Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heinz transferi

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

GS: Cafu + R.Carlos
buna şöyle derim
muahahhah[signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle...
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.

[Bu mesaj Zegna tarafından 03 Eylül 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi bari bi boşluk bıraksaydın.sayfanın içine etsen yine iyi.

neyse,bugün gazetelerin sitelerine bakıyorum..komedi..

"heinz ilk defa fanatike konuştu"
"........pasfotomaç'a konuştu"
"türkiye de ilk defa sabah spor'a konuştu"

komedi yaw :)[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı gazeteler Heinz Hagi' nin yerini alacak şeklindeki başlıkları beni epeyce güldürdü, kimdir bu Heinz ? tamam belki iyibir oynuncu olabilir ama asla bi Hagi 'nin yerini dolduramaz.
Ben bu tür başlıkların transferlerden iyi sonuç alamayan ve elindeki çok iyi oyuncuları elinden kaçıran Galatasaray'ın taraftar çekme çabası olduğunu düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası çok önemli bir transfer, şart bir transfer değil bence. Sol kanatta Hasan Şaş var şimdi sağda oynasa da, sonra Altan iyi istikrar tutturmuştu, geçen sene sonuna doğru Ayhan süper form yakalamıştı sakatlıktan kurtulunca nolur bilinmez tabii, yine yaşlansa ve sakat da olsa Ergün var, yine yedeklere baktığımızda Volkan da orada oynayabilir... Kısaca GS sol kanadı için çok fazla aday var, Heinz'ın da bunların çok üstüne çıkacağını sanmıyorum. İyi frikik atıyor deniyor, ama sırf frikik kullanıyor diye GS gibi bir takımda oyuncu oynatılmaz ki.. Ayrıca kariyerine baktığımızda gerçekte adamın forvet olduğunu ve sonradan ortasahaya ve sol kanada çekildiğini görüyoruz. Yani esas mevkii zaten forvetmiş. Yine de umarım benim dediklerimi yanlış çıkarır ve sol kanadı uçurur Heinz.

Yine taraftara yönelik transfer denmiş. Buna da katılmıyorum. Sonuçta çok tanınan bir oyuncu değil, bir "marka" olmamış. Ha bu kötü oyuncu anlamına da gelmez tabii. Şimdi şurada FB "ilgileniyoruz" diye bağırınmadığı ve FB'li medya reklamını yapmadığı sürece kaç kişi Alex'i tanıyodu FB'ye gelmeden önce? Açıkçası şurada şöyle brezilya milli takımı oyuncusu böyle süper diyen hemen hiçkimsenin ismini bile bildiğine inanmıyorum ben. Ne zaman ki FB reklamını yaptı öyle ünlendi Alex Türkiye'de. Ama oldukça işe yarar bir adam olduğunu (gerçi bence çok iyi oyuncu olmasına rağmen hala fazla abartılıyor, küçük takımlara karşı mükemmel ama büyük maçlarda pek bir şeyini göremedim ben, ama bu farklı bir konu) gördük.

Bir başka nokta GS yönetimi parasızlık içinde de olsa artık çok iyi oyuncu takibi yapıyor. Yetenek ve gelecek keşfi konusunda GS zaten kendini ispatlamış durumda.

Umarım iyi bir oyuncu çıkar Heinz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ben iyi cıkacagına ınanıyorum.altanıda ortaya ceker buyuk ıhtımalle.cunku gercekten teknık bı oyuncu sadece 1.macta galatasaray gıbı bı klupte oynadıgı ıcın bocaladıgına ınanıyoum.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Sosyal ağlarda paylaş

heinz ismini ilk duyduğumda bu adam fiyasko gelmesin demiştim almanyada hakkaten de fiyaskoydu ancak durup düşündüğüm zaman şu sonuca varıyorum lig uzun bi maraton ve daha bu işin uefası var kadromuz kısıtlı ve bi adama ihtiyacımız var heinz ismi ortaya atıldı ve bu adam alındı ermenistan maçında gol de attı duran topların hepsini tartışmasız heinz kullandı yani kötü bi transfer değil ve ben artık bu transferin olumlu olacağını düşünüyorum he 1 maça bakmak ne kadar doru bilinmez ama azıcık futboldan anlıyorsam şunu çok rahat söleyebilirim heinz in kumaşı çok iyi[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...