BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahaha eet aynen öle :D bideeee tokat yiyenler var arada :D colshadow gibi[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ezme lan çocuğu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tokat sesi bana geldi lan sen ne idyon :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BabacumMostors, 09 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki: insnalar 3 e ayrılı; sayı saymayı bilenler ve bilmeyenler bu benim imzam(dı) :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: MartinLGore, 09 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: bence bayağı bişiye ayrılır mal salak hödük ibne hoşaf denyo natalie imbruglia gerizekalı ilerizekalı ortalama zekalı puşt sidik evcim haydar abi +1[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İnsanlar ayrılmaz. Hepsi aynıdır..![signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kız erkek top 3 e ayırılıyo evet![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İnsanlar 2'ye ayrılır; Ortadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok az seçenek koymuşsun...Ama yinede köpek diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaşlar çok ama çok rica ediorum.. garbıçı önemseyin.. ve hala iddia ediorum ki patinin en gerekli bölümüdür.. bu konuda tam garbıçlıktır.. oranında alan yetkilisi olmak ne kadaristerim:([signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende garbıçta yönetici olmak ne kadaristerim :-)[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: MartinLGore, 09 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: haydar abi Ayıptır sorması. Merak ettim. Haydar abi kim?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya ne alaka şimdi koyun kopek domuz..ben hiç biri deilimm en asından bu genellemenin içnde..böyle insanlar bu haywanlara bensetilseydi bisim dünya da hiç bi fonksionumus olmasdı we yaşatılma amacımız olmasdı(biras konu sapdı ama neyse):) ben sadece İNSANIMi, haywan deil..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu nasıl bir şartlandırma mantığıdır ya sen bunlardan birsisin hangisisin ? HÖ hiçbiri dğeilim ya :) mecburmuyum bunlardan biri olmaya d ) hiçbiri olsa bi nevze diyecem ama[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi insanlar 10 milyara ayrılır sadece türkiye 100 milyona ayrılıo çift karakterli çok insan var[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Zyon, 09 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: birini secin a) Domuzlar b) Köpekler c) Koyunlar Doğru yanıt kendiniz.... sonuç??[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben benim,sende sen..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben de koyun[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 of aptal bir topic msj atmayin artik ya :)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Dün yine alkolu fazla kacırmısın , o sırada bide Pink-animals dinliyince böyle bir topic cıkmıs... not: icip icip abzürt bi konu acmak huy oldu bende ertesi günde acıklama yapmak zorunda kalıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 insanları hayvana benzetmen gerçekten BENCE çok saçma onlarla bi kıyaslama yapıosan eğer ciddi yazık !!! ben kendimi hiç birine benzetmiorum!!! insan insansdır hayvana göre ayrılamaz karakterlere göre ayrılır!! nankör,sevecen,sıkıcı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: zeynepp, 10 Eylül 2005 22:43 tarihinde demiş ki: insanları hayvana benzetmen gerçekten BENCE çok saçma onlarla bi kıyaslama yapıosan eğer ciddi yazık !!! ben kendimi hiç birine benzetmiorum!!! insan insansdır hayvana göre ayrılamaz karakterlere göre ayrılır!! nankör,sevecen,sıkıcı vs.. evet bencede cok sacma ve tamamıyle haklısın ,farkında olmadan cok bokdan bi muhhabet yapmısım ...yeterli sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İnsanlara bir göz gezdirdiğim zaman, hayvanları insanların çoğuna tercih ediyorum.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İnsan da bir hayvandır.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ama düşünen bir hayvandır yaa yaa![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar