everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.denizfeneri.org.tr/ https://secure.denizfeneri.org.tr/hizlibagis.asp[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
crimS0n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 önce kendi taplumuna yardım et de sona afrikaya edersin[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İyi bir amaç.. umarım yeterli katılım sağlanır, iyi bir meblağ birikir..[signature][hline]MONO(b)LOG
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: crimS0n, 09 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki: önce kendi taplumuna yardım et de sona afrikaya edersin gülesim geldi neden bilmiyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: anartheelf, 09 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: @crimS0n arkadasim ne diyosun ya sen insanlık diyoruz biz ona [Bu mesaj anartheelf tarafından 09 Eylül 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] evet bizim buralarda insanlık deniyor ona...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: crimS0n, 09 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki: önce kendi taplumuna yardım et de sona afrikaya edersin oraya yardim yapman kendi milletine yardim yapmani pek etkilemez bence. sen nasil istiyosan oyle yap. ben etmem afrikaya benim milletim daha onemli diyosan eyvallah. ama biz daha mi ustunuz niye oncelik bizim millette? Irkinin veya milletinin onemi ne ki insan hayati soz konusu burda. tartismak istemiyorum aslinda ama merak ettim.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 e hani sen kapitalizm'e sövmemişsin? siz g3nk değil misiniz?[signature][hline] selam : )
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: elaidi, 09 Eylül 2005 23:31 tarihinde demiş ki: e hani sen kapitalizm'e sövmemişsin? siz g3nk değil misiniz? pardon ben sazanlik yapmis olabilirim de bana mi soyledin??[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O çocuklara amerika mı yemek vermiyormuş ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 amerika kapitalizm falan nerden çikti ben onu anlamadim. arkadaslar yapmayin etmeyin..[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 insanlar susuzluktan oluyo ,kitlesel olumden bahsedılıyo coook kotu bi dunya keşke yardımlar yeterlı olabilse
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 topic yazan arkadaş böyle bir yardım kuruluşu sitesini vererek duyarlılığını belli etmişsin.ne güsel. Ama inan ben de anlamıyorum forumdaki insanların anlamsız agresifçe çıkışlarına.abd mi yemek vermiyormuş diye soruyorlar bir de. Sen adamları yıllarca sömür ,köle olarak kullan.cetvelle çizilmişçesine afrika da devletçikler oluştur. yönetim hoşuna gitmezse senin güdümünde ilerlemezse iç savaş çıkar. insanlar birbirini kessin doğrasın.yoksulluk,aids diz boyu olsun.ekonomiler çöksün. sonra da abd mi avrupa mı aç bıraktı bunları diye sorun siz yakın tarihten bihaber pek zeki arkadaşlar.[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 TÜRKİYE de o kadar çok yardım edilecek yer var ki sıra Afrika'ya gelemez.[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya amerikadan bahsetmiyorum ben. sadece yardima ihtiyaci olan çocuklaridan bahsediyorum. burada kapitalist veya komunist veya fasist ayriligi yapmaya ne gerek var arkadaslar? yardima ihtiyaci olan insanlar var ortada isterseniz yardim edersiniz isterseniz etmezsiniz. yani tartisilacak bir sey yok ortada neyi tartisiyoruz ben onu anlamadim.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ülke çıkarları. Biz amerika kadar güçlü olsak. Senin cebine her ay 10.000$ para girse görürdüm seni. yine üzülürdün ama böyle eleştirir miydin acaba merak ediyorum.[signature][hline] selam : )
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya benim kimseyi elestirdigim yok. ben yardima ihtiyaci olan insanlarla ilgili bi çagriya yardimci oldum sadece..[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya sizi çok uluslu şirketler mi kiraladı,komisyon mu veriyorlar anlamadım.topic yazarının yapmak istediği tek şey böyle bir kampanyanın var olduğundan insanları haberdar etmek.niye tahrik edip ideolojiler çatışması durumu meydana getirmekte ısrarcısınız bu kadar. ekonomik durumun iyi olmasının sistemin gtirilerinden rahatsız olan bir insanın duyarlılığını etkilemeyeceini düşünüorum.kapitalist ve de zengin diye tabir ettiğimiz ülkelerde binlerce aktivist başta afrika olmak üzere dünyada yaşanan bu adaletsizler için sokaklara dökülmekte,toplumsal bilinç uyandırmaya çalışmaktalar.[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben huzursuzluk yaratmıyorum. Söylenenlere cevap veriyorum.[signature][hline] selam : )
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 söylenenleri kendince bir yere çekip huzursuzluk yaratıyorsun. bu ve benzeri topic leri yazan arkadaşları destekleyip daha çok insana ulaşmasını sağlamak varken bu anlamsız muhalefet neden ben de onu anlamıyorum.[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O sitelere girdim. Ve yardımımı yaptım zaten önceden. Kimseyi kışkırtmıyorum. Kimsenin yardımını engellemiyorum. Tamam. -The End-[signature][hline] selam : )
everlasting Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @earphoria arkadasim sagolasin beni savunuyosun ama gerek yok. sistemin getirdiklerinden falan bahsetmiyorum ben. buyuk sirketlerden ya da ideolojilerden de bahsetmiyorum. sen beni bu sekilde savununca senin soylediklerin benim soylediklerim gibi oluyo, olmuyo. @elaidi kardes ben anlamadim sen niye karsi çiktin benim yazdigima. ben kimse için bi elestiri yapmadim. veya hiç bi seyi savunmadim. anlamadim ben senin derdini.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben birşeye karşı çıkmadım ki.[signature][hline] selam : )
Öne çıkan mesajlar