_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya ben chok sıkıldım eskiden taximde "eski cafe"de takılıodum ama kapandı orası şimdi evde kaldım tavsiye edebiliceniz(taximde) hoş-şirin ve güsel bi yer varmı bildiğiniz..hani arkadaşlarla oturup cafe içilebilen şopar yerler vardır ya öle işte.... eski cafeyi bilenler varsa onun gibi bişi arıoum..ufacık-çok insan gelmeyen samimi hoş bi yer arıyorum... bana tavsiye edebilirmisinis bi yer? [spo1=bide şu var..]çok sosyetik bi yer olmasın lütfen[/spo][signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ağlatmayın beni yazın bişiler....[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 taxim değil taksim bi kere o[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dOnQeUy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aheuh bu kadar güleceğimi tahmin etmemiştim :D:D:D:D:D:D:DD:D::D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sen cık taksime bulursun biyer[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya güvenilir olsun istiyorum ben yaw....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 skate board is not a crime...siteye bekleriz.. imzandaki bu cümleden bir anlam çıkarırsam cevap vericem, 'kara melek'.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 [spo1=doğrusu][signature][hline][/spo][Bu mesaj Goering tarafından 30 Ağustos 2005 07:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Melekler Kahvesi karşısında Cafemsi var güzel mekan. Gs Lisesi sokağında Taximum var.Biraz kuytuda kalıyor.Tam ev ortamı çok güzel özellikle kızla daha bi güzel =) Arsen Lüpen taraflarında harika yerler var. Akdeniz Pub var Nevizade sokağında.Tavsiye ederim hayatım burda geçer.Uzun zamandır gitmiyorum tabi eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Cafe bi dünya var.gayet güzel bir yerdir.nedir.net yazarları falan da oraya takılır. dışbank varya galatasarayın orda işte o aradan giriosun kime sorsan gösterir.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gıt bak ne ısın var ınternette buradan cevap beklıyene kadar gıt bak :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cafe bi dunya tabıkıde . yukarıdakı entryde tarıf etmişler zaten yerını. bir ay boyunca calısdıgım yer. çok gusel makarnaları var diyeceğim ama zaten ben hazırlıyodum. : ) ama emınım hala harıkadır. pofuduklara uzanıp plazma tvde muzık dınlıyceğin samımı sıcak bir yer. 2 hafta sonra belkı tekrar olabilirm servis elemanı yerimde.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 siirci var,,istiklalin arka sokaklarından birinde.ama tam tarif edemeyecegimm..sorarsın artık..latin,jazz,blues calıolar ayrıca mukemmel soguk cay yapıolar...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar