ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 harbıden bone cok mu degısmıs? ben gayet begendım valla...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
arc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bone zaten ezelden beri genç kızların gözdesiydi, di mi bone?[signature][hline]
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Adamın arc gibi kazanova hocası olunca olmasın da napsın ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: ivy, 21 Ağustos 2005 14:30 tarihinde demiş ki: onlar butun yemek boyunca oyleydıler:) eylulde de yaparız daa oncede yaparız... sanırım o arkadaşların paraları azdı..yemek yiyemediler.birbirlerini yediler ahahahaha :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yeterı kadar paramız vardı sende gelseydın ısmarlasaydık[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild [Bu mesaj Apache tarafından 21 Ağustos 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arkadakı yıyısenlerı kastetmıs:) bızı degıl[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sizden bahsetmiyo arkadaki ciften bahsediyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Apache, 21 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: yeterı kadar paramız vardı sende gelseydın ısmarlasaydık e yuh yani :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Apache olm harbi tam apaçiymişsin ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 off yine gelemedim bu arada kızların hepsi yine bizim okuldan bu ne ya :D eheheh[signature][hline]Lianna Human Paladin
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Oha bone'a taptım resmen.. Ankara'da olsakta gidip bi elini öpsek..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: mADmaXimus, 21 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki: off yine gelemedim bu arada kızların hepsi yine bizim okuldan bu ne ya :D eheheh sizin okul nere birader :D ben bizim okul diye bi okul adı bilmiyom :D *!bööüeehhh*[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 horace ver. 2 omg!!! güzel buluşmaymış=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: cuytherock, 22 Ağustos 2005 12:59 tarihinde demiş ki: said: mADmaXimus, 21 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki: off yine gelemedim bu arada kızların hepsi yine bizim okuldan bu ne ya :D eheheh sizin okul nere birader :D ben bizim okul diye bi okul adı bilmiyom :D *!bööüeehhh* binnaz rıdvan ege anadolu[signature][hline]Lianna Human Paladin
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 temmuz hıc konusma sen dustun gozumden okuldayken pek severdım senı ıkı kere bulustuk ıkısınde de tık yok...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kahraman gel koçum[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Temmuz birinde uzak diyarlardaydı zaten. Diğerine bende gelmedim hem. Alla ala.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sanada yalvardık...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Evet ya sende gelmedin...Cık cık cık...Bizim okuldan nie kimse gelmio?!?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kahraman gelsene buraya[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bızım okul asosyal bı okul cunku[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: kermit, 20 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: bone be çok şeker çıkmışsın be yirim seni hehe abi adamın FERİŞTAHI KAYMIŞ YUH!!!!!!!!!!! abi PEhlivan Olmuşsun ya... Hatta ne pehlivanı Sumo güreşcisi :( OLM NE BİCİM ADAM SIN LAN SEN! yuh ya.. Abi bi insan bu kadarmı değişir YA! Abi sie git diet yap ya yuh herif mutasyona uğramış lan! üzüldüm bak şimdi :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 :( abi cidden üzüldüm ya.Bu herif tığ gibi Tuttuğunu koparabilecek birisiydi (şimdi gerçi taşı sıksa suyunu cıkaracak dereceye gelmiş) LAn senin 2003 2004 resimlerinbi hatırlarım Böle incecik Tığ gibin bişeydin.Bu Kıbrıs yaramamış sana olm :( Pc başında "Hmm a NEWbie" diyerek geçirmişsin HAyatını ühühü Ulan ağlicam lan şimdi :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Öne çıkan mesajlar