Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şunun yerınde olsam şöle olurdu dediginiz karakterler

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

şimdi hepımız anımelerı ızledıkce hımm keşke şu adam olsaydım yada şunun gıbı gozukseydım veya sunun guclerı bende olsaydı fılan demişizdir
bu sekılde kalplerınızde yer edınmiş 5 erkek 5 bayan karakterı ıcınde gectıklerı yapım ıle bırlıkte yazın bakalım :P
ben başlıyım ornek olarak

Erkek
1-Hiko Seijuro (Rurouni Kenshin-Kenshin in ustası)*****
2-Roy Mustang (Full Metal Alchemist-Flame Alchemist)
3-Sagara Sousuke (Full Metal Panic-Kashim)
4-Kira Yamato (Gundam SEED-Freedom ın pilotu)
5-Keitaro Urashima(Love Hina-Loser :P)

Bayan
1-Souryu Asuka Langley(Evangelion-2nd Child
2-Mara Jade (Star Wars-yorumsuz:P)
3-Aoyama Motoko(Love Hina-Kendo Girl)
4-Jean Grey(X-Men-Phoenix)
5-Deedlit(Record of Lodoss War-Shamanist Elf)

(*****=All Time Favorite :))[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Bay;
1-Hajime Saito (Rurouni Kenshin)
2-Spike Siegel (Cowboy Bebop) (hem böylece bütün kızlar peşimden koşardı nihahaha!)
3-Sanosuke Sagara (Rurouni Kenshin)
4-Alucard (Hellsing)
5-Hideki Motosuwa (Ah Chii ah!)

Bayan;
1-Sailor Uranus (Sailor Moon)
2-Sailor Star Fighter (kadın? erkek? ... kadın!) (Sailor Moon)[signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek:
1. Gaara (Naruto) tek nedeni harika olmasi.. :)
2. Athrun Zala (Gundam Seed + Seed Destiny)
3. Morita (Honey & Clover) erkek olsam aynen boyle bi deli zirzop bi adam olurdum cunku.
4. Ryoma Echizen (Prince of Tennis) son bolumde yaptigi buyuk hatayi yapmamak icin
5. Shuichi Shindou (Gravitaiton) nedenini soylemiym, yaoi kapsamina giriyo :D

Bayan:
1. Lacus (Gundam Seed + Seed Destiny) cunku once Athrun'la nisanliydi, simdi de Kira'nin bas taci.
2. Cagalli (Gundam Seed + Seed Destiny) hem Kira'ya cok yakin, hemde Athrun'la beraber..oh ohh
3. Lust (Full-Metal Alchemist) kadin tas taaass
4. Rogue (X-Men)
5. Mai (Yu-Gi-Oh!)[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek:

1- Wolverine (ne kadar şey desem boş. çok severim kendilerini)
2- Spawn (direk "anti-hero" )
3- Kyle Katarn (Maceradan maceraya koşuyor, dönemin en iyi Jedi Guardian'ı olarak Master koltuğuna oturuyor)
4- Vampire Hunter D (sessiz, sakin ama hızlı ve ölümcül)
5- Maes Hughes (zeki, araştırmacı, eğlenceli bir karakter. öldüğünde çok üzüldüm)

Kadın:

1- Psylocke (hastasıyım kadının. hem çok güzel, hem de psi güçleri enfes. üstelik ninja ya bu kadın. daha ne isterim)
2- Winry Rockbell (güzel, sevimli, iyi kalpli bir kız. çok severim bunu)
3- Chun-Li Alpha Version (Hareketleri, görüntüsü felan enfes.)
4- Rei Ayanami (cool)
5- Aayla Secura (büyük işler başarabilecek birisiydi. Ama senaryo icabı ölmesi gerekiyordu, öldü.)

Sanırım bu karakterlerin yerinde olmayı isterdim.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 05 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 ) Sousuke ( FMP ) olmak isterdim ama kimse beni Bonta-Kun a çeviremezdi !?!?!?
2 ) Ichigo ( Bleach ) olmak isterdim çünkü onda Zangetsu - huge ass soul slayer - var
3 ) Claus Valca ( Last Exile ) Vanship kullanmak istiyorum.
4 ) Brandon Heat ( Gungrave ) Çenesinden çok silahını konuşturan şahsiyet hayraniz kendisine
5 ) Alex Louis Armstrong ( Fma ) Aklıma nerden geldi bilmiyorum ama hayvan gibi vücudu var[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek
Shinamori Aoshi (rurouni kenshin)
Vicious (cowboy bebop)
Kira Yamato (Gundam seed serileri)
Mayama (Honey & Clover)

Hatun olarak beyendiğim
Ayanami Rei (veya yui ikariden gelen herhangi bir kopya)
Teressa Testarossa
Lacus Clyne (ahh pembe saç ahhhh)
Motoko (love hina)
eh aklıma bunlar geldi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek
1-Urahara Kisuke (Bleach- Bitiyom bu adama ya süper karizma hemde süper güçlü)
2-Jiraiya Sannin (NARUTO)
3-Gennosuke Sama (Bassilisk)
4-Midou Ban (Getbackers)
5-Vash The stampede[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek :

1. Alucard (Hellsing) - Kendisi piskopat ve ölümsüz ayrıca karizma, silahlarınada hastayım !!!
2. Wolverine (X-Men) - Piskopat deli güçlü muhteşem süper, üper bişi
3. Future Trunks (Dragon Ball Z) - Hastasıyım çocukluğunu pek yaşıyamamış, tüm sevdiklerini kaybetmiş ve tek kalmış biri. Tüm şehri kendi korumak zorunda kalıyor. Androidleri yok etmek için nelere katlanıyor ah ulan ahh :P .
4. Kira (Angel Sanctuary) - Gizemli, zeki, bilge, ölümsüz ve ayrıca kendisi insan kılığında bir kılıç.
5. Gaara (Naruto) - Hüzünlü bir çocukluk geçirmiş olduğu için güçlerini duygusuzca kullanmaya itilmiş birisi olduğu için.

Bayan :

Ben bayan olmak istemiyorum erkek halimle mutluyum :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

1- Spike (Cowboy BeBop) hızlı, karizmatik ve daimi aç :)
2- Naruto (Naruto) Amacı büyük ve zamanında çok ezilmiş, buda daimi aç :)
3- Sasuke (Naruto) yorumsuz. (Kakasi'ye nekadar benziyor fark ettinizmi?)
4- Muegn(paso koşan dik saçlı) and Jin(gözlüklü olan) (Samurai Champloo) ikisi birleşince spike oluyorlar :P

Birde naruto'nun yerinde olsam dirket Hinata(utangaç kız)'ya koşardım çok tatlı bişi :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...