_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya benim bir kaç arkadaşımın grubu var...10 eylülde konserleri var....yanlız vokal gelmekten vazgeçmiş..yani ortada vokal falan yok...bir hafta sonra konser...bass çı erkek arkadaşım..çok yalvardı..ya ben gidicem vokal olarak yada konser iptal... ama ben 1,5 yıldır vokal yapmadım ciddi olarak...şimdi çalışıyorum sesimi açmaya uğraşıyorum...yarın stüdyoda provamız var ..ilk prova...ama çıldırıcam...ben 10 eylül e kadar nasıl 12 parça yetiştiricem...gerçekten...zaten çok yoğunum ve bu girdi araya...gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum...biraz teselliye ihtiyacım var...biraz morale ihtiyacım var ki çalışıcak gücüm olsun...:( ayrıca yarına kadar da parçaların hepsini ezberlemem sökmem lazım ki prova düzgün bişi olsun...3,5 saattir çalışıyorum...ama:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 04 Eylül 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yaparsın be ! kaçmaz oluum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aslansin kaplansin..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yürü be kim tutar seni! parçalar ne bu arada? bir de www.vocalist.org adresine bakmanı öneririm.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kolay gelsin :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kolay gele[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 parçaların tamamını bilmiyorum...zaten söylemek yasakmış...:(üzgünüm[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 söylemek yasak mı?öeh. çok gizli bi şarkı çalcaklar demekki, kulaklıkla gidelim konsere, kimse duymasın.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 çıtlat 1-2 şarkı ya. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Boşver ya takma kafaya . En fazla rezil olursun :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hadi ikisini çıtlatiiim metallica-nothing else matters pink floyd-another brick in the wall bu kadar...başka yok....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yarın gazetelerde manşet olucak bu haber!bu gizli bilgiyi nasıl sızdırırsın!? :P bu arada çok bilindik ve söylenmesi çok zor olmayan parçalar bunlar, ezberlersin yani kasma kendini.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Amma dertlısın yaw sende barı arabesk sole acılırsın..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bunlar zaten kolay ve ünlü olan parçalar..diğerlerini müzik olarak bile dinlemedim problemde o :(:D[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yürü bea kim tutar seni :) vokal dediğin nedirki :) iki şarkı söyleyecen altı üstü :) başarırsın koçsun sen aslansın , kaplansın[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bak bi yerden aypod zen taç fln buluyorsun. sonra kimseyle falan buluşmadan kimseyle görüşmeden sırtına bir çanta geçirip evden çıkıyorsun... bütün gün şarkıları son ses dinleyerek şehirin bilmediğin yerlerini geziyor, bol bol otobüse biniyorsun... tek başına... 2-3 gün yap sen bunu şarkıları tamamen belleğine sokmazsan bende neyim... kendimden biliyorum 12 saat gidiş 12 saat dönüş yolculukta bir albümü bayaaa iyi kapıvermiştim... ondan sonra stüdyoda çalışıyosun grupla... ve hazırsın konsereeeee[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 turambarturin...kahramanımsın.....öpeyim yanaklarından walla ...o tür bişi....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sen yaparsın aslansın kaplansın :P *!_black_angel_ _black_angel_ _black_angel_ _black_angel_*[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 turambarturin aslında haklı :) bende zamında walkmanimle ezberlemiştim iki kasedi :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: zgrw, 05 Eylül 2005 02:22 tarihinde demiş ki: turambarturin aslında haklı :) bende zamında walkmanimle ezberlemiştim iki kasedi :D angel zgrw de opulmek ıstıyo .P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yok abi ben almayayım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: _black_angel_, 05 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: turambarturin...kahramanımsın.....öpeyim yanaklarından walla ...o tür bişi.... ööleyimdir pek ala menecer olcam büyüyünce[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 beni sizler yaşattınız...böhühühü...duygu pötürcüğü oldum :P[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 son 5 gun az zaman kaldı ahha:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence avcuna yaz ben yazılılarda yapardım eskiden bakar bakar okursun :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar