Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye edin taxim de bi yer

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

ya ben chok sıkıldım eskiden taximde "eski cafe"de takılıodum ama kapandı orası şimdi evde kaldım tavsiye edebiliceniz(taximde) hoş-şirin ve güsel bi yer varmı bildiğiniz..hani arkadaşlarla oturup cafe içilebilen şopar yerler vardır ya öle işte.... eski cafeyi bilenler varsa onun gibi bişi arıoum..ufacık-çok insan gelmeyen samimi hoş bi yer arıyorum... bana tavsiye edebilirmisinis bi yer?
[spo1=bide şu var..]çok sosyetik bi yer olmasın lütfen[/spo][signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

Melekler Kahvesi karşısında Cafemsi var güzel mekan.

Gs Lisesi sokağında Taximum var.Biraz kuytuda kalıyor.Tam ev ortamı çok güzel özellikle kızla daha bi güzel =)

Arsen Lüpen taraflarında harika yerler var.

Akdeniz Pub var Nevizade sokağında.Tavsiye ederim hayatım burda geçer.Uzun zamandır gitmiyorum tabi eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

cafe bi dunya tabıkıde . yukarıdakı entryde tarıf etmişler zaten yerını. bir ay boyunca calısdıgım yer. çok gusel makarnaları var diyeceğim ama zaten ben hazırlıyodum. : ) ama emınım hala harıkadır. pofuduklara uzanıp plazma tvde muzık dınlıyceğin samımı sıcak bir yer. 2 hafta sonra belkı tekrar olabilirm servis elemanı yerimde.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

siirci var,,istiklalin arka sokaklarından birinde.ama tam tarif edemeyecegimm..sorarsın artık..latin,jazz,blues calıolar ayrıca mukemmel soguk cay yapıolar...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...