Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sonudan geri geldim (aka ben raistin yani) umarım bu sefer (tekrar) bir yanlış anlaşılma sonucu gitmeyecegim ve hep burada kalacagım herkeze tekrar meraba (ve evet dersimi aldım artık kendim ve dolayısıyşlada digerleriyle barışık biriyim) [hline] ps:karakedi (aka inbnkeepeercım bu nickim fake degil artık bu nickimle takılacagım fake sanıp banlamazsan sevinirim (gene) [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Oleeeyy hoşgeldiiiinnnn :tebrikz:[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gene banlanırsın buyuk ihtimal[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cintonik İmzan güselmiş[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: diablotg, 09 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki: Cintonik İmzan güselmiş ÖM olabilirdi konuyla pek alakalı olmamış :) bu arada hoşgeldin[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: diablotg, 09 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki: Cintonik İmzan güselmiş +1[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onu ilk okuduğumda dumur olmuştum nası saçmalamıyorum ya diye. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu arada banlanan bir üyenin açtığı diğer acc da banlanır.[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 jacabo, o zaman insighttan tut suanki alan yetkililerinin yarısını banlamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onlarda öyleyse evet banlanmaları lazım ben yinede emin değilim öyle hatırlıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şimdi gördümde mesajını acıklayayım sana mesela insigth moderetore pm den küfürden banlandı yeni acc aldı ve akıllı uslu geri döndü ondan banlanmadı ancak kimi üyeler ben döndüm deyip eski davranışlarına geri döüyorlar o zaman banlanıyorlar üstelik senin deddigin lafı blackrose soylemişti ardındanda karakedinin cevabı şuydu "eger akıllandılarsa gelsinler yanımıza ne mutlu bize"(tam olmayabilir ama yakı nbişiydi sanırım ama oyle degilsede verdigi mesaj aynı) ha tabi jakabo görürsünde eski davranışlarıma dönerim ü zaman yetkililere mesaj ay hakkımızla banlanalım... bunlardan sonra eger niye tekrar banlandın dersen normalde akıllanarak ilk döndügümde 1 hafta kadar önce karakedi onu fake sanıp banlamıştı o vakte kadar kendisine ulaşıp acc yi açtıramadıgımdan bu acc yi aldım ve devam edecegim adminler bi sakınca bulmazsa... umarım bi sorununuz yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ii hoşgeldin ama bu sefer gitmessin umarm:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Banlanan bi üyenin yeni bi acc ile ben a.k.a X diye gelmesi ban sebebi biliyorum :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cin bu arada imza çok güzel bunun hakkında topic açılmıştı ama okuyunca takılmadan çok şaşırdım valla tekrrar :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gothic bi git ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 * Ban yedikten sonra tekrar acc açmak * yanlış bölüme topic açmak hmm pek uzun sürmeyecek herhalde buradaki ziyaretin ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 blackchaos ilk dediginin sakıncası yokmuş araştırdımda (cidden yanlış yere mi açtım yaw?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sakıncası yokmuymuş? hmm ilginç evet "yeni gelenler" bölümüne açıcaktın. neyse bu ban sebebi değil =) ama sakıncası olmaması bana çok saçma geldi.Seninle ilgili değil genel olarak. ben küfür ediyim ban yedikten sonra acc açıyım tekrar ban profilemi yoksa kullancıyamı geliyor =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Nasil sakıncası yok yahu kaç kişiyi gönderdik biz ben şuyum banlandım artık bu isimle taqılcam diye gelen: D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 black ama ben küfürden banlanmadım :) kötü zamanlarımda patide abuk sabuk herkeze sataltıgımdan ve patinin yarısıyla karşılıklı gıcık oldugumdan banlandım :) ekleme: susun konuşmayında topic aşşa insan su nicki cok seviom bana gurban gitsin istemem zaten karakediyede ulaşılmıo açtıramam sonra :( [Bu mesaj Agent_47 tarafından 09 Eylül 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yav üstüne gitmeyin hatta asıl benimle problemi vardı biz barıstık..bence boyle yaparak patiden soguturuz.onemli olan kazandırmak;)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Karakedi der ki ; Banlanan üye akıllanarak geri gelirse ne mutlu bize. Bkz : Ben PM'den küfür ettim banlandım. Araştırsınlar bir küfürüm varmı? Bkz : Forgiver post kasıyordu diye banlandı hala kasıyor :)[signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar