lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 az evvel flash tv.de yayınlanan haberde sölüyodu.gene bi protesto.bu hizbut larmıdır nedir.tarikat sanırım bunlar.gene bi cami önünde protesto yapıyolardı.allah onların belasını versin hala 'cumhuriyet yıkılacak hilafet kurulacak' diye slogan atıyolardı.ama bu sefer biraz olsun polisler protestoyu engellemeye çalıştılar.işin güzel tarafı polislere orada bulunan cemaat te yardımda bulunuyodu.protestocuları karga tulumba polis araçlara yerleştirdiler.he bi de ilginçtir başbakan erdoğan bu cami de bulunuyomuş.ne tesadüf dimi[signature][hline]couple of dreams...
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onları önce ince uzun en güzelinden kızılcık agacından yapılam bi sopayla dövüoruz sonrada münasip bi taraflarına monte ediyoruz bu sopayı.... ne bu cektigimiz bu tarikatlardan kökten dincilerden (dinsizlerden?!?!)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hizbullah pkk uğraşıyoruz öle işte[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 anaaa raist gelmiş![signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hşşş caktırma gizli görevdeyi saka bi yana etarnalus yöneticilerle konusupda geldim sorunmu var :) ?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet sorun var çıkışta görüşelim :-P hocam eski nikteki banı kaldırt da nikini değiştir. bu ne böyle kebab 49 gibi. ajan 47 :D[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Günde en az 3 tane bu tür thread açılıyor . Memleketin gidişat baya kötü durumda şu anda gerçekten .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 galeyana gelmemek gerek[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 3 ekim'de avrupa bize şöyle güzel bişey gösterecek, hükümetin tutunacak bir yeri kalmayacak, hükümet istifaya zorlanacak en son çare olarak darbe yapılacak...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yeni eğitim sistemi neden lise1 den başlamadı sanıyosun? Sayın Başbakanımız o dönemde iktidarda olamayacağından çekiniyor. Öğrenci össden önce neden 2 ay okula gitmez? evinde televizyon mu seyreder? okulda eğitim iyi olmadığı için dersane kasar. öğrenciyi okula döndürmenin 2 yolu vardır. eğitimi düzeltmek ya da öğrenciyi öpe öpe okula bağlamak. hükümet öpmeyi seçmiştir. garip...[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Eternalus, 09 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: bu ne böyle kebab 49 gibi. tam canım sıkılıodu bu iyi geldi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: vinc_cavanagh, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: ranCid, 09 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: he bi de ilginçtir başbakan erdoğan bu cami de bulunuyomuş.ne tesadüf dimi abi bu nasıl bi zihniyettir yaa Başbakan o camide namaz kılmış demekki başbakanda şeriatçi nedir bu yaaa bunun pekte yanlış bir önerme olduğunu söyleyemem[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 10 Eylül 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Security !!111!1[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eci sürekli bir reklam döndürüyorsun farkındasındır işallah...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 özgürlükten yanayız herkes fikrini açık söylesin konuşsun konuşan Türkiye diyoruz da .. yani arkadaş bu kadarmı usul bilmezlik olur yani.. lan yasalara aykırı bişey söylüosun zaten bari birz ustruplu söyle :) varya çok sopaya çekilecek adam var hakaten.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: vinc_cavanagh, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: ranCid, 09 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: he bi de ilginçtir başbakan erdoğan bu cami de bulunuyomuş.ne tesadüf dimi abi bu nasıl bi zihniyettir yaa Başbakan o camide namaz kılmış demekki başbakanda şeriatçi nedir bu yaaa o başbakan ın kasetleri çıkmıştı bi ara hatırlarsan atatürk e dolaylı yoldan dil uzatıyodu hani.hatırlrmısın bilmem sonrada çıkıp ben düzeldim.değiştim dedi.bizim halkımızda bunları peynir ekmek niyetine yedi.şimdiki durmumuz belli zaten.bir başbakanın yakınında ''cumhuriyet yıkılacak hilafet kurulacak'' sloganları..nedense bunların üstü örtülüyo.unutuluyo gidiyo.yazık..[signature][hline]couple of dreams... [Bu mesaj ranCid tarafından 10 Eylül 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Xaenin, 09 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Günde en az 3 tane bu tür thread açılıyor . Memleketin gidişat baya kötü durumda şu anda gerçekten . Abi fazla abartı olmadımı olayları abartan hep millet oluyor herzaman diyorum halk arasında kuru gürüldü olmazsa hiç bişi olmaz hergün otobüste siyaset yapan köylülerden bıktım zaten adam dünya yı kurtarmıs TÜRKİYE ye gönderilmiş sanki tövbe ya[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Öne çıkan mesajlar