Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakın ormanları !!

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Yakın ormanları ki soyu tükenmekte olan canlılar tamamen ölsün!!

Yakın ormanları ki ağaçlarımız kül olsun!
Çeşit çeşit çiçekler, bitkiler yansın, mahfolsun
Yakın ormanlarımızı!!!
Tavşanlar ,böcekler üzülsün..
Bir gözyaşı bırakamadan cayır cayır yansınlar..

Yakın ormanları ki o iğrenç otelleri kurun ağaçların ve bitkilerin cesetlerinin üstüne..

Yakın yakın!!
Az kaldı..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu yaz bodrumdan göceğe kadar gittik tekneyle abi rezalet her taraf yanmış. Bu gidişle türkiye çöl olacak.
*!ağlamaklı olur.*[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

yapanlar şerefsiz, bilinçsiz adamlar nedeni adamlar cahil kültürsüz sersem allahsız kitapsız şerefsiz hıyar ahmak beyinsiz soysuz it.... daha sayarım, önüme koysalarda vururum adamları.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Symoon, 15 July 2003 21:34 tarihinde demiş ki:
AKP'yi savunanlar utansın...[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!

Ohaaa. Havalar çok sıcak valla akp yi savunanları dövelim bak onlar iktidar oldu havalar ısındı. Cık cık cık olmaz ki..[hline]8-)

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 15 July 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orman vasfını yitirmiş arazi yasasının ÇOK ACİL BİR ŞEKİLDE (bu akşam bile meclis toplanıp karara bağlanması gereken bişey) değiştirilmesi lazım. Yoksa maki bile kalmıycak türkiyede.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

evet o konuda bukadar tutuşmaları dikkat çekici benim şahsi izlenimim ve tandığım dinci insanlardan edindiğim görüş şöyle bir adam hacıyım hocayım diyorsa dini imanı paradır büyük ölçüde zaten çoğunlukla yüzünde bir meymenetsizlik oluyor o adamların tabiki gerçekten olanıda vardır herkes üstüne alınmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

ormanlara tek faydası dokunan ordumuz bence..
adamlar here yere çam dikmeye çalışıyor.
magandalar ağaçları yakıyor.
bir de bir orman bakanlığı var ki, evlere şenlik.
adamların tek işi gücü herhalde yakılan ormanları tespit edip yerine bina inşaa ettirmek.

kesinlikle üç olay mecliste karar verilmesi lazım

1- Ormanların çok hızlı biçimde arttırılması
2- Ormanları koruyucu tedbirlerde bulunulması (özellikle yangına karşı etkili sistemler)
3- Havyan haklarını genişletmez. Mesela havyan öldürmek insan öldürmekle bir tutulmalı. Hele soyu tükenmekte olan havyanları öldürmek çok daha büyük suç sayılsın.

Eskiden Anadoluda kaplanlar yaşarmış. Ama tarım zihniyetinden kurtulamadığımız için, tabii bunlara da ceza verilmediği için her yıl bir sürü yeşil alan ve havyan kaybediyoruz.

Ulan anlamadığım birşey var. Avrupa'daki insanlar sit alanı, orman ve tarihi binalar için canlarını veriyor, bizde sit alanları "sit" alanı, ormanlar tarım arazisi ve tarihi binalar ve kalıntılar ise yıkılır...

Cennet bir vatanımız var ama değerini bilmiyoruz. Garip.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim milltin yarısı manyak eskiden anadolu kaplanı varmış avalyıp tüketmişler sonra çankırıda babam küçükken dağlarda ayılar varmış şimdi tek bir tane kalmamış hepsini avlamışlar adamlar ayı var diyorusn topu tüfeği kapan geliyor bu köylülerin yarısı ruh hastası abi ben böyle insan görmedim durup dururken hayvana taş atar bilmemne yapıyor çok cins insanlar bir tip vardı bizim okuldada çocuk andaça tüfekli evlanırken çekilmiş resmini koydu tobe tobe manyakmı arıyorsun git bir köye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 15 July 2003 22:56 tarihinde demiş ki:
bizim milltin yarısı manyak eskiden anadolu kaplanı varmış avalyıp tüketmişler sonra çankırıda babam küçükken dağlarda ayılar varmış şimdi tek bir tane kalmamış hepsini avlamışlar adamlar ayı var diyorusn topu tüfeği kapan geliyor bu köylülerin yarısı ruh hastası abi ben böyle insan görmedim durup dururken hayvana taş atar bilmemne yapıyor çok cins insanlar bir tip vardı bizim okuldada çocuk andaça tüfekli evlanırken çekilmiş resmini koydu tobe tobe manyakmı arıyorsun git bir köye.

lol :D[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 15 July 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
evet o konuda bukadar tutuşmaları dikkat çekici benim şahsi izlenimim ve tandığım dinci insanlardan edindiğim görüş şöyle bir adam hacıyım hocayım diyorsa dini imanı paradır büyük ölçüde zaten çoğunlukla yüzünde bir meymenetsizlik oluyor o adamların tabiki gerçekten olanıda vardır herkes üstüne alınmasın.

+1
ki ayrıca Türkiyemiz 'in bu duruma gelmesinin en büyük sebeplerinden Köy Enstitülerinin kapanmasıda onlar yüzündendir.. :hrr:
*!sinirleri tepesine çıkar ,yüzünü yıkamaya gider*[hline]Save me from the nothing i've become...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim denilcek herşey söylendi

bana bunu Demek kaldı

Bu Vatanı Bu Halle Getirenleri Cehenem Ateşinde Bu herifin ( :hrr: ) Yandıgı gibi Yakmak lazim

Köylülere Gelince Bilinçsiz Büyüyüp Bilinçsiz yetişip babadan gördügünü uyguladıkça Ve vatanın üstündekiler onlari saadece oy için kulanıp attıkça Ne Onlar adam olur ne hükümet Saygilar sunarim...[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

beyler biz şimdi konuşuyoruz burda herşeyi söylüyoruz doğru değilmiyiz evet sonuna kadar doğruyuz söylediklerimizin hiçbirine kimse yanlış diyemez bu düpedüz inkar etmektir suç köylüde suç halkta suç şunda bunda değil bizzat türk zihniyetinde biz şurda adam gibi aklı çalışan bir grup adamız ve ne yazık ki sadece bir grup adamız keşke herkes böyle olsa ama nerde bizim meclisimizin içinde bizi yönettiklerini iddia eden bir avuç salak varken ne bu zihniyet kaybolur ne bu yangınlar durur onun için 2 seçenek var ya elimizden geldiğince karşı çıkıcaz yada vaz geçip kadere razı olacağız razı olacağım diyenlere sözüm yok ama karşı çıkarım diyenlerinde her zaman arkasındayım...
*!Kaybedilen ağaçlar için bir dakika saygı duruşunda bulunur*[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben yakmadım abi:(
Dün izledim üzüldüm ya adamlar manzaralı ev için orman yakıyo
4 yılda normal ağaç kadar büyüyen bi ağaç var onlardan eksinler bari:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...
Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 16 July 2003 11:07 tarihinde demiş ki:
orman konusu akp ye dönüşümüş lol :)
evet öyle olmuş da, bunda gülünecek bir yan göremiyorum ben.

arkadaşlar, bu konuda defaatle açıklama yapıldı, bakın bir hatırlatma yazayım:

biliyoruz ve farkındayız ki çok yönlü, çok bilgili, hayatla pek ilgili gençlersiniz. arkadaş sohbetlerinde, sağda solda siyaset konuşmanız, memleket kurtarmanız da gayet normal ve hatta teşvik edilesi davranış formlarıdır.

yalnız...

burası bunun yeri değil. unutmayınız ki yazdığınız her şey sonsuza kadar paticik database'inde saklanıyor. allah muhafaza, bir "kaka" söz edersiniz, hem bizim hem kendinizin başını derde sokarsınız.

naha da bu bakımdan, burada bir şey tartışırken (herhangi bir şey! bütün konular dönüp dolaşıp buraya gelme potansiyeline sahip zaten...) konuyu devlet büyüklerine bok atmaya vardırmıyoruz. tamam mı? tamam...

şimdi,

ormanların yanmasıyla ilgili konuşmaya devam edersiniz diye kilitlemiyorum, ama konu akepeye, hedehödöye tekrar ucundan değerse karışmam...

iyi günler size...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...