Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trgdy (duende) ile toyrazas maceramız [video]

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

lol
ben bi cocuklugunu tekrar yasama ıstegı ozlemı gordum :lol:

Bide lightsaber la yaptıgınız hareketler kimi zaman guzel kimi zaman yiğrenç olmuş :D

ama en başta calan baysıkıl şarkısına ve bısıkletler etrafında donme olayına bittim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 24 Ağustos 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
Toys'r'us kesinliklikle doğru seçim arkadaşlar. Devam.

olm sakalları bile yok bunların yaaa... : p
:lol:[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede Carrefour açılmadan önce bir arkadaşı sepete koyup (Jackass misali) yokuştan aşağı bıraktığımız video vardı. Bende onu yollayacaktım ama güvenlik görevlisi bizi öldürüyodu az kala orayı çekememiştik:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

Cocuklugu yasiyamamis 2 genc bir gun toyrazas a girer ve olan olur birden gordukleri kucuk bisikletlerle babalarının onlara kucukken almadigi bisikletler onlerindedir ve ziplayip sekmeye baslarlar sonra birden hep ozendikleri obi wan abileri olmak isterler birkac dakikaligina ve is zivanadan cikar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe sonunda ızledım...
can helal valla ıyı cesaret:)
gusel ve komık yerler var baya ya....

eheh ben gelınce bızde yapalım ole bısıler:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...