kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Şimdi msndeki kız ya da erkek olup kız rp'si yapan insanın msn'ini bir şekilde bulup buraya üye yapmak var eheh ayrıca sheref hayatımda senin kadar kendine güvenen insan görmedim nedir yani cinsel olayı bitirmiş insanlar gibi konuşmayın rica edicem :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben de gayim zaten, msnde travestilerle emprovize sanal sex yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 büyük sanatçısın sen her şey beklenir.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: elvyn, 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde demiş ki: gelen mesajlar ustune bir açıklama yapma geregi duydum. selin diye biri yok. kurmaca yani bu. çeşitli durumlarla dalga geçtik. anlayan da anlamıştır zaten. acıklayınca da pek bir kotu oluyor. [Bu mesaj elvyn tarafından 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyi öğrenmişsin,yalnız gitanes'a pek takılmayın orası biraz pavyon tarzı biyer :D City voice olm engüzeli biz orda çalıyoruz hem gel dinle :D rajanın karşısında. Bu teknikle çok kız götürürsün gerçek sandım bian :D [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 07 Eylül 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kızın uçağı falan var sandım başta :D[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: cuma senden sonra cumartesi ben buluşabilirmiyim ? :P hahaha yarildim bunda :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben elvyn i tanımıyorum, hiç muhabbetim olmadı, ayrıca da dupe u değilim baştan bunu söyleyeyim. ama adam yalan niye söylesin diye düşünüyorum. inanıyorum ben sana elvyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu peyniri pardon bayanı bağlamak ilkokul matematik sorusu çözmek gibi daha elit hatunlara daha çetin bağlamalar isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 2 kişi arasında kalması lazım olan özel msn muhabbetlerini buraya c/p ederek diğer kızın''selin'' gururunu kırmış olabileceğini onu piyasa kızı hatta benim değil ama burdaki bazı dar görüşlü insanların gözünde ''kaşar'' statüsüne sokabileceğini düşündün mü ?ayıp insanlığa sığmaz ama eğer kızın isteği veya izni doğrultusunda yaptıysan özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hocam okudun mu tüm sayfaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 freeedom selin matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hangi cuma oldugunu bilseydik o bolgede ipli bişeyler giyen kız arardı gözlerimiz.. olmadı.. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 direk şow yuapiyim demişin..eheehh helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 show filan deil yaa... tatbikat diyelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 cidden güzel yapmışsın bu kız tikinin allahı yannız konuşuken aralara "şhenden nhaberr" cinsinden bol bol "H" kullanınca daha bi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Filosof olmaktan vazgeçtim arkadaşlar böylesini bulursanız bana da yollayın , metafizik tartışacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: 2 kişi arasında kalması lazım olan özel msn muhabbetlerini buraya c/p ederek diğer kızın''selin'' gururunu kırmış olabileceğini onu piyasa kızı hatta benim değil ama burdaki bazı dar görüşlü insanların gözünde ''kaşar'' statüsüne sokabileceğini düşündün mü ?ayıp insanlığa sığmaz ama eğer kızın isteği veya izni doğrultusunda yaptıysan özür dilerim Özgür Allah belanı versin ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 dostum selin yazmışsın fakat bu kız zenci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 evet zenci selin bu ugandadan transfer ettik gelince musluman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 o zaman emeğe saygımız sonsuz. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: Şimdi msndeki kız ya da erkek olup kız rp'si yapan insanın msn'ini bir şekilde bulup buraya üye yapmak var eheh ayrıca sheref hayatımda senin kadar kendine güvenen insan görmedim nedir yani cinsel olayı bitirmiş insanlar gibi konuşmayın rica edicem :) Üye zaten ben oluyorum o rpci şahısta.Anca simdi gordum topici unutmuşum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 selin döver valla sizi görmesin bu konuyu dua edin d: (msn'e link vermeye gider) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 son günlerin modası herhalde eski konuları up'lamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bütün selinler tiki değildir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar