Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye edin taxim de bi yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben chok sıkıldım eskiden taximde "eski cafe"de takılıodum ama kapandı orası şimdi evde kaldım tavsiye edebiliceniz(taximde) hoş-şirin ve güsel bi yer varmı bildiğiniz..hani arkadaşlarla oturup cafe içilebilen şopar yerler vardır ya öle işte.... eski cafeyi bilenler varsa onun gibi bişi arıoum..ufacık-çok insan gelmeyen samimi hoş bi yer arıyorum... bana tavsiye edebilirmisinis bi yer?
[spo1=bide şu var..]çok sosyetik bi yer olmasın lütfen[/spo][signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
ağlatmayın beni yazın bişiler....[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
taxim değil taksim bi kere o[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Melekler Kahvesi karşısında Cafemsi var güzel mekan.

Gs Lisesi sokağında Taximum var.Biraz kuytuda kalıyor.Tam ev ortamı çok güzel özellikle kızla daha bi güzel =)

Arsen Lüpen taraflarında harika yerler var.

Akdeniz Pub var Nevizade sokağında.Tavsiye ederim hayatım burda geçer.Uzun zamandır gitmiyorum tabi eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
cafe bi dunya tabıkıde . yukarıdakı entryde tarıf etmişler zaten yerını. bir ay boyunca calısdıgım yer. çok gusel makarnaları var diyeceğim ama zaten ben hazırlıyodum. : ) ama emınım hala harıkadır. pofuduklara uzanıp plazma tvde muzık dınlıyceğin samımı sıcak bir yer. 2 hafta sonra belkı tekrar olabilirm servis elemanı yerimde.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
siirci var,,istiklalin arka sokaklarından birinde.ama tam tarif edemeyecegimm..sorarsın artık..latin,jazz,blues calıolar ayrıca mukemmel soguk cay yapıolar...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
  • Yeni Oluştur...