wook Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 en sevdigim turk filmlerinden biri olan hersey cok guzel olacak bu aksam saat 22:15 de show tv'de..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gerçekten son yıllarda benimde en çok hoşuma giden türk filmi izlenir bir daha[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Süper ötesi müthiş bir filmdi bu akşam olmasına üzüldüm çünkü evde değilim izleyemiyeceğim :( İzlemeyenler mutlak suretle izlemeli bnce...[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kim kim oynuodu? konusu neydi falan??[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Başrol Cem Yılmaz-Mazhar Alanson Bn de konusunu pek iyi hatırlamıyorum 99 yılı filandı galiba 6 sene olmuş izleyeli.. (belki daha da eski) Ama CemYılmaz-MazharAlanson ikilisi şov yapıyor.. En kaliteli Türk komedi filmleri arasında bence .[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hehe izlerim ozman:) gerçi geçen gitmiş tarkanın baldızınınpartisine,eleman biz buraya tarkanın bacanakları olarak geldik dedi:D yardı beni,komiktir buda heralde,zaten gülmem laızm bu aralar..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 izlenilmez mi ya.. tv de werince daha bi başka oluyo.. ama gerçi akşama fenerin maçı war ama aaralarda izlenir..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben de bugün avi'sini indirmeyi bitirmiştim, akşama izlerim diyordum, TV'de de oynatacaklar, ne tesadüf :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kaçmaz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 10ytl? o dönemde tl yoktu ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ulan bende simdi geldim eve demiştim kendime bunun topiğini acıyım die ama yine biri benden once davranmıs:D kacırmayın[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu arada filmde komik diyaloglar var tabi ama filmin geneline baktığımızda komedi filmi diyemeyiz. Daha çok dram filan o tarz yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 -arrrııı vız vız vızz arrııı vız vız vızzz eeee kcem ördeğini[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bitiyo şu an. muazzamdır, 4. falan izleyişim oldu. gora falan hikaye, cem yılmaz hep böyle devam etseydi keşke.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 -yok o değilde Micky Mouse u gördüm geçende çok selamı var anana ya espiriler gene aklımda kalmadı ehueue ne şerefsiz bu CMYLMZ[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 -su gozlere bak yaa. - ne gozu 2 tane cızık var orda :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Harika bi film tekrar izledim bu aksam. Cem yılmaz bitirio olayı, espiriler falanda çok saglam Herşey var filmde Kan,cinayet,adam kaçırma,para,aşk,mafia...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: araba_200, 10 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki: said: Bone, 10 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki: 10ytl? o dönemde tl yoktu ki :) ya laf olsun die soledim ona bakarsan 10 milyon da edgil di fiyati:D bırakın işte olm. halk benimsmiş ytlyi.. güzel filmdi bu arada.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çok güldüm çok haha harikaydı izlemeyenler bi yerden edinsin[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaçırdım valla, zaten eşkiya'yı da kaçırdım. Grrr...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Elderon, 11 Eylül 2005 03:13 tarihinde demiş ki: kaçırdım valla, zaten eşkiya'yı da kaçırdım. Grrr... aynen ya...:( ikiside kaçtı..ama allahtan herşey çok güzel olacak'ın cd si war..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 -dondurmayı begenmedin bende bunu getirdim -abi ne vuruosun ben size vuruomuyum -tolga naaaber gibi laflarla beni bitirdi gene:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar