behran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 işte afiş i[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır[Bu mesaj behran tarafından 28 June 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 editle bakem :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 [hline]things you own end up owning you(tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 len hemende çakmışsın msj ı :)[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 daha milyon afiş yaparlar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sahnedeyken elinde mikrofon tutan arabesk şarkıcısına benzemiş bu ya..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bence aragorn un kısa saçlı halini koysalardı da insanlar rezaleti görseydi euheau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yaeah rulz insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bu adamın saçları niye kirli ya[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! yeni mailim ! [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 nereden nereyeeee a perfect murder'da trende şişlenen adam gelsin aragorn olsun.. :-p çok kötü değil ama iyi de değil ya performansı. o kadar mühim karakter olarak çok silik kalıyor. neyse gandalf'ı o kadar muhteşem canlandırdılar ki o yeter bana, oynaması en zor olur yapamazlar dediğim karakteri kitaptakinden daha iyi bile canlandırdı ian mckellen amcamız..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 gay performansı var anacım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Deep-Night, 28 June 2003 00:14 tarihinde demiş ki: Bu adamın saçları niye kirli ya[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece ! yeni mailim ! [email protected] cool luğu ordan geliyo eauh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ya Aragorn' u hep bu herife benzer bir şekilde hayal etmiştim o yüzden cuk oturmuş o role diye düşünmüşümdür hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 gandalf abimize saygi duyariz, ciraklik da ederiz imkan olursa.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 tip çok tamam da oyunculuk.. "hadi gidip orc keselim" "tamam aragorn abi" halbuki gandalf bir konuşuyor ben huşu içinde dinliyorum, sanki büyü yapıyor cidden. hele o ilk filmin başında bilbo yüzüğü vermeyince evin içinde devleşmişti bir anda, hayran oldum işte orada.. Gandalf: I think you should leave the ring behind, Bilbo. Is that so hard? Bilbo: Well, no! [frowning] Bilbo: ...and yes. Now it comes to it, I don't feel like parting with it. It's mine. I found it. It came to me! Gandalf: There's no need to get angry. Bilbo: Well, if I'm angry, it's your fault! [to himself] Bilbo: ... it's mine... my own... my precious... Gandalf: Precious? It's been called that before, but not by you. Bilbo: Oh, what business is it of yours what I do with my things?? Gandalf: I think you've had that ring quite long enough. Bilbo: You... you want it for yourself! Gandalf: BILBO BAGGINS! Do not take me for some conjuror of cheap tricks! I am not trying to rob you, I'm trying to help you! aha bu son satırda ben bile malımı mülkümü deveredecek gibi oldum sinemada biri istese.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehehe eet orda ben de bi durtuklendim. bi de two towersde rohan kralini kurtarmaya calisiyo ya seyden ilk hani pelerin uzerinde elini tutuyo icerden saruman hahahhehu gandalf the grey burada gucun yok diye araniyo sonra gandalf pelerini bi atiyo ya gandalf the white olarak ortaya cikiyo bizim arkadasla izliyoduk ben 2. kez bizim arkadas da orda mali mulku devrediyodu husu icinde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 evet orası da çok iyiydi, birden uçtu saruman küresinin başından.. :) solucandil'i bir güzel payladı, aynı kitabı okurken hayal ettiğim gibiydi orası..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Umarım iyi olcak bu film ama serinin bitmesine çok üzülüyorum bi önceki kasım diğer kasım gelcek olaheeeyyy diye beklerdim ama artık yok :([hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ahaha hahaha madalya almisim ayol haberimiz yok. ay ne sevincli bir an. arkadaslar hepimizi kutlarim ben de dahil.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bitcek ama biz toplam 6 cd yi altin gibi sakliycaz. bu arada bin mesaj nereye atmisim yahu ben bin nasi akli almiyo insanin. demesi kolay da bin piyuuuuu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 e maşallah millete laf mı yetiştiriyorsun kod mu yazıyorsun belli değil, bu hızla gidersen işi zor albayların.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sarumanin harbi sarumanlikla alakasini kestiler. gandalf kureden cakti bi tane, entler ise zaten komple dumduz etti. bi de ben entler yuruyuse baslayinca huylandim diken diken oldum bolye sanki butun o filmin disinda filmdeki her bi konunun disinda ve ustunde ancient yuce bir irk hissi duydum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 o saruman benden bi kufur aldi ki icgudusel sormayin. entler daldiginda herif balkondan bakiyodu ya ters geldik bakisiylan, bir basladim kufre herife. tabi film kisiligindeki. e sonunda gordun totu diye.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 abi baktılar ilk iki film çok iyi sattı üçüncüyü çekmişler :P 2 ci bölüm vizyona girince radikal gazetesişnde yazan bşr yazıdan esinlendim[/samll][hline]Wasn't it fun? Let's try something else evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ceksinler abicim ceksinler ne kadar isterlerse ceksinler boyle cektikten sonra[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar