Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bugunlerde ne oluyor anlamıyorum ama insanların ne kuyruk acısı vardır ki tanımadığı etmediği insanlara satasmakta bu forum eskiden de boylemiydi yoksa yeni gelen insanlar yeni adetler falan mı cıkartmaya basladı.Luzumsuz ilişkiler,sözler,laf atmalar birileri bi kalp aldı diye kendini birşey sanması.İki üç kendini bilmez yardakçıdan gaz alıp bilmeden birşeyler yapması birilerini kırması ne oluyo kardeşim böle millet kendini godlike sanmaya başladıda bizim mi haberimiz yok. İşin gülünç yanı şikayet edilmesine rağmen bu iğrençlikleri yapan insanların gerekli cezayı alamaması beni sitem ettirecek seviyeye getirdi. Umarım mesaj gerekli kişilere gitti.Biraz daha yazcağımız lafların nerelere gideceğini düşünerek yazın aksi takdirde insanların gozunde kuculuyorsunuz. Teşekkür ederim...[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Madalya demek herşey demek olmuş bazıları için.Onlara kalsa ben eziqim 1 senedir takılırm madalya alamadm hala..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam ..
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o kendini bilyor =)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Syn, 09 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Madalya demek herşey demek olmuş bazıları için.Onlara kalsa ben eziqim 1 senedir takılırm madalya alamadm hala.. +1[signature][hline]FB Sailing Team
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu madalya olayı hep konuşuluyor.. Ben bu sağdaki simgeyi kaldırmalarını rica etsem kaldırırlar mı ki acaba?[signature][hline]MONO(b)LOG
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 madalya dan bahsetmiyorum anlayan anladı inşallah taş gediğine oturmusturda bi daha bole bi terbiyesizlik yapmazlar..[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Genel olarak dediğin olay doğru.Ama böyle şeyler çoğu komünitede olur zaten.Muhattap olmayıp zamana bırakmak lazım.Ancak sende genelden çok sanki özel bir iki kişiye kızmışsında açmışsın gibi bir anlam yüklemişsin başlığına.Ama bu iş için ö.m servisi var.Değil mi?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dreamer eğerki bir insan topluluğu pişkinse ne desende fayda etmes yanlıs anlasılmasın pati genele değildir bu.P.m. den atsan ne olur yuzlerini acığa vurmadıktan sonra.Sonucta yaptıklarının farkında olduklarını sanmıyorum lafların nereye vardığının farkında olmadan insanlara tüzel sekilde saldırmak ne demek hala çözebilmiş değilim..[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Her çeşit insan var burada. Ne onları değiştirebilirsin ne de onlarla aynı şekilde düşünebilirsin. Ama laf sokma olayları coştu iyice haksızda değilsin.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İsim verin uçuyım burdan ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @zeph inan bana seninle ortak duyguları paylaşıyorum.ama belirli prosedürler vardır.Seni rahatsız eden bir durum varsa kurallara aykırı olup olmadığını araştırırsın.Aykırıysa ne ala.Yapılacak şey bellidir.Şikayet et butonu.İnan bana şikayetler yerini buluyor ve ilgileniliyor.Ha baktın seviyede kurallar çerçevesinde bir düşüş var.O topiğe girmezsin ilgilenmezsin.Zaten bu tür kişiler bir süre sonra kuralları aşıyorlar ve şutlanıyorlar.Örnekleri mevcut.Ama böyle topicler açmak onlara daha taviz vermek oluyor. @erken Doğru binbir çeşit insan var kimisi gırgır şamatadır kimisi geyiktir.Ama eskiden de bu böyleydi ve geyik bile seviyeliydi.Yapılan espriler falan daha sonraki başlıklarda bile hatırlanılıp gülünürdü.Ama şimdilerde muhabbet hep yatak,irc,yonja muhabbetine döndü(bir çok başlıkta).Ama dediğim gibi bunun çözümü yukarıda[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: İsim verin uçuyım burdan ! Blackcha0s :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Zephyros: Yeni olmama rağmen söyle birsey var.Herkes istediğin formda olmayabilir.Cıvıklıktan makara gırgır yapmaktan hoşlanan vardır,hoşlanmayan vardır değilmi? Public bir forum burası ve binbir çeşit insan var bunu çözmenin tek yolu kendi kafa yapına uygun kişilerle takılmak ve öyle topiclerde gezmek. Burda herkesi yola sokmaya calışmak yanlış cok ta ters geliyorsa sana kendin bırakmalısın sonuçta hayati bir mevzu değil Bende seni seviyorum canım ama maymun değilim kusura bakma sonuçta cıvımakla birisine birşeyleri itham etmek arasında bir çizgi vardır değil mi hemde baya kalın bir çizgi sonuçta bknz. Prawler ın actığı thread yerinde bizde cıvıtıyoruz sonucta bizde makine değiliz herhalde..[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 5k msg madalyam var.cogu kişiden kralımmm! 10kmsglı larda benim üstüm herkes rütbesin ibilcek tab[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x [Bu mesaj Eternalus tarafından 09 Eylül 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kedi nüfusuna aldırıyormuş :)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: dasaaa, 09 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bu madalya olayı hep konuşuluyor.. Ben bu sağdaki simgeyi kaldırmalarını rica etsem kaldırırlar mı ki acaba? seni çakal seni..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi itiraf ediyorum hepiniz geyik insanlarsınız:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sensin geyik adama bak :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ulan bi sinirle manyak post atmışım. imza yapalım bi süre bu postu. böyle yardakçı diyenler susar hem. zaten bi furyadır geçer. hadi imza yapalım hatta linkli yapıyım da millet muhabbetin nerden geldiğini görsün[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x [Bu mesaj Eternalus tarafından 09 Eylül 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 [spo1=alın ekleyin aynen imzanıza istiyosanız]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?[/spo] alıntı yaparak şeedin tam kod hali çıkar[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? [Bu mesaj Eternalus tarafından 09 Eylül 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Janitschar, 09 Eylül 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Sensin geyik adama bak :P evet?:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kral olmak icin madalyaya gerek yok. ben madalya yokkende kraldim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu konuyu tartışmak bile yersiz. forum nedir yahu? forum nedir ki forumda itibar sahibi olmak bir şey ifade etsin? aslolan gerçek hayattır, 10101110000 şeklindeki biner sistemlerden medet ummak saçmalıktır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Böyle şikayetler buraya yazılmıyor. [email protected]'a atılıyor. Gerekli görürlerse onlar cezalandırıyor. Ve bu konu yakında siliniyor.[signature][hline] selam : )
Öne çıkan mesajlar