Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz de Kalp İstiyoruz !! [Yetkililere]

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 08 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
Öncelikle (fake vakası değilse, ki durup dururken şüphelenmek için bir sebep yok ortada) hayırlı olsun, yeni üyemize hoşgeldin ve ikinize mutluluklar.

Ama bir olaydan dolayı bir bölümden men edilmek onla ilgili konu açma hakkının elinden alınması anlamına gelir, başka ve ait olmadığı bir bölüme o bölümün konusunu açın diye yapılmaz, yani bur konu burada olmamalıydı bence. Yetkililere özel mesaj (bazen görmeyebiliyorlar, 2-3 tanesine birden) atılırsa sorun çözülür sanırım.

Bir de zaten birbirinizi sevdiğinizi biliyorsunuz, burada da ilan etmişsiniz, kalp olsa nolur olmasa nolur? Ne gerek var ki?

olurmu öle şey,kalp olsun ki karizma olsun EKKAUNTLARI dimi dimi dimi..DELİKANLI ADAM SEVDİĞİNE KALP TAKMAZ,REKLAM ETMEZ..delikanlı adam aşkını dağlara yazar,kalbi kendi yapar.[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cara, 08 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
yok size kalp malp..
* fıstık atar *

ya neye fıstık atıyorsun merak ettim fıstık neye atılır biliyor musun? tabiki hayır fıstıkmıs peh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 08 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Kalp sistemine bence hiç bir gerek yok insanlar sevgililerini getirmeye başladılar isimlerinin altında kalp koyulcak diye.

- FADİME LAN,PATİCİH.KOM'A gel kalp alak hadi loeeev database patlamadan koş lövvv.
-O ne kine? yenirmi[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 08 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Kalp sistemine bence hiç bir gerek yok insanlar sevgililerini getirmeye başladılar isimlerinin altında kalp koyulcak diye.

diyosunda ben 1/2 sinin kız olduğuna bile inanmıyorum :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 08 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
said:
Cara, 08 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
yok size kalp malp..
* fıstık atar *

ya neye fıstık atıyorsun merak ettim fıstık neye atılır biliyor musun? tabiki hayır fıstıkmıs peh

sen ne karışıorsun CusTodeM yeaa nigger style you Know Ascii l33t man b@b th3 k3nk rap hip-hop falan takılıoruz yaneee..[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...