Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyüyoruz :(

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ahh ahh çocukluk harbi ne güzeldi :(
Aksam annem çağırana kdr bahçede oynardık bizde...
Sonra yemek,sonra bi bakmısızz lise :(
Gerçi yazın ben hala annem çağırana kdr bahçede saklancaç oynuorum ama eski tadı yok :([signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

ah be eski günler canlandı gene taşla futbol oynadığımız daha sonra silgiye terfi etmiştik ama:) annem her gün sorardı olum senin bu silgilerin nereye gidiyo diye:D sonra bi de bizim yazlıkta saklambaç maceraları var of nerelere saklanırdım ya boy uzun tabi her yere de girilmiyor bi kere duşun üstüne saklanmıştım o kadar arayıp bulamamışlardı ama neyse...
of be ne güzelmiş çocukluk kızlara sadece oyun arkadaşı gözüyle bakmak üstün başın kirli geldiği veya bir şey kırdığın için sadece azar yemek aile ile kavga etmemek ne güzelmiş ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 06 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
14 yasimdan beridir kendi parami kendim kazaniyorum yasadiklarinizin zor oldugunu mu dusunuyorsunuz ? istanbulda ailesi olup sakaryada okumak mi kasinti ? abartmayin yasanmasi gereken seyler yasaniyor her gune sanki bir amaciniz varmiş gibi uyaniyorsunuz ama ortada hiç bir sey yok dimi ? olmayan seyler için neden endişe duyuyorsunuz ? Yapmaniz gerekenin ne oldugunu bile bilmiyorsunuz ?

14 yaşından beri para kazanmak hayata erken atılmak mı zor ?
Sen "zor" un gerçekten anlamını biliyor musun?
Zor 9 yaşından itibaren ölümün seni takip ettiğini bile bile yaşamaktır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bence her yaşın ayrı bi güzelliği ayrı bi tadı war.herşeyi yerinde we zamanında yaşamak en güzeli.ben daha çok gencim ama hep büle kalıyım ya da hemen büyüyim istemiom.her yılımın keyfini çkartiim yaşlandıımda da kendimle gurur duyuyim istiom:)...[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

duygulandım bea :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gece gece duygulandim... uyyiyim bari[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün arkadaslarda toplanmış otururken cocukluk arkadasım ile ne kadar çok anımız oldugunu ve zamanın ne kadar cabuk geçtigi hakkında konuşmuştuk.Yaptıgımız muzurluklar,eğlencelerimiz daha dün gibi gözümüzün önüne geliyordu :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 yaşlarındaydım gece saklanbaş oynuyoprduk 4-5 yaş büyükler de vardı biri baırdı yatsı ezanıyla sabah ezanı arası cinler geziomuş burda die o anda yatsı ezanı okunmaya başladı pauhaua olayı gorcektiniz ya bi tane insan kalmadı sokakta[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...