Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konsere gidemedim:((

merciman

Öne çıkan mesajlar

birilerine baglı olmak oldukca koyu bi sey kesinnikle anladım. özellikle de annne ve babama onlardan izin alıyor olmak.altüstü konsere gitmek istemiştim. ama yok cok gezmısım hıç calımamişim. okul baslıyormus buna kendimi alıstırmalıymısım....
yaz tatilinde ders calısmamı iştiyorlar olacak iş deel ya...nedir bınlardan cektiğim[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

Ne ekersen onu biçersin demişler zamanında . Ama arada tolerans göstermek gerekir . Ailelerden de bu beklenir ama bazen çocuklarının çok fazla ipin ucunu kaçırdıklarını düşündükleri için radikal çözümlere baş vurabiliyorlar .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

ya deli olacagım..miletin orda eglendiğini dusunup evde pisi basında pinaeklemek cok kotu ki bi de soz vermiştim arkadasa kesin gelicem dinlicem sizi diee.bi de sarkı istedik adamlardan,calıstılar calacaklardı.........

lanet olsun ya[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

OYY ortalık karıstı.merci adam gibi baslık acsana hatun..hos bende acıklayıcı yazmamısım sinirden.

bu konser bizim arkadasların konseriydi.uff hatta hala devam ediodur[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

tmm baslık biraz genel oldu konser bizim aradasların 8 de baslıo ve hala devam edıo olmalı ben de evdeyim e guzel dimi.bi kere ne ekerse onu bicersin falan deel gayet oturup ders calısmamı istiolar ve hiç kusura bakmasınlar 18 ime az kaldı...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

aa burda biri "milletin ne sorunları var konsere gidemedim kötüyüm die yazarsan birileri bi yerini açar güler dememiş".. demekki kabullenilmiş bunun birileri için problem olabilcei..

neyse konser bitti şimdi arklar gelir iki muhabbetini eder daha bi sinir olurus(gidemeyenler).. Ama seneye hepbirlikte gideris zıplarıs ederis die avutuorum kendimi[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hyde, 04 Eylül 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
aıle her zaman haklıdır

Aile Says ; Biz büyüğünüz elbet bir bildiğimiz vardır.
Ben says ; Sie :)

:lol:

E bizde büyüdük artık. Devir değişti bizimde bildiklerimiz var.[signature][hline] Lavinya -> .
Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
bunlar netten de Cocuk yaparlar
spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 05 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
eheh merciman....gel kaçalım :P :lol:

teklifini degerlendirecegim:D
valla durumu sen de bilion irin uni. ye gittsek de istedigimiz yere sorun olmadan(ne gibi sorunlarla karsı karsıya yız bilion işte)gitsek fena mı simdi...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 04 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
ne eğlenmesi abi.
yağmur çamur.
rezil tuvaletler.
değişik insanlar.

gitmedim , ne de güzel evimde oturuyorum hehe.

züğürt avuntusuna bak :-P

yağmur altında çıldırdık
çamurda güreştik
tuvaletler saat 19:30 da temizleniyordu temizlikten hemen sonra tuvalete girdim missler gibi gül suyu kokuyordu

ben çok eğlendim gelemeyenler çatlasın X-PPPP[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

hem ailenizi de alıp gelin bakın ne aileller göldük çoluk çocuk gelip head bang yaptılar öeh dedim mekanda :)

şimdi böyle çekici gleiyor yaş yüzündne gidemiyorum diyorsunuzda parayı biriktirip "anne ben bir kaç gün falancada kalacam" diyemiyormusunuz kekereler :)

benim aileden izin alamayan arkadaşlarım öyle yaptı geldiler yaa aklınız kulanın kuzularım[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...