pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adam iyide ...Gs ın bir sürü eksiği var heinz la mainz la hallomaz...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abisi carlosla cafu yaşlanmışken hazır getirseler bare iki brezilyalıyı misss gibi iki bek kaç sene şampiyon oluruz bu kadroya onlarla..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 GS: Cafu + R.Carlos buna şöyle derim muahahhah[signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle... Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum. [Bu mesaj Zegna tarafından 03 Eylül 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 niye sayfanın içine ettin ki düzelt yazını şu gülüşünü düzenli biçimde yaz.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iyi transfer.. bize çok faydalı olacak..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 harbi bari bi boşluk bıraksaydın.sayfanın içine etsen yine iyi. neyse,bugün gazetelerin sitelerine bakıyorum..komedi.. "heinz ilk defa fanatike konuştu" "........pasfotomaç'a konuştu" "türkiye de ilk defa sabah spor'a konuştu" komedi yaw :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 istanbula geldi mi heinz??[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok,romanya'da konuşmuşlar bugün romanya vs çek maçı var o yüzden orda haftaya gelir herhalde[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence her hafta bisi cıkıcak ve bu elemanda gelemicek ne yazıkki:([signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok canım daha neler artık, perşembe günü istanbulda[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: alukard666, 03 Eylül 2005 12:48 tarihinde demiş ki: bence her hafta bisi cıkıcak ve bu elemanda gelemicek ne yazıkki:( ehauha yuhas[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 uçak düştü[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 heinz'i çaldılar üzgünüz :P[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 son alınan haberlere göre heinz, 03/09/05 üretim tarihli bir ketçap tarafından hapsedilmiş[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aman ne espri ne espri[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: pipo_14, 03 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki: uçak düştü ben beklerim abi bole bisi.. hem bzde bu sanssızlık varken hemde yonetim tasarruf yapalım die boktan ucakla getrmeye kalkar adamı... beklerim valla hazrladım kendimi lol[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şaka bi yana bu adam gelsede gs nin sorunları çözüleceğe benzemiyo[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bu arada heinz ı gören varmı ?ne zaman gelcek?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 millli takımda şu an. milli maçlardaki oyuncular döndüğü zaman döner o da[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Night Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bazı gazeteler Heinz Hagi' nin yerini alacak şeklindeki başlıkları beni epeyce güldürdü, kimdir bu Heinz ? tamam belki iyibir oynuncu olabilir ama asla bi Hagi 'nin yerini dolduramaz. Ben bu tür başlıkların transferlerden iyi sonuç alamayan ve elindeki çok iyi oyuncuları elinden kaçıran Galatasaray'ın taraftar çekme çabası olduğunu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yawaş hagi nin yerini alır...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu aksam gelıcek 20.00 da ıstanbul'a mıllıyet yazdı.mıllı mactta ermenıstana gol atmış.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Açıkçası çok önemli bir transfer, şart bir transfer değil bence. Sol kanatta Hasan Şaş var şimdi sağda oynasa da, sonra Altan iyi istikrar tutturmuştu, geçen sene sonuna doğru Ayhan süper form yakalamıştı sakatlıktan kurtulunca nolur bilinmez tabii, yine yaşlansa ve sakat da olsa Ergün var, yine yedeklere baktığımızda Volkan da orada oynayabilir... Kısaca GS sol kanadı için çok fazla aday var, Heinz'ın da bunların çok üstüne çıkacağını sanmıyorum. İyi frikik atıyor deniyor, ama sırf frikik kullanıyor diye GS gibi bir takımda oyuncu oynatılmaz ki.. Ayrıca kariyerine baktığımızda gerçekte adamın forvet olduğunu ve sonradan ortasahaya ve sol kanada çekildiğini görüyoruz. Yani esas mevkii zaten forvetmiş. Yine de umarım benim dediklerimi yanlış çıkarır ve sol kanadı uçurur Heinz. Yine taraftara yönelik transfer denmiş. Buna da katılmıyorum. Sonuçta çok tanınan bir oyuncu değil, bir "marka" olmamış. Ha bu kötü oyuncu anlamına da gelmez tabii. Şimdi şurada FB "ilgileniyoruz" diye bağırınmadığı ve FB'li medya reklamını yapmadığı sürece kaç kişi Alex'i tanıyodu FB'ye gelmeden önce? Açıkçası şurada şöyle brezilya milli takımı oyuncusu böyle süper diyen hemen hiçkimsenin ismini bile bildiğine inanmıyorum ben. Ne zaman ki FB reklamını yaptı öyle ünlendi Alex Türkiye'de. Ama oldukça işe yarar bir adam olduğunu (gerçi bence çok iyi oyuncu olmasına rağmen hala fazla abartılıyor, küçük takımlara karşı mükemmel ama büyük maçlarda pek bir şeyini göremedim ben, ama bu farklı bir konu) gördük. Bir başka nokta GS yönetimi parasızlık içinde de olsa artık çok iyi oyuncu takibi yapıyor. Yetenek ve gelecek keşfi konusunda GS zaten kendini ispatlamış durumda. Umarım iyi bir oyuncu çıkar Heinz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben iyi cıkacagına ınanıyorum.altanıda ortaya ceker buyuk ıhtımalle.cunku gercekten teknık bı oyuncu sadece 1.macta galatasaray gıbı bı klupte oynadıgı ıcın bocaladıgına ınanıyoum.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 heinz ismini ilk duyduğumda bu adam fiyasko gelmesin demiştim almanyada hakkaten de fiyaskoydu ancak durup düşündüğüm zaman şu sonuca varıyorum lig uzun bi maraton ve daha bu işin uefası var kadromuz kısıtlı ve bi adama ihtiyacımız var heinz ismi ortaya atıldı ve bu adam alındı ermenistan maçında gol de attı duran topların hepsini tartışmasız heinz kullandı yani kötü bi transfer değil ve ben artık bu transferin olumlu olacağını düşünüyorum he 1 maça bakmak ne kadar doru bilinmez ama azıcık futboldan anlıyorsam şunu çok rahat söleyebilirim heinz in kumaşı çok iyi[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar