Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: 10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak. ehehah cok iyi ya bende aynı seyı yapıorum[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gündüz yatarım akşam net başına gecerim.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Zegna, 07 Eylül 2005 04:43 tarihinde demiş ki: said: dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: 10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak. ehehah cok iyi ya bende aynı seyı yapıorum lol. bunun için şey vardı onu da düşündüm bi ara. hadi şimdi ailemle birlikteyim biri gelip dürtüyo sonunda da.iş hayatında falan nolacak.. ilk günden geç kalırım ben. yürüyen bi saat vardı çalmaya başlayınca koşuyo aynı zamanda her tarafı yumuşak düşse de bişi olmuyo hehe. mit de biri geliştirmişti bu sene daha gelir mi tr ye bilmem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi gün duştan sora sacımı şekiilendirirken bi an öle bi şekil tutturdumki cok hoşuma gitmişti.bozulmasın die uyumadan gitmiştim okula :) ama cok hoşuma gitmişti yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başparmağımı ve işaret parmağımı 3 defa çıtlatabiliyorum. bi de dizimin hemen altını çıtlatıyorum ehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sağ kaşımı kaldırabilirim. iki kulağımı ve sadece sağ kulağımı oynatabilirim. iki elimi birleştirip nefes vererek flüt sesine benzer bir ses çıkarabilirim. her şekilde uyuyabilirim. (bilgisayar karşısında sol elim klavyede, sağ elim mouse'un üstünde uyumuşluğum bile var.) cv'me yazıcam bunları ilerde.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bide bi olay vardı genetik bişiydi...hani dillerini yanlardan ortaya dogru kıvıramazlardı bazıları.ben kıvırabiliom valla.kim kıvıramıo lan cıksın ortaya acık yurekli olun:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Spor + Tavla :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 uyumak için yatarım misal olarak[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush [Bu mesaj slayer77 tarafından 07 Eylül 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok gerçekçi at sesi çıkartabiliyorum duyanlar kopuyor :)...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Süper Basketbol oynarim Dıripling yetenegim ve Oyun Zekam Essizdir :D walla[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben hiç sıkılmam =P bi de amuda kalkıp el çırpabilirim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aralıksız 100 tane topic okuyabilirim pati de :P bu da bir yetenek mi oluyor şimdi[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Loli-pop, 07 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ayak parmaklarımı durmadan çıtlatabilirim arda arda.. ama baş parmak dimi, bunu bende yapabiliyorum.. diğerleri olmaz zaten :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 o zaman bide şu hareketi deneyin bakalım : sağ işaret parmağınızı bununuza değdirecek şekilde dokunun eliniz biraz havada olsun ve işaret parmağınızı biraz uzağa doğru götürün ve ileri doğru daireler çizmeye başlayın elinizle. şimdi aynı şeyi sol eliniz için yapın ama bu sefer tam tersi istikamette çevirin elinizi. yani birisi saat yününde dönüyorsa diğerini tam tersi istikamette yapın. hadi bakalım olacakmı? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onu yapıyorum reyou ben ehhe. bi de parmaklarımı her sekle sokup dugum atıorum lastik gibin :P[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oha amuda kalkıp nasıl el cırpabiliosun[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Gözlerimi yuvalarında büyük bir hızla fıldır fıldır döndürebilirim.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok pis koşarım. Acaip hızlıyımdır. Dayyttt ulen :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hmm en güzel becerim Gözümden ses çıkıyor... :) Avuç içimi gözüme bastırıyorum ve garip bir ses çıkıyor, sesi sadece ben değil yakınımda ki insanlar da duyabiliyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sağ kolumu hızla salladığımda her seferinde çıtlatabiliyorum.. yani 2 sn aralıklarla 15 kere aynı hareketi yaparsam 15 inde de çıtlıyor :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bir şeydeki detayları farkederim ki millet bana bu yüzden sinir olur. -abi filmdeki o adamın yakası kırışıktı. niye ki?! ... -abi orda şu kelimeyi kullansan daha iyi diğeri uymuyor. gibi...[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 62 saat hiç uyumadan arabayla turkiyeye gelmişligim vardir.. Yolculukta 20 uzeri redbull ve 5-6 paket sigara bitirmeside yaninda..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kimsenin yapamayacağı şekilde tuvaletimi yaparım.Büyük tuvaletimi omuda kalkıp yapıorum kim yapabilir başka hııı?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Riehn ve hala yaşıyorsun? Tebrikler :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar