Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annemin çöpe attığı Eşyalarım

Maxen

Öne çıkan mesajlar

geçende odamı dağınık sevdiğimden bahsetmiştimn siz patilere.. şimdi de diğer bir yaramdan bahsetmek isterim Sene.. bundan 3 sene evvel filan ben ailemle yaşarken benim çok sevdiğim siyah bi T-shirt ü annemin yer bezi yapması ile başlayan olaylar zincirinden bahsediyorum.. bU bir insanlık ayıbı değil mi kardeşim tamam biraz yıpranmış eskimiş ama kim bana sordu 'onu yer bezi yapayımmı?' diye.. kimse!

bana sormadan etmeden annemin attığı bir sürü önemli Cd hatırlarım Sırf ortada kabı olmadan duruyor diye çöp zannetmişmiş (norton,Windows ve kurulum Cd lerim ve Mp3 Arşivlerim).... Annedir bağırılmaz edilmez tabi.. bi de o t-shirt ü onların parası ile alıyoruz tamam da BEN O SİYAH YAKALARI YIPRANMIŞ RENGİ SOLMUŞ T-SHİRT ü ÇOK SEVİYORDUM YA!!!![signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 08 Eylül 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
Benimde başıma geldi. Muhtemelen çoğu kişinin başına gelmiştir.
Çıkaracağımız derse gelice.

Derli toplu olalım.

Bence Çıkarılacak tek bi ders var.. Atılmasını istemediğimiz eşyaları Zula yapalım :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde başıma gelir(di) en sonun büyük bir kavga ettik uzun süre konuşmadık onun ortada dolaşan eşyalarını dışarı attım ondan sonra anladıki herşey çöpe atılmazmış :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 08 Eylül 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
Benimde başıma gelir(di) en sonun büyük bir kavga ettik uzun süre konuşmadık onun ortada dolaşan eşyalarını dışarı attım ondan sonra anladıki herşey çöpe atılmazmış :)

yuh sende biraz abartmışsın yaw.. hatta baya abartmışsın :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun annedir yapar bilemez bi gün oturup sakin sakin konuşçan yavşican belki o zmn bişiler deişebilr :P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi tek benim annem böyle sanardım(edid:sanırdım.hrrr):)ama benim annemin t-shirt konusunda daha bi level ı yüksek.mesela o(annem) bazılarını yer bezi yapıyo ama bazılarınıda başkasına veriyo.sonra bi bakmışın amcanın oğlunda senin t-shirt.aa lan bu benm t-shirt e ne kadar çok benziyo !.ama artık çok geç.[signature][hline]couple of dreams...

[Bu mesaj ranCid tarafından 08 Eylül 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ranCid tarafından 08 Eylül 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 08 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
ben de bi tek benim annem böyle sanardım(edid:sanırdım.hrrr):)ama benim annemin t-shirt konusunda daha bi level ı yüksek.mesela o(annem) bazılarını yer bezi yapıyo ama bazılarınıda başkasına veriyo.sonra bi bakmışın amcanın oğlunda senin t-shirt.aa lan bu benm t-shirt e ne kadar çok benziyo !.ama artık çok geç.

:D :D Benim de cok başıma gelmistir kardeşim..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

@Maxen anneler başına gelmediği sürece anlayamıyor böle olayları zula yapsak bile temizlik felan yaparken orataya çıkıyor benimkiler hep öle yaptığım için gitti :D

Hani bi yazı vardı odalar için onu kullanın :P

+ odam toplanmaz
x odama girilmez
bunun gibi bişeydi işte :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...