amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kendinize iyi bakın...terli terli soğuk su içmeyin...akşam yatarken iyice giyinin...dişerinizi günde 19 kre fırçalayın...annenizin sözünden dışarı çıkmayın...büyüklerinize saygı küçüklerinize sevgi gösterin...korunmasız sevişmeyin.... hadi gorüşürük....bye[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ba baysss[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 by by asıl sen k.i.b..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bay[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nereye gitti acaba?[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead...
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 meçhuLe.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
amon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 afyon-istanbul-tekrdğ ist,ikameti[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kibsss :)[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 k.i.b s.ç.s[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Millet çekinmiş söyleyememiş. Bizde seni sevioz. ;) Dimi la pati halkı? Sende kendine ii bak. :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sevmemiyiz ya..ben simdiden ozledimm..bide bu yıl gidecek,bizi antalyalarda yalnız bırakacak..sonra beni kim zorla sinemaya goturecek?:([signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 6 gün için mi eheueu LoL Patiler lann ben de herhalde bi yarın saat 12 den 6 ya kadar olmam söyliimde[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Lonely, 09 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Millet çekinmiş söyleyememiş. Bizde seni sevioz. ;) Dimi la pati halkı? He öle :D K.i.B[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: bLackcha0s, 10 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki: 6 gün için mi eheueu LoL Patiler lann ben de herhalde bi yarın saat 12 den 6 ya kadar olmam söyliimde senide sevioz. Tartışmıştık ama olsun. Bende seviom ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 biz de seni sefiyoz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Öne çıkan mesajlar