Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisini seçeceğime karar veremedim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1) http://www.jackpurcell.com/conversehi/blackmono.jpg
2) http://www.gallbauer.com/adidas-664819.jpg

Hangisi daha iyi sence?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
şimdi nerde giyeceğine bağlı biraz da.
ama 1. daha kullanışlı olabilir ben de alacam o tip bişey bakalım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
nerde giyeceğim? hmm

okul
sokak
gezi
misafirlik
tatil
dersane

heryerde diyeyim yada :)[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
converse tabiki sorman bile hata :)
ama alcaksan başka model al çünkü herkeste var bu siyah model.Yok converse'in başka modelini beğenmedim diyorsan(tonlarca var gerçi beğenmemek saçma olur) adidas al derim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
pyro sus allah aşkına total 93 giy sen[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
converse nin yeni yeşilleri arkadan yırtık gibi duran modelleri güzel bende var :P rahat hemde ama kalın biraz bahar için yapmışlar resmen. Onada bir bak bide adidasın beyazı daha güzel ehehe ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 08 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
pyro sus allah aşkına total 93 giy sen

halı saha maclarında gıyıyorum ztn eheh.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
adidas al derim.. bu converse ayakkabılar itin ayagına düştü oldu nerdeyse. karizma açısından diyorum yani.. :) ama adidas das gibi das :horace:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
converse ın deri modeli varmış. +60 milyon fark var ama kışında giyilebiliyor.[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
adidas bayar converse daha cazip geldi bana.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
converse sevmiyorum artık alıyorsun yırtılıyor hemen, tamam belki yırtık giymek karizma falan, özelliği de bu olabilir ama hoşlanmıyorum napayım.[signature][hline];;suitfly
  • Yeni Oluştur...