Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irakta Kum Firtinasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hobareey:-) kum bulutuna gel.

fırtına değil kum tsunamisi bu be...

ohareyya....[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

khas changed into LonelyWolf
Mesaj tarihi:
ohannes o da nedir yaw ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Cintonick, 01 Eylül 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
ohannes o da nedir yaw ?

ohannes burger var bilmez misin?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
ohaaa be o ne öle..
harbi çüş yani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
umarım işgalci birliklerin teçhizatlarına mümkün olduğunca çok zarar gelmiştir..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Gözünü sevdiğim ülkesinde ALLAH tan böyle seyler olmuyor . Düşünsene balkona cıkıosun böyle bir kitle geliyor o_O[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
eheueu böyle bot gibin bişey olucak uçmanı sağlayan suratını falanda kapatıcaksın heryerını ne eylenceli olur içine dalmak.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
eheueu böyle bot gibin bişey olucak uçmanı sağlayan suratını falanda kapatıcaksın heryerını ne eylenceli olur içine dalmak.

Güzel Fikir[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu fotoğraftakilerin olduğu fırtına diye bulduydum ama değilmiş galiba.Bende de şöyle bir şey var
kum fırtınası

sitenin içeriğine bakmayın komik videolar falanda var o yüzden :)[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
  • Yeni Oluştur...