Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kalp sistemine ne gerek var o zaman ? allahım yaa sabır sabır sabır...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Gerek olduğunu savunduğumu ne zaman gördün? Dediğin gibi, ya sabır... [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 08 Eylül 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Rewendor, 08 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Öncelikle (fake vakası değilse, ki durup dururken şüphelenmek için bir sebep yok ortada) hayırlı olsun, yeni üyemize hoşgeldin ve ikinize mutluluklar. Ama bir olaydan dolayı bir bölümden men edilmek onla ilgili konu açma hakkının elinden alınması anlamına gelir, başka ve ait olmadığı bir bölüme o bölümün konusunu açın diye yapılmaz, yani bur konu burada olmamalıydı bence. Yetkililere özel mesaj (bazen görmeyebiliyorlar, 2-3 tanesine birden) atılırsa sorun çözülür sanırım. Bir de zaten birbirinizi sevdiğinizi biliyorsunuz, burada da ilan etmişsiniz, kalp olsa nolur olmasa nolur? Ne gerek var ki? olurmu öle şey,kalp olsun ki karizma olsun EKKAUNTLARI dimi dimi dimi..DELİKANLI ADAM SEVDİĞİNE KALP TAKMAZ,REKLAM ETMEZ..delikanlı adam aşkını dağlara yazar,kalbi kendi yapar.[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kalp sistemine bence hiç bir gerek yok insanlar sevgililerini getirmeye başladılar isimlerinin altında kalp koyulcak diye.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Gothic_Angel, 08 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Kalp sistemine ne gerek var o zaman ? allahım yaa sabır sabır sabır... evet ne gerek var ?[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben başlattım galiba ama konu çok pis geyiğe kayıyor...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Cara, 08 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: yok size kalp malp.. * fıstık atar * ya neye fıstık atıyorsun merak ettim fıstık neye atılır biliyor musun? tabiki hayır fıstıkmıs peh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 banada dalak verin[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 off organ topici:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şimdi biri de ciğer demesi lazım bu burada kalmaz[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: kingpin, 08 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Kalp sistemine bence hiç bir gerek yok insanlar sevgililerini getirmeye başladılar isimlerinin altında kalp koyulcak diye. - FADİME LAN,PATİCİH.KOM'A gel kalp alak hadi loeeev database patlamadan koş lövvv. -O ne kine? yenirmi[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: kingpin, 08 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Kalp sistemine bence hiç bir gerek yok insanlar sevgililerini getirmeye başladılar isimlerinin altında kalp koyulcak diye. diyosunda ben 1/2 sinin kız olduğuna bile inanmıyorum :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 250gr ciğer atın bana.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: CusTodeM, 08 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: said: Cara, 08 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: yok size kalp malp.. * fıstık atar * ya neye fıstık atıyorsun merak ettim fıstık neye atılır biliyor musun? tabiki hayır fıstıkmıs peh sen ne karışıorsun CusTodeM yeaa nigger style you Know Ascii l33t man b@b th3 k3nk rap hip-hop falan takılıoruz yaneee..[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu konunun bu hale geleceğini gerçekten tahmin etmiyordum kusura bakmayın ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 konuyu açma nedeniniz ? yani KALP İSTİORSAN BİZE NE ha sevgilin var bizim yok havamı atıyorsun ha bumu insanlık ? NİE BENİM YOK HA CVP VER İTİRAZIM VAR LAN BU ZALİM KADERE..[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Silence Cara...[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sus istersen ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Cara şu forumda çok adam gördüm unity e yaklaşan en yakın user sen oldn uğraşman lazım biraz daha :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 unity'e yaklaşması için 21383498 fırın ekmek yemesi lazım onun heh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 08 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 buldunuz beni tek ezin :((( hani ben yetimim ya..[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: kingpin, 08 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki: unity'e yaklaşması için 21383498 fırın ekmek yemesi lazım onun heh unity nası bi varlık arıyım bakim[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 neden kalp istediğinizi yazmamışsınız. Bende Sorj la ikimiz kalp istiyoz mesela? espiri yapcaktımda neden istediğini yazmayınca yapamadım[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 cara bir daha buraya msj atma allah rızası için ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. [Bu mesaj SbNN tarafından 08 Eylül 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: SbNN, 08 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: cara bir daha buraya msj atma allah rızası için .. ok bu son,atmıyorum daha.[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar