Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinlere yeni büyü (1.7 patch)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

yok valla şimdiden sevmedim ben hiç koymasınlar. abuk sabuk birşey olacak kesin bu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

shaman ın shockları zırt pırt 1100 vurmuyor sam cigim.onu yapabilmek için pvp shaman olmak lazım ki eğer bir guilddeysen böyle bir şans tanımıyorlar

ayrıca paladine ranged execute nerden estiyse süper bir fikir.hatta bide stun verilseydi böle çok şık olurdu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi I win buttonu değil "I cry" buttonu lazım.Cidden varya haklı yada haksız artık umrumda değil şu paladinlerin ağlamalarından gıcık kaptım, gördüğüm yerde kusasım geliyor.
Hele arada bazıları var birşeyden anlamadan saçma karşılaştırmalar yapıyorlarya, cidden miğde bulandırıyor.Abi bir classı oynayan kişilerin % 90 ağlıyıp arada sadece % 20'si mi haklı şeylerden bahseder?Cidden paladinler hariç herkes bıktı yani.Hatta bunun üstüne bu laf iyi gider:

"Bir gün 3 paladin durmadan ağlamışlar, ağlamışlar, ağlamışlar taki gösleri patlayana kadar.Daha sonra kapı çalmış bilin kim gelmiş?Ağlamaktan gına gelmiş hiahahah niaha."

Bakın böylce iğrenç bir espiri bile yaptım yani ne kadar sıkıldım siz anlayın.

PS: haklı neden sunan arkadaşlara pek bir lafım yok fakat, cidden yani gına geldi :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

abi her paladin pvp sinde savaşın sonu baloncuk açan paladini kovalayarak eğer 100-200 alliance yardımına gelmemişse öldürmekle sonuçlanıyor.

aslında aklıma şöyle birşey geldi.düşmanın değilde paladinin sağlığı % 20 ye indikten sonra "ulan ölüyorum bişeyler yapmalıyım "bişey yapmalııı " " yada "ölüyorum ama senide yanımda götürecem pis shaman" gibisinden bi ability ne bilim % 20 den sonra aktif olan bi seal olabilir.baloncuk açıp kaçmaktan daha honorable olur diyorum.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

Peki o gelen "gına" shamanlari nerflicekmi :P. Ayrica paladin olmuyor diye birsey yok ben oluyorum mesela :P. Bu arada horde nerf, hordelerin max leveli bence 10 yapilmali oyuna denge anca gelir. Butun ally lar oturup aglasak sonra gina gelse yapar herhalde ( aglayan 3 paladin esprisine cok guldum hahah).

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 10 Ağustos 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sam 1200 ping'le oynuyosun herhalde. 1 sn cast dediğin nedir ya, basıyorsun atıyor. Kim nereye kaçıyor o sürede, geçiniz. Gören de bu wrath zımbırtısı sadece %20 health'le çalışıyor da, %20'nin altında çalışmıyor sanacak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

mirage paladin hızlanamıyor, hammer of wrath ile indiremezsen (ki indiremezsin muhtemelen 500-600 dmg ile adamın hp %5'e filan düşmediysen ya da yeşil itemlı mage değilse) tekrar melee yapma şansın tümden kaybolur azıcık varsa, (adam hafif bir kavis çizerse kaçarken filan) bir kere daha atana kadar 30 yarddan bile çıkabilir..

neyse uygulamada göreceğiz ama öyle şaman kardeşlerimizin ağladığı gibi barrett etkisi yapacak bir olay gibi gelmedi bana..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha madboy sen shamandan yakınan horde gördünmü -,- ilahi yine güldüm akşam akşam neyse paladinlerin sorunu ne somut bitirici vurusları yok eh tamam güzel warriordakı execute gibi skill koysunlar ama koyarken hunter formatına sokmasınlar birde kaçanı yakalayamıyoruz diyorlar onun içinde hamstring gibi birşey koysunlar dicem ama o zamanda saçma olur git warrior aç derler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bir de %20 deyken çalışan power word: kill verselerdi istersen.

Zaten adamın health'i azalınca basıyorsunuz stun'ı şuyu buyu, sallıyorum HP %15 kalmışken kaçmazsan ölüyorsun. Şimdi o devirde bitti. Artık o stun'ı daha da erken atacaksınız, kaçmaya çalışanın da kafasına gömeceksiniz bunu bitti.

Bi paladinlerle dalga geçebiliyorduk zaten artık onu da yapamayacağız, olacak iş mi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin arkadaşlar bakın benim ön sezilerim iyidir.Gelecekte sizin için daha da buff görüyorum...

Tabi bizim içinde bloodlust görüyorum ama neyse... :)

Şaka bir yana söylüyorum shaman hariç çoğu class ilerdeki 1-2 patch ile buff yiycek fakat shaman nerf yemiycek.Bu böyle olacak aha buraya yazıyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

"nurf palaz pliz" yazan mirage demiş ki:

"Bi paladinlerle dalga geçebiliyorduk zaten artık onu da yapamayacağız, olacak iş mi."

hayır bir de ağlayıp ağlayıp sonra böyle yazınca bütün ağlamalarınız havaya savruluyor ya, en çok o hoşuma gidiyor.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen kaçma öl laf eden mi var. Ben istemiyorum dakikalarca cesede koşmak.

edit: Bu arada olaya sadece 1v1 olarak bakmamak lazım. 1v1'de paladinler kaçanı kovalayamayan, kovalayandan kaçamayan tiplerdi. Şimdi o az da olsa değişiyor, hani o neyse. Grup içinde paladinler mükemmel. Heal ediyor, cleanse ediyor (ya da her neyse adı), başkasına shield açıyor süper bir destek class'ı. Şimdi bir de 30 yard menzille takır takır bunları atacak. Neyse sevinsin garibanlar.

[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 10 Ağustos 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
patch test serverinda oynadim baya paladini bu büyüyü görmek icin.
sonuc olarak baya ise yarayan cok süper bi büyü olmus.
ölmeye yakin paladin kacmaya calisiyolar hala büyüden habersiz, sonra kafaya 556'lik cekici (1100 küsür crit falan atiyor, hatta sanctity aura veya judgement of the crusader olmadan) yiyince bi süre corpse release etmiyolar ne oldugunu anlamak icin heh.
AV'de de güzel killing blow almanizi sagliyor 30 yarddan %20 hp altindakilere sallayabiliyosun.[signature][hline]ICQ: 132225
MSN: [email protected]

[Bu mesaj Elufulec tarafından 06 Eylül 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

test serverında how ve arathi basin i bolca denedim. büyü çok işe yarıyor ve 90% ihtimalle öldürüyor. arada bir mislediği de oluyor.
cidden büyünün farkında olmayan klasslar ne olduğunu anlayamıyor.
ve paladinler artık karambollerin yeni golcüsü olacaklarını gösteriyorlar.
eğer holy ağacında holy shock a gitmek için bir kaç salak talent haracamak zorunda olmasam direkt holy olacaktım holyshock+how ftw kombsou için. Ama talentlar değişmeden bu iş zor onun yerine consecration ile idare edecez :D

blizz gene yapcağını yapmış paladine spell diye fiziksel critleyen holy büyü vermiş :D (spell crit= spell dmgx1.5 fiziksel crit=normal dmgx2)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...