SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar Paticik.com bölümüne yazı yazmaktan men edilmişim çok küçük bir şeyden.. Yetkililer bari buradan görsün diye buraya açıyorum.. Yeni üye olan Bloodlight ve ben de kalp istiyoruz...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tek yastıkta işallah...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodlight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 merhaba arkadaşlar evet ikimiz kalp istiyoruz :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok size kalp malp.. * fıstık atar *[signature][hline]Adım Suhi,19 yaşındayım,hobilerim misket oynamak,oto hırkızlığı,emanet taşımak,emanet sokmak,emanet almak,emanetlere bakmak,emanet kurcalamak,kantır strayk oynarım beğeniyle,en sevdiğim silah üçün biri,çok güzel hattari hırbo swordlarım var,ayak fetişcisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hehe bende yapcam. Fake bi user. Aşıkıs biz. Kalp isteruh :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Cara, 08 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: yok size kalp malp.. * fıstık atar * arkadaşım bnce burda fıstık atılcak bi durum yok :) fıstık atmayı tam öğren bnce ynnış kullanımı uygunsuz olabilir bu mesajı da yannış anlama saygılarımla şimdi gençlerimize gelirsek hadi hayrılısı bakalım da sizin aşkınızda yalan olmaz işallah :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kalp insanın kendine yakışanı giymesidir[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: CaNNi, 08 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Hehe bende yapcam. Fake bi user. Aşıkıs biz. Kalp isteruh :D sensin fake tövbe tövbee[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Lexius, 08 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Cara, 08 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: yok size kalp malp.. * fıstık atar * arkadaşım bnce burda fıstık atılcak bi durum yok :) fıstık atmayı tam öğren bnce ynnış kullanımı uygunsuz olabilir bu mesajı da yannış anlama saygılarımla şimdi gençlerimize gelirsek hadi hayrılısı bakalım da sizin aşkınızda yalan olmaz işallah :) fıstık atılıcak yeri biliorum ve eğer kurcalarsan orda fıstık atılcak bi durum var bi arkadaş yazmış,he ayrıca fıstık atmayı kim çıkardı ? tabiki HATTORİ HIRBO NECMİ[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 karakediye pm atin nie topic actinizki[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Heyheylenmeyegh pilis :-) Bloodlight için fake dedim. (Mutluyum)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 fake'nin tam anlamını öğren de gel o zman !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. [Bu mesaj SbNN tarafından 08 Eylül 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 AYIRMAYIN BİRBİRİNİ SEVENLERİ![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İİDE ARKADAŞIM BUNLAR FAKE,GÖRMÜORMUSUN KOSKOCA KÜTAHYA YAZIOR BURDA.. e bişi yok ben bunu kütahyada çektim zaten.[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 öeh..nefes..hava..[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Biri pencereyi açsın[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu topic te patlamaz inş.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kütahya...zıbuh![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Teşekkürler ama biliyorum ben fake i. Fake = kolpa = Bloodlight[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 -feyk ulan feyk.. -neyk ?[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşım bak birinin faki olur mesela ben yeni bir üyelik açsam o üyeliğim fake olur.. Bloodlight ı ben mi açtım hayır ?? O zaman fake değil başka bir tabir kullan[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ama ipleriniz aynı ?[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Öncelikle (fake vakası değilse, ki durup dururken şüphelenmek için bir sebep yok ortada) hayırlı olsun, yeni üyemize hoşgeldin ve ikinize mutluluklar. Ama bir olaydan dolayı bir bölümden men edilmek onla ilgili konu açma hakkının elinden alınması anlamına gelir, başka ve ait olmadığı bir bölüme o bölümün konusunu açın diye yapılmaz, yani bur konu burada olmamalıydı bence. Yetkililere özel mesaj (bazen görmeyebiliyorlar, 2-3 tanesine birden) atılırsa sorun çözülür sanırım. Bir de zaten birbirinizi sevdiğinizi biliyorsunuz, burada da ilan etmişsiniz, kalp olsa nolur olmasa nolur? Ne gerek var ki?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 08 Eylül 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar