Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Allah bilir bu eşitliğe göre kadınla erkek de eşittir kadın(1-1)=erkek(1-1) (1-1) ler gider oooh.. işte Türkiyede artık kadın erkek eşit süper[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kadın>Erkek...Ne esıtı yapma...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 15:25 tarihinde demiş ki: (3x+7)² nasıl acılır açılmaz ayıp..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 çıkmadı yaptıgım işaret :zzZ ≥ [Bu mesaj CaNNi tarafından 09 Eylül 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 her ıkı tarafı 0 a bölerek sonucu tanımsız bulmadan 3=5 bulmu$ ya ne diyim hll olsun.ya sizi keklemeye çalı$tı yediniz ya da cidden buna kendisi inanıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hocan matematiğe karışmasın , fizik takılsın. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Pyro, 09 Eylül 2005 16:04 tarihinde demiş ki: her ıkı tarafı 0 a bölerek sonucu tanımsız bulmadan 3=5 bulmu$ ya ne diyim hll olsun.ya sizi keklemeye çalı$tı yediniz ya da cidden buna kendisi inanıyor. Valla sınıfta benım gıbı 4 5 kısı ıtıraz ettı zaten kabullenmedık..Insallah keklemeye calısmıstır:)[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu eşitliği kullanarak biraz daha kasıp dünyadaki erkekleri yok edebilir miyiz acaba? kasış no 1: erkek+kız=erkek+kız 1 parantezine alalım 1(erkek+kız)=1(erkek+kız) erkek+kız ları götürürüz 1=1 Aman TANRIM İNSAN IRKINI YOK ETTİM!!!!!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İtiraz ettiniz ve aferin çocuklar v.s. demediyse şüpheleniiyorum ben :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sizin bu dersane hocası tek bilinmeyenli eşitsizlik denklemlerinde de paydadaki bilinmeyeni götürüyodur heralde içler dışlar çarpımı yapıp eşitsizliğin diğer tarafındaki sıfırla çarparak. ne iğrenç bir cümle oldu ya. ama resim koymadan anlattım derdimi heho.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 *! *! şoke mode on**[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ne biçim adamlarsınız kardeşim. aratma yapmadan geliyosunuz böyle topicler açıosunuz! inansanıza aramaya! o kadar açmışız zamanında. kılik[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu seferde kızları yok etmeye çalışalım bakalım kasış no 2 : kadın+erkek=kadın+erkek kadınları böl ikiye erkekleri de ikiyle çarp kadın/2+2erkek=kadın/2+2erkek ... yok bu da çıkmaz direk Türkiyedeki sosyal durum gibi oldu işlem[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @Black-ice burda işlemi tartışmıyoruz. Hocayı tartışıyoruz. :yapma:[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Black-ice, 09 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki: ne biçim adamlarsınız kardeşim. aratma yapmadan geliyosunuz böyle topicler açıosunuz! inansanıza aramaya! o kadar açmışız zamanında. kılik Ben nerden bılıyım 2=9 mu dıye aramama yapıyım..3=5 olsa hadı nese ..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kavgada söylenmez ...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ciddi ciddi şaka yaptıgımı anlamadınızmı?[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember.
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 15:25 tarihinde demiş ki: (3x+7)² nasıl acılır şaka olduğunu umarak gerçek olma ihtimaline karşı cevap vereceğim (3x+7)²=9x²+42x+49[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 verildi daha önce[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eşitliğin 2 tarafı birbirini hayda cancel diye götürmez. Yani eşitliğin bir tarafındaki rakamı diger tarafın altına bölüm diye tasıyıp sonra bölüm sonucu 1 olur. Ama 0/0 cevabı 1 değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Günün Ruh Hali: Asabi
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @zgrw Şaka olmadığını varsayarak vermiştim cevabı.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Saeros, 09 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: meşe odunu öneriyorum dersane hocana. Kızılcık Gnarled Staff rulz. :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ya kimse üstüne alinmasin ama cok gerizekali insanlar var matematikten bi halttan anlamayip bir de üstüne bunu savunuyorlar. 5*(1-1)=3*(1-1) Buraya kadar dogru. Fakat, bir sadelestirme islemi yaparken, sadelestirdiginiz ortak sayi veya bilinmeyenlerin 0 olmadigini belirtmeniz gerekir. Ornegin, said: 3x = 6xy 3 = 6y (x esit degildir 0) y = 0.5 3=5 örneginde verilende ise, her iki taraf 1-1 e bölündügü icin bu sadelestirme yapilamaz. Cünkü, matematikte bir sayinin 0 a bölümü tanimsiz, 0 in 0 a bölümü ise belirsizdir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ayrica o dersane hocasi da denyonun önde gideni oldugunu kanitlamis. Iste egitim sistemimizin güzel sonuclari böyle insanlar. Fizikci olup bölmenin kurallarini bilmeyen adami cidden Saeros'un dedigi gibi agir bir dövmek lazim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
taz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hocan keklemiş seni, öyle bi sadeleştirme yok :)
Öne çıkan mesajlar