letscry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.msn.com.tr/news2/ ya su adamdaki yuzsuzlugu bi bakarmisiniz ya ya bi insanda hic mi haysiyet seref gurur olmaz adam bildigin devlette calisan terorist bunlara oy veren e Allah akil fikir versin....[signature][hline]Kerem Zerker rr5l5 excal/mid Elturco Warlock rr6l1 excal/mid Arikan50 hero rr4l0 pryd/hib Kokokoko Friar rr3l0 camlan
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.msn.com.tr/news2/ [signature][hline]Pessimist Style
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahh ahh... şunların hepsini yatırıp teker teker kafalarına sıkacaksın ibret-i alem olsun diye. aaa pardon onu yaparsak avrupa bizi kötülerdi di mi cık cık... pfff...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dağdaki yurttaş... adama çakarlar ne diyon lan sen diye. yediği naneye bak.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Demokratik bir ülkedeyiz, adamı öldürmemek lazım. En güzeli "rastgele gelmiş bir maganda kurşunu" tarafından tam *kasıklarından* ciddi şekilde yaralanıp hayatını öyle sürdürmesi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Eylül 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 devletin memuru maganda kurşununa mı gidermiş? sen git gaffar okkan'ı çldür, sonra bunun gibi şerefsizler elini kolunu sallaya sallaya dolaşsın. neyse biraz daha konuşursam banlanacam...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Abi yakındır iç savaş çıkar valla. Askere geri çağırırlarsa şaşırmıcam valla...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 diyarbakırlı belediye başkanımı valimi ne isen, arkadaşım, eger insanlık nedir bilmiyorsan, uygun bi vakitte gel arkadaşlarla ögretiriz tövbe tövbe belki klişe ama bunu taksimde sallandırmak lazım, bak bi daha yapıolarmı patiden biri şöyle demişti, ammada haklıymış "Bu millete bi toplu katliam lazım"[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Helal olsun Şerefisiz! Başbakanda hayır yok onun bakanlarında mı oslun. Neyse siyaset yasak.. üff![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
letscry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Agent_47, 09 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki: diyarbakırlı belediye başkanımı valimi ne isen, arkadaşım, eger insanlık nedir bilmiyorsan, uygun bi vakitte gel arkadaşlarla ögretiriz tövbe tövbe belki klişe ama bunu taksimde sallandırmak lazım, bak bi daha yapıolarmı patiden biri şöyle demişti, ammada haklıymış "Bu millete bi toplu katliam lazım" bu millete yeni bi Ataturk lazim bence yok insan haklariymis yok demokrasiymis falan filan Ataturk un yaptigi gibi yapmak lazim tek emir vercen Atam gibi :Asın bunlari[signature][hline]Kerem Zerker rr5l5 excal/mid Elturco Warlock rr6l1 excal/mid Arikan50 hero rr4l0 pryd/hib Kokokoko Friar rr3l0 camlan
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 teröristlere en hoşgörülü davranan ülke olma yolunda ilerliyoruz, ab beğenir bizim bu halimizi büyük ihtimalle. bir kere hangi belediye başkanı avrupa'ya davetli olarak gitti ki bu gidiyor. neden avrupadan heyetler gelip pkk leyhine slogan atan grupların gösterilerini izleyip yanlarında duruyorlar. ve bunların hepsini geçin neden bunca yazara ve eleştriye rağmen hükümet "gık" demiyor. yani ben mi malım anlamıyorum.[signature][hline];;suitfly
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu anasi ile babasi belli olmayan insani allaha havale ediyorum. p.s gaffar okkan suikasti biraz baska ismis abi. Soyle idyim bizim bildigimiz gibi kahramanlik olayi degil:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya site açılmıyor bii özetleyebilir mi içeriği[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Xaero, 09 Eylül 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Abi yakındır iç savaş çıkar valla. Askere geri çağırırlarsa şaşırmıcam valla... koşa koşa
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Katranı kaynatırsan olurmu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1.Türkiye demokrasi ile yönetiliyor. 2.Demokrasi çoğunluğun sözünün geçmesidir diyebiliriz aşağı yukarı. 3.Türkiye'de çoğunluk cahil. Belli bir zamandan beri yürütülen politikalar dolayısıyla gittikçe sürüleştirilicek kıvama getiriliyor. Cahil insan derken gazete okumayan, okusa da anlamayan, anlasa da umursamayan insanlar diyebiliriz. 4.Bu çoğunluk bu yönetimi seçti, bu çoğunluğun istediği (anlamadan da olsa istediği evet) oluyor. Dolayısıyla Türkiye tam bir demokrasiyle, en modern yönetim sistemiyle yönetiliyor. Ama Atatürk bu ortamı sağlarken, "Sadece eğitimli bir halka sahip milletlerde demokrasi sürekli bir başarı ile uygulanabilir." demiş. bu kadar basit.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Baştakiler zaten vatana satıyor.Darbe geliyor ama 3 ekim bekleniyor.Eğer öncesinde Darbe gelirse bu sefer askeri şuçlayacaklar ab'de önümüzü kestiler vs. Cahiller bu sefer askere düşman olacak.
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şimdi şöyleki.. elimize sopa alıp tır ları taşlamamak lazım sanki dimi..[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İnanamıyorum...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: metboy, 09 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: teröristlere en hoşgörülü davranan ülke olma yolunda ilerliyoruz, ab beğenir bizim bu halimizi büyük ihtimalle. bir kere hangi belediye başkanı avrupa'ya davetli olarak gitti ki bu gidiyor. neden avrupadan heyetler gelip pkk leyhine slogan atan grupların gösterilerini izleyip yanlarında duruyorlar. ve bunların hepsini geçin neden bunca yazara ve eleştriye rağmen hükümet "gık" demiyor. yani ben mi malım anlamıyorum. Yanlız değilsin dostum[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: CaNNi, 09 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Helal olsun Şerefisiz! Başbakanda hayır yok onun bakanlarında mı oslun. Neyse siyaset yasak.. üff! kardes madem bi sey yaziyosun ogren oyle yaz. Osman Baydemir Dehap'in adayidir. bakan degil belediye baskanidir.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: O söz benim değil Faik KAPTAN/İSTANBUL Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Strasbourg'da yaptığı bir konuşmada, "PKK ile Türk Silahlı Kuvvetleri aynı anda silah bırakmalı" sözlerinin kendisine ait olmadığını belirterek, "Böyle hilkat garibesi bir talep olabilir mi" dedi. Baydemir dün yurda dönüşünde gazetecilerin konuya ilişkin sorusu üzerine şöyle konuştu: "Böyle bir şeyin mantığı yok. Türk Silahlı Kuvvetleri veya başka bir silahlı kuvvetler, bir ordu nasıl silah bırakacak, bunun mantığı olabilir mi? Böyle hilkat garibesi bir talep olabilir mi? Artık sorunlarımızı çatışarak değil, konuşarak, paylaşarak, diyalog kurarak aşabiliriz"quote] Hürriyetim Lan lafa bak ya adam sorunlarımızı diyo. Ulan herif ülkeyi ikiye bölmüş kafasında hala bunu belediye başkanı die tutuolar. Ulan bide bu adamın Strasbourg'da ne işi var???[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj Xaero tarafından 11 Eylül 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1299347-ne-hallere-dusduk/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar