Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 eylül e kadar...

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

ya benim bir kaç arkadaşımın grubu var...10 eylülde konserleri var....yanlız vokal gelmekten vazgeçmiş..yani ortada vokal falan yok...bir hafta sonra konser...bass çı erkek arkadaşım..çok yalvardı..ya ben gidicem vokal olarak yada konser iptal... ama ben 1,5 yıldır vokal yapmadım ciddi olarak...şimdi çalışıyorum sesimi açmaya uğraşıyorum...yarın stüdyoda provamız var ..ilk prova...ama çıldırıcam...ben 10 eylül e kadar nasıl 12 parça yetiştiricem...gerçekten...zaten çok yoğunum ve bu girdi araya...gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum...biraz teselliye ihtiyacım var...biraz morale ihtiyacım var ki çalışıcak gücüm olsun...:(

ayrıca yarına kadar da parçaların hepsini ezberlemem sökmem lazım ki prova düzgün bişi olsun...3,5 saattir çalışıyorum...ama:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke

...Punks Not Dead...

[Bu mesaj _black_angel_ tarafından 04 Eylül 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yürü bea kim tutar seni :) vokal dediğin nedirki :) iki şarkı söyleyecen altı üstü :) başarırsın koçsun sen aslansın , kaplansın[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak
bi yerden aypod zen taç fln buluyorsun.
sonra kimseyle falan buluşmadan kimseyle görüşmeden sırtına bir çanta geçirip evden çıkıyorsun... bütün gün şarkıları son ses dinleyerek şehirin bilmediğin yerlerini geziyor, bol bol otobüse biniyorsun... tek başına... 2-3 gün yap sen bunu şarkıları tamamen belleğine sokmazsan bende neyim...
kendimden biliyorum 12 saat gidiş 12 saat dönüş yolculukta bir albümü bayaaa iyi kapıvermiştim...
ondan sonra stüdyoda çalışıyosun grupla...
ve hazırsın konsereeeee[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

turambarturin aslında haklı :) bende zamında walkmanimle ezberlemiştim iki kasedi :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben almayayım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik