Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerin Kadınlardan Ricaları

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
elaidi, 08 Eylül 2005 09:24 tarihinde demiş ki:
valla ilk 10 taneyi okudum ve çoğu uanlış

@elaidi +1 , saçma-sapan genellemelere gidilmiş birde bu yetmiyormuş gibi kadın-erkek eşitliği tartışılmış.Cıvkı çıkmadığı zaman gayet normal olan şeyler bunlar erkek-kadın ilişkisinde.Hoşlanmıyorsan ikaz edersin , beğenmiyorsan çıkmazsın o kişi ile olur-biter.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 08 Eylül 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hahah bu gidişle kadın erkek kavgası çıkacak gibi...
ama pati geneline bakılırsa biz (erkekler) kazanacak zuzuz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SenariouS, 08 Eylül 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
ama pati geneline bakılırsa biz (erkekler) kazanacak zuzuz

sis erkekler öyle sanın..örneğin erkeklr aralarında maç yaparken kesinlikle biz kızları oynatmak istemezler nedeni de: kızlar oyunda topu erkeklerden çalmak içn erklerin dizine wurur,ayagını ezer,iter kakars neden mii oyun oynamayı bilmio olabilrs ama içimizdeki hırs sayesinde döwe döwe de olsada bi kere demişiz o topu ne pahasına olrsa olsun alcas die..ee sonunda da sanki amacımıza ulaşıors..çok saçma bi örnek olabilir ama bu sadece erkeklerin anlamsı içn basit bir örnekti.. ;D[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

said:
schwarz_engel, 08 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
said:
SenariouS, 08 Eylül 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
ama pati geneline bakılırsa biz (erkekler) kazanacak zuzuz

sis erkekler öyle sanın..örneğin erkeklr aralarında maç yaparken kesinlikle biz kızları oynatmak istemezler nedeni de: kızlar oyunda topu erkeklerden çalmak içn erklerin dizine wurur,ayagını ezer,iter kakars neden mii oyun oynamayı bilmio olabilrs ama içimizdeki hırs sayesinde döwe döwe de olsada bi kere demişiz o topu ne pahasına olrsa olsun alcas die..ee sonunda da sanki amacımıza ulaşıors..çok saçma bi örnek olabilir ama bu sadece erkeklerin anlamsı içn basit bir örnekti.. ;D

aheuah topu alırsınız çünkü almazsanız ağlarsınız, boşuna sağ ıslanıcak.

eğer biz topu almaya kalkarsak, çarparız en iyi ihtimalle parçalanırsınız hani tek parça kaldınız daha feci zırlarsınız. Erkeklerin bu durumda seçeneği yok gibi.[signature][hline]Sacré Bleu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 08 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
başka emriniz?
Kadın erkek eşitliği denmişte türkiyede ne eşitliğinden bahsedionuz ya?!?
Ha üstüne,gel diyince gelin git deyince gidin...Oldu...
Bizde
*yanımızda iğrençlik yapmanızdan
*cinsellik dışında birşey düşünmemenizden
*kaba olusunuzdan
*anlayaşsız olusunuzdan
*horlamanızdan..
vs. vs. nefret edioruz...
Ya kabul edin,erkek kadınsız kadın erkeksiz olmuo :)
idare edin ya da hiç kasmayın kendinzi koşmayın kızların peşinden heueh :)

Tükiyede HiçbişeyHiçbişekilde Eşit Diil :D eşitlikten kastım temizlikçi aprasını verin temizlemeyelim lafı.oldu zaten biz para basıoz herşeyin parası bizden kuaför parası bizden hesap parası bizden zart parası bizden zort parası bizden utanmasanız vergilerinizi bile bize ödetçeniz hayır böle diip sora kadın erkek eşitliğinden konuşanlardan söz etmiştim o kadar.
arkadaşlarıma katılıyorum

*duygusal olan erkeklerdir kadınlar içten pazarlıklıdır
*çoğu durumlarda erkekler severek bağlanırken kızlar sadece 1 gecelik aşklara meyillidir
*biliyosun kadınlar cinsellikte erkeklerden 8 kat daha fazla zevk alıyorlar
*siz bıdı bıdılamasın ohoo ne kaba oluruz ne bişi gideriz kuğ gölü balesi yaparız fln
*Biz Horluyoruz ? valla bilemicem ben ne uykumda ne uyanıkken kimseyi horlamıyorum genelde horlanan taraf oluyorum(bakınız:Rock'n Coke Festivaline Giderken götürmedim Diye Paparalanmam Ve Ardından Mutlak Ayrılık)

Şu aralar Bu Konuda Asabiyim o yüzden hassas konuşmuş olabilirim kimse alınmasın ama bunlar %90 gerçektir bide şöyle düşünmek lazım empati yapmak zor ve herkese yaptıkalrı kendince doğru geliyoru saygı duyuyorum yani :D[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende kızları hiç anlamıyorum.

-Bi kız günde kaç milyon tane sevgili edinebilir yada aynı konuyu günde kaç milyar defa tekrardan konuşabilir bilmiyorum ama artık ne kadar kaynak varsa bi kız bütün gün sevgilileri hakkında 24 saat aralıksız konuşabiliyo

-Bukadar anlayışsız olmak zorundamısınız ya sevdiğimizi anlamanız için illede bağırmamızmı lazım? Anlayın işte ya sanki bize işgence ediolar

-Bu da en çok merak ettiğim konu:
Kızlar neden yalnız başına tuvalete gidemez? Yani yuh diorum başka bişiy demiorum tuvalete bile 30 kişilik sürüler halinde gidiyolar.Yalnız başlarına yapamıyolarmı bunlar? Yani ailenizin bu eğitimi en geç 4-5 yaşında vermiş olması lazım.Gelmişiniz 18-20 yaşına hala tek başınıza giremiyosunuz...İlginç...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 08 Eylül 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Kızlar neden yalnız başına tuvalete gidemez? Yani yuh diorum başka bişiy demiorum tuvalete bile 30 kişilik sürüler halinde gidiyolar.Yalnız başlarına yapamıyolarmı bunlar? Yani ailenizin bu eğitimi en geç 4-5 yaşında vermiş olması lazım.Gelmişiniz 18-20 yaşına hala tek başınıza giremiyosunuz...İlginç...

Muhaha bence tüm tuvaletlerin başında bekleyen gizli sapıklar var yanlız kızlara tecavüz ediolar bunuda bütün kızlar bilio ağız birliği etmişler bize sölemiyolar başka bi nedeni olmaz yani (daha mantıklı bi tahmin yapiim kız ordusu şeklinde tuvalete girenler muhakkak bişi hakkında girmek için konuşuodur ama erkeği kapıda bekletmenin nedenini anlayamadım :D )[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 08 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
said:
SKeLeToN, 08 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Ewinin kadını oLup erkeğinin ayakLarını yıkasınLar.. :D

fantazilerinizi bizimle paylaşmanız ne hoş

sıradaki?

biLmem qi.. arada bi rakı sofrası kurup karşımızda dansetseniz meseLa hiç fena oLmas.. Pueahah kLasik türk erkei tipLemesi.. :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 08 Eylül 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Bir atasözü de der ki "Sidik yarıştırmayın arkadaşım, insandan insana fark vardır. Kadın - erkek diye iki kesime ayıramazsınız koskoca insan ırkını."..

Süpermiş valla :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki:

Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
bu başlığı ben açacaktım da baktım 2005 te açılmış neyse tekrar su yüzüne çıkmasını istiyorum. 1. sayfada da var gerçi:

* Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.

> > * Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te 'Orda mısın???' diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!

> > * Mağazada gelinliklere bakıp 'Aaaa ne güzeeel' dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!

> > * Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.

> > * Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.

> > * Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.

> > * 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız&.

> > * Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.

> > * Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

> > * Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek niçin masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir.

> > * Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın.

> > * Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın.

> > * Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.

> > * En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.

> > * Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.

> > Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili. Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte! Lütfen bizi zorlamayın..?

> > * Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.

> > * Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!

> > * Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır

> > * Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.

> > * Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır

> > * Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar. Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz Bizi zorlamayın..!

> > * Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.

> > * Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin

> > * 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

Sosyal ağlarda paylaş

Horrible said:

* "Beni seviyor musun?" diye sormayin. Emin olun ki sevmesek yaninizda bir saniye bile durmayizdir.

bizi kullanamaya çalısmadığınızı ne bilelim?

Bir kadını kullanmak isteyen erkek yeri geldimi 10 takla bile atar, bir "seni seviyorum" mu ? demiyecek. Bu emin olmak için bir kıstas olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yazının %100 geçerli olduğunu söylenmez ama

said:
> > * Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.

ı-ıh..

lütfen tartı kullanın! kg,gr gibi birimler bu iş için var. bel çevresi ölçmek için de cm,m,dm ve hiç kullanmadığımız hektometre falan da var.

SI işe yarayan bi sistem..

bu konuda bi sorununuz olursa buradan cevabına ulaşabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...