serseri dizisinde ıslandığı için tangası gözükmüştü. kesinlikle bunun diyeti Tecavüz olmalı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Sly-One, 11 Eylül 2005 13:50 tarihinde demiş ki: o da şöyle yapmasaydı böyle yapmasaydı oturmasını kalkmasını bilseydi vs. diyenlere bir sözüm var sadece. vay ayı vay! Hmm... İlginç...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 11 Eylül 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahahh üsteki topicle bu topic baya anlamlı durdu[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 14:43 tarihinde demiş ki: eheu gordion haklı bi kerede serseri dizisinde ıslandığı için tangası gözükmüştü. kesinlikle bunun diyeti Tecavüz olmalı Kaçıncı bölümdü o?Allah Allah kaçırmışım demek[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Öne çıkan mesajlar