elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Gayet sayko bir film olmuş. Göğsünü kestikten sonraki kaş kesme kısmına dayanamadım zaten. Ama sağlam olmuş, Pink Floyd olmuş. Konsept bir albümle neler yapılabileceği kanıtlanmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 the wall bence oyle bi film ki, onun hakkinda konusulmaz, yorum yapilmaz. izlenir ve susulur...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: riglous, 21 Haziran 2005 09:49 tarihinde demiş ki: the wall bence oyle bi film ki, onun hakkinda konusulmaz, yorum yapilmaz. izlenir ve susulur... çok çok doğru bir yorum. izleyelim, susalım. ardından bir daha izleyelim, tekrar susalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Geçen gün aldım daha izleme fırsatım olmadı izliyim bari bu gece[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bu filmle ilgili karar veremedim. Çok güzel fikirler var içinde ama sanki gereksiz yere uzatılmış, kendini tekrar etmiş. Neyse madem herkes susmuş sustum ben de =)[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tek kelime oha oha bi albüm ve oha bi film..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Haziran 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Film şimdi bitti bakalım izleyelim merak ettim nasıl bişey. bu eski bir film değilmiydi ? sanırım izlemeye değer[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İzle, dinle, kötü yorum yapma, zaten filmden sonra yapamayacak duruma geleceksin ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar