Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3=5?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allah bilir bu eşitliğe göre kadınla erkek de eşittir
kadın(1-1)=erkek(1-1) (1-1) ler gider oooh..
işte Türkiyede artık kadın erkek eşit süper[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
said:
Erkenbrand, 09 Eylül 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
(3x+7)² nasıl acılır

açılmaz ayıp..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
her ıkı tarafı 0 a bölerek sonucu tanımsız bulmadan 3=5 bulmu$ ya ne diyim hll olsun.ya sizi keklemeye çalı$tı yediniz ya da cidden buna kendisi inanıyor.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 09 Eylül 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
her ıkı tarafı 0 a bölerek sonucu tanımsız bulmadan 3=5 bulmu$ ya ne diyim hll olsun.ya sizi keklemeye çalı$tı yediniz ya da cidden buna kendisi inanıyor.

Valla sınıfta benım gıbı 4 5 kısı ıtıraz ettı zaten kabullenmedık..Insallah keklemeye calısmıstır:)[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
bu eşitliği kullanarak biraz daha kasıp dünyadaki erkekleri yok edebilir miyiz acaba?

kasış no 1:

erkek+kız=erkek+kız
1 parantezine alalım
1(erkek+kız)=1(erkek+kız)
erkek+kız ları götürürüz
1=1

Aman TANRIM İNSAN IRKINI YOK ETTİM!!!!!![signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
İtiraz ettiniz ve aferin çocuklar v.s. demediyse şüpheleniiyorum ben :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
sizin bu dersane hocası tek bilinmeyenli eşitsizlik denklemlerinde de paydadaki bilinmeyeni götürüyodur heralde içler dışlar çarpımı yapıp eşitsizliğin diğer tarafındaki sıfırla çarparak.

ne iğrenç bir cümle oldu ya. ama resim koymadan anlattım derdimi heho.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
bu seferde kızları yok etmeye çalışalım bakalım

kasış no 2 :

kadın+erkek=kadın+erkek
kadınları böl ikiye
erkekleri de ikiyle çarp
kadın/2+2erkek=kadın/2+2erkek
...
yok bu da çıkmaz direk Türkiyedeki sosyal durum gibi oldu işlem[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
@Black-ice burda işlemi tartışmıyoruz. Hocayı tartışıyoruz. :yapma:[signature][hline]Name: CaNNi
Clan:
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 09 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
ne biçim adamlarsınız kardeşim.
aratma yapmadan geliyosunuz böyle topicler açıosunuz!
inansanıza aramaya!
o kadar açmışız zamanında.

kılik

Ben nerden bılıyım 2=9 mu dıye aramama yapıyım..3=5 olsa hadı nese ..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
said:
Erkenbrand, 09 Eylül 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
(3x+7)² nasıl acılır
şaka olduğunu umarak gerçek olma ihtimaline karşı cevap vereceğim

(3x+7)²=9x²+42x+49[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eşitliğin 2 tarafı birbirini hayda cancel diye götürmez. Yani eşitliğin bir tarafındaki rakamı diger tarafın altına bölüm diye tasıyıp sonra bölüm sonucu 1 olur. Ama 0/0 cevabı 1 değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Günün Ruh Hali: Asabi

Mesaj tarihi:
@zgrw

Şaka olmadığını varsayarak vermiştim cevabı.[signature][hline]Name: CaNNi
Clan:
Mesaj tarihi:
Ya kimse üstüne alinmasin ama cok gerizekali insanlar var matematikten bi halttan anlamayip bir de üstüne bunu savunuyorlar.

5*(1-1)=3*(1-1)

Buraya kadar dogru.

Fakat, bir sadelestirme islemi yaparken, sadelestirdiginiz ortak sayi veya bilinmeyenlerin 0 olmadigini belirtmeniz gerekir. Ornegin,

said:
3x = 6xy
3 = 6y (x esit degildir 0)
y = 0.5

3=5 örneginde verilende ise, her iki taraf 1-1 e bölündügü icin bu sadelestirme yapilamaz. Cünkü, matematikte bir sayinin 0 a bölümü tanimsiz, 0 in 0 a bölümü ise belirsizdir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Ayrica o dersane hocasi da denyonun önde gideni oldugunu kanitlamis. Iste egitim sistemimizin güzel sonuclari böyle insanlar. Fizikci olup bölmenin kurallarini bilmeyen adami cidden Saeros'un dedigi gibi agir bir dövmek lazim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
  • Yeni Oluştur...