Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hizbut ların protestosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az evvel flash tv.de yayınlanan haberde sölüyodu.gene bi protesto.bu hizbut larmıdır nedir.tarikat sanırım bunlar.gene bi cami önünde protesto yapıyolardı.allah onların belasını versin hala 'cumhuriyet yıkılacak hilafet kurulacak' diye slogan atıyolardı.ama bu sefer biraz olsun polisler protestoyu engellemeye çalıştılar.işin güzel tarafı polislere orada bulunan cemaat te yardımda bulunuyodu.protestocuları karga tulumba polis araçlara yerleştirdiler.he bi de ilginçtir başbakan erdoğan bu cami de bulunuyomuş.ne tesadüf dimi[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
onları önce ince uzun en güzelinden kızılcık agacından yapılam bi sopayla dövüoruz sonrada münasip bi taraflarına monte ediyoruz bu sopayı.... ne bu cektigimiz bu tarikatlardan kökten dincilerden (dinsizlerden?!?!)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
hşşş caktırma gizli görevdeyi

saka bi yana etarnalus yöneticilerle konusupda geldim sorunmu var :) ?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
evet sorun var çıkışta görüşelim :-P
hocam eski nikteki banı kaldırt da nikini değiştir. bu ne böyle kebab 49 gibi. ajan 47 :D[signature][hline]Name: Buffy
Clan: B4LIf3
Class: Priest
Level: 4x
Mesaj tarihi:
Günde en az 3 tane bu tür thread açılıyor . Memleketin gidişat baya kötü durumda şu anda gerçekten .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
galeyana gelmemek gerek[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
3 ekim'de avrupa bize şöyle güzel bişey gösterecek, hükümetin tutunacak bir yeri kalmayacak, hükümet istifaya zorlanacak en son çare olarak darbe yapılacak...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Mesaj tarihi:
yeni eğitim sistemi neden lise1 den başlamadı sanıyosun? Sayın Başbakanımız o dönemde iktidarda olamayacağından çekiniyor.

Öğrenci össden önce neden 2 ay okula gitmez? evinde televizyon mu seyreder? okulda eğitim iyi olmadığı için dersane kasar. öğrenciyi okula döndürmenin 2 yolu vardır. eğitimi düzeltmek ya da öğrenciyi öpe öpe okula bağlamak. hükümet öpmeyi seçmiştir. garip...[signature][hline]Name: Buffy
Clan: B4LIf3
Class: Priest
Level: 4x
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 09 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
bu ne böyle kebab 49 gibi.
tam canım sıkılıodu bu iyi geldi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
vinc_cavanagh, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
ranCid, 09 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
he bi de ilginçtir başbakan erdoğan bu cami de bulunuyomuş.ne tesadüf dimi

abi bu nasıl bi zihniyettir yaa Başbakan o camide namaz kılmış demekki başbakanda şeriatçi nedir bu yaaa
bunun pekte yanlış bir önerme olduğunu söyleyemem[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 10 Eylül 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
özgürlükten yanayız herkes fikrini açık söylesin konuşsun konuşan Türkiye diyoruz da .. yani arkadaş bu kadarmı usul bilmezlik olur yani.. lan yasalara aykırı bişey söylüosun zaten bari birz ustruplu söyle :) varya çok sopaya çekilecek adam var hakaten.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
said:
vinc_cavanagh, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
ranCid, 09 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
he bi de ilginçtir başbakan erdoğan bu cami de bulunuyomuş.ne tesadüf dimi

abi bu nasıl bi zihniyettir yaa Başbakan o camide namaz kılmış demekki başbakanda şeriatçi nedir bu yaaa

o başbakan ın kasetleri çıkmıştı bi ara hatırlarsan atatürk e dolaylı yoldan dil uzatıyodu hani.hatırlrmısın bilmem sonrada çıkıp ben düzeldim.değiştim dedi.bizim halkımızda bunları peynir ekmek niyetine yedi.şimdiki durmumuz belli zaten.bir başbakanın yakınında ''cumhuriyet yıkılacak hilafet kurulacak'' sloganları..nedense bunların üstü örtülüyo.unutuluyo gidiyo.yazık..[signature][hline]couple of dreams...

[Bu mesaj ranCid tarafından 10 Eylül 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 09 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
Günde en az 3 tane bu tür thread açılıyor . Memleketin gidişat baya kötü durumda şu anda gerçekten .
Abi fazla abartı olmadımı olayları abartan hep millet oluyor herzaman diyorum halk arasında kuru gürüldü olmazsa hiç bişi olmaz hergün otobüste siyaset yapan köylülerden bıktım zaten adam dünya yı kurtarmıs TÜRKİYE ye gönderilmiş sanki tövbe ya[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
  • Yeni Oluştur...