Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selin Tutorial

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Şimdi msndeki kız ya da erkek olup kız rp'si yapan insanın msn'ini bir şekilde bulup buraya üye yapmak var eheh
ayrıca sheref hayatımda senin kadar kendine güvenen insan görmedim nedir yani cinsel olayı bitirmiş insanlar gibi konuşmayın rica edicem :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
gelen mesajlar ustune bir açıklama yapma geregi duydum.

selin diye biri yok. kurmaca yani bu. çeşitli durumlarla dalga geçtik. anlayan da anlamıştır zaten.

acıklayınca da pek bir kotu oluyor.

[Bu mesaj elvyn tarafından 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]

+1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

iyi öğrenmişsin,yalnız gitanes'a pek takılmayın orası biraz pavyon tarzı biyer :D
City voice olm engüzeli biz orda çalıyoruz hem gel dinle :D rajanın karşısında.
Bu teknikle çok kız götürürsün gerçek sandım bian :D

[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]

[Bu mesaj Korax tarafından 07 Eylül 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
2 kişi arasında kalması lazım olan özel msn muhabbetlerini buraya c/p ederek diğer kızın''selin'' gururunu kırmış olabileceğini onu piyasa kızı hatta benim değil ama burdaki bazı dar görüşlü insanların gözünde ''kaşar'' statüsüne sokabileceğini düşündün mü ?ayıp insanlığa sığmaz ama eğer kızın isteği veya izni doğrultusunda yaptıysan özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
said:
2 kişi arasında kalması lazım olan özel msn muhabbetlerini buraya c/p ederek diğer kızın''selin'' gururunu kırmış olabileceğini onu piyasa kızı hatta benim değil ama burdaki bazı dar görüşlü insanların gözünde ''kaşar'' statüsüne sokabileceğini düşündün mü ?ayıp insanlığa sığmaz ama eğer kızın isteği veya izni doğrultusunda yaptıysan özür dilerim

Özgür Allah belanı versin ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Şimdi msndeki kız ya da erkek olup kız rp'si yapan insanın msn'ini bir şekilde bulup buraya üye yapmak var eheh
ayrıca sheref hayatımda senin kadar kendine güvenen insan görmedim nedir yani cinsel olayı bitirmiş insanlar gibi konuşmayın rica edicem :)

Üye zaten ben oluyorum o rpci şahısta.Anca simdi gordum topici unutmuşum eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...