Jester Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sıcmak geri doncem isaretidir haberiniz ola (jester the thief :P)[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust.
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Lexius, 09 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki: ananemin evine girdiğinde salonda ben yatıodum baş ucuma sıçmış gitmiş adam dua et kafana sıçmamış[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yanımda sopayla yatıyorum sıkıyosa sıçsın valla olacaklardan sorumlu diilim ucu baya kalın sopanın adam baya acı çekicek bn zokarken o_O[signature][hline]Viva La SémiH @SbNN : abi kafama sıçsa uyanıp basardım pandiği :D:D [Bu mesaj Lexius tarafından 09 Eylül 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hırsız girsin ama çıkamazk i.[signature][hline] Hö ?
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 her şeyi anladım da geri arayıp arabanın anahtarını istemesini anlamadım ahaha :D
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bizim yazlıkta komşunun evine her kış hırsız giriyodu. adam kışın kalıyodu orda yazın evin sahipleri gelincede onlar kalıyodu :) enteresan olaydı valla...[signature][hline]:0) Saklisokak
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arabanızı bu birkaç gün koruyun adam inat edip çalmayı deneyebilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 babana söyle getirsin artık anahtarı, hala bekliyorum çanakkalede :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kusura bakma ama komiğime gitti :lol:[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evde bişey bulamayıp sinirlenip evi yakanda var... Bu arada hırsız da çok komikmiş yaa :) ''ya arabanın anahtarını getirirsin yada eşyaları unut...'' puahah =)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
sheref Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gelde silahsızlan...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu hırsız aşmış ahuhauha[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 komedi filmlerindeki gibi olmuş resmen :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 "Dayı arabayı getir eşyalar çokmuş benim gamyonet yetmedi" felan mı dedi acaba:)
khalad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu hırsız kendini amerikan filmlerinde falan zannediyo galiba :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yanlız hırsız siz evdeyken girerse ve sen onu yaralar yada öldürürsen nefsimüdaafa olarak değerlendirilir yani bişi olmaz sen hırsız içerdeyken sonradan gelirsen ve zarar verirsen ceza alıersın
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sonra bireysel silahlanma niye diye soruyolar[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2
bbarutcu01 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya arkadaşlar konuşmuş olmak için veya forum açtım demek için bişeler yazmayın yaa... biraz diğer insanları kültürlendirecek veya bilgilendirecek şeyler yazın lütfen!!!!!
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eheh! Oha! Geçmiş olsun... Aklıma Seinfeld'in bi bölümü geldi.. Eleman Seinfeld'in arabayı çalar. Araç telefonundan arar habire.. Yok klima nası çalışıyo, yok torpidoda ne var falan paso konuşurlar. O sırada Kramer arabadaki eldivenlerin kendisine ait olduğunu, mümkünse onları yollamasını söyler hırsıza.. Eldivenler bölüm sonunda Kramer'a ulaşır.. Bizi böyle sit-com luk olaylarla dumura sürükleyen, hırsızlığa prim veren yasaya ve yasaları koyanlara, parmak izi bırakmamışmış diyen polislere, bana hırsız kadar bile güven vermeyen "millet"(ne milleti be!)vekillerine selam ederim.. başımla efendim başımla birlikte.. Onlar sayesinde vatanımız ayakta... Ne isterlerse başımla, baş üstüne.. Saygı duyarım, selam ederim..[signature][hline]MONO(b)LOG
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yüzzüz hırzız seniii[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: dasaaa, 10 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: hırsızlığa prim veren yasaya ve yasaları koyanlara, parmak izi bırakmamışmış diyen polislere, bana hırsız kadar bile güven vermeyen "millet"(ne milleti be!)vekillerine selam ederim.. başımla efendim başımla birlikte.. Onlar sayesinde vatanımız ayakta... Ne isterlerse başımla, baş üstüne.. Saygı duyarım, selam ederim.. Hehe annemde aynı şeyleri söyledi =)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Aha gel diyip kızılcık sopasıyla girşin bence[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 looool[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Öne çıkan mesajlar