Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırzıza bak ya!.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 09 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
ananemin evine girdiğinde salonda ben yatıodum baş ucuma sıçmış gitmiş adam
dua et kafana sıçmamış[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:

_NoelBaba_ at the back ..
Mesaj tarihi:
yanımda sopayla yatıyorum sıkıyosa sıçsın valla olacaklardan sorumlu diilim ucu baya kalın sopanın adam baya acı çekicek bn zokarken o_O[signature][hline]Viva La SémiH

@SbNN : abi kafama sıçsa uyanıp basardım pandiği :D:D

[Bu mesaj Lexius tarafından 09 Eylül 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evde bişey bulamayıp sinirlenip evi yakanda var...
Bu arada hırsız da çok komikmiş yaa :)
''ya arabanın anahtarını getirirsin yada eşyaları unut...'' puahah =)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
yanlız hırsız siz evdeyken girerse ve sen onu yaralar yada öldürürsen nefsimüdaafa olarak değerlendirilir yani bişi olmaz sen hırsız içerdeyken sonradan gelirsen ve zarar verirsen ceza alıersın
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar konuşmuş olmak için veya forum açtım demek için bişeler yazmayın yaa...
biraz diğer insanları kültürlendirecek veya bilgilendirecek şeyler yazın lütfen!!!!!
Mesaj tarihi:
eheh! Oha! Geçmiş olsun... Aklıma Seinfeld'in bi bölümü geldi.. Eleman Seinfeld'in arabayı çalar. Araç telefonundan arar habire.. Yok klima nası çalışıyo, yok torpidoda ne var falan paso konuşurlar. O sırada Kramer arabadaki eldivenlerin kendisine ait olduğunu, mümkünse onları yollamasını söyler hırsıza.. Eldivenler bölüm sonunda Kramer'a ulaşır..

Bizi böyle sit-com luk olaylarla dumura sürükleyen, hırsızlığa prim veren yasaya ve yasaları koyanlara, parmak izi bırakmamışmış diyen polislere, bana hırsız kadar bile güven vermeyen "millet"(ne milleti be!)vekillerine selam ederim.. başımla efendim başımla birlikte.. Onlar sayesinde vatanımız ayakta... Ne isterlerse başımla, baş üstüne.. Saygı duyarım, selam ederim..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 10 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
hırsızlığa prim veren yasaya ve yasaları koyanlara, parmak izi bırakmamışmış diyen polislere, bana hırsız kadar bile güven vermeyen "millet"(ne milleti be!)vekillerine selam ederim.. başımla efendim başımla birlikte.. Onlar sayesinde vatanımız ayakta... Ne isterlerse başımla, baş üstüne.. Saygı duyarım, selam ederim..

Hehe annemde aynı şeyleri söyledi =)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
looool[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
  • Yeni Oluştur...