Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişisel becerileriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak.

ehehah cok iyi ya
bende aynı seyı yapıorum[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
gündüz yatarım akşam net başına gecerim.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 07 Eylül 2005 04:43 tarihinde demiş ki:
said:
dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak.

ehehah cok iyi ya
bende aynı seyı yapıorum

lol.
bunun için şey vardı onu da düşündüm bi ara. hadi şimdi ailemle birlikteyim biri gelip dürtüyo sonunda da.iş hayatında falan nolacak.. ilk günden geç kalırım ben. yürüyen bi saat vardı çalmaya başlayınca koşuyo aynı zamanda her tarafı yumuşak düşse de bişi olmuyo hehe. mit de biri geliştirmişti bu sene daha gelir mi tr ye bilmem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
bi gün duştan sora sacımı şekiilendirirken bi an öle bi şekil tutturdumki cok hoşuma gitmişti.bozulmasın die uyumadan gitmiştim okula :)

ama cok hoşuma gitmişti yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
başparmağımı ve işaret parmağımı 3 defa çıtlatabiliyorum.
bi de dizimin hemen altını çıtlatıyorum ehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
sağ kaşımı kaldırabilirim.
iki kulağımı ve sadece sağ kulağımı oynatabilirim.
iki elimi birleştirip nefes vererek flüt sesine benzer bir ses çıkarabilirim.
her şekilde uyuyabilirim. (bilgisayar karşısında sol elim klavyede, sağ elim mouse'un üstünde uyumuşluğum bile var.)

cv'me yazıcam bunları ilerde.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Mesaj tarihi:
bide bi olay vardı genetik bişiydi...hani dillerini yanlardan ortaya dogru kıvıramazlardı bazıları.ben kıvırabiliom valla.kim kıvıramıo lan cıksın ortaya acık yurekli olun:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
uyumak için yatarım misal olarak[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush

[Bu mesaj slayer77 tarafından 07 Eylül 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok gerçekçi at sesi çıkartabiliyorum duyanlar kopuyor :)...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 07 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ayak parmaklarımı durmadan çıtlatabilirim arda arda..

ama baş parmak dimi, bunu bende yapabiliyorum..

diğerleri olmaz zaten :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
o zaman bide şu hareketi deneyin bakalım :

sağ işaret parmağınızı bununuza değdirecek şekilde dokunun eliniz biraz havada olsun ve işaret parmağınızı biraz uzağa doğru götürün ve ileri doğru daireler çizmeye başlayın elinizle.

şimdi aynı şeyi sol eliniz için yapın ama bu sefer tam tersi istikamette çevirin elinizi.

yani birisi saat yününde dönüyorsa diğerini tam tersi istikamette yapın.

hadi bakalım olacakmı? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
Gözlerimi yuvalarında büyük bir hızla fıldır fıldır döndürebilirim.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
Çok pis koşarım. Acaip hızlıyımdır.
Dayyttt ulen :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
Hmm en güzel becerim Gözümden ses çıkıyor... :)
Avuç içimi gözüme bastırıyorum ve garip bir ses çıkıyor, sesi sadece ben değil yakınımda ki insanlar da duyabiliyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
sağ kolumu hızla salladığımda her seferinde çıtlatabiliyorum.. yani 2 sn aralıklarla 15 kere aynı hareketi yaparsam 15 inde de çıtlıyor :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
bir şeydeki detayları farkederim ki millet bana bu yüzden sinir olur.
-abi filmdeki o adamın yakası kırışıktı. niye ki?!
...
-abi orda şu kelimeyi kullansan daha iyi diğeri uymuyor.

gibi...[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Mesaj tarihi:
62 saat hiç uyumadan arabayla turkiyeye gelmişligim vardir.. Yolculukta 20 uzeri redbull ve 5-6 paket sigara bitirmeside yaninda..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
kimsenin yapamayacağı şekilde tuvaletimi yaparım.Büyük tuvaletimi omuda kalkıp yapıorum kim yapabilir başka hııı?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
  • Yeni Oluştur...